Sari la conținut

bogd669

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bogd669

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Iasi
  • Interese
    sex

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bogd669's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

35

Reputație

  1. bogd669

    INDISPONIBILA

    Salutare, Revin si eu cu o scurta recenzie despre Eva, pe care am reusit sa o vizitez saptamana asta. Am stabilit intalnirea pe Wapp cu o zi inainte si a fost confirmata conform protocoalelor....respectata de ambele parti, fara surprize. Locatia este foarte ok, curat, usor de ajuns, daca ai noroc gasesti si loc de parcare (eu unul am gasit). Am stat o ora in care m-am simtit foarte ok, relaxat...nu m-am simtit grabit sau alte probleme. Eva este putin tacuta dar foarte placuta si primitoare. A fost si foarte deschisa sa discute unele cerinte pe care le-am avut. Nu voi detalia actiunea asa ca voi trece direct la note: Locatia: 10 - curat, usor de ajuns, fara surprize Aspect: 10 - corp finut, sani frumosi, fund apetisant, chip placut Oral: 9.5 Normal: 10 mai ales cand i-o tragi pe la spate GFE: 9 - e foarte placuta si deschisa dar ii lipseste FK De revenit: pt mn DA. pe data viitoare Eva! :)
  2. Salutari, Am vizitat o si eu domnisoara si pot spune ca am avut o experienta chiar faina. Fata este foarte placuta si te face sa te simti bn in preajma ei. Cat despre actiune... nu o sa descriu dar pot spune ca e numai de bn! Locatia: 10 - Curat, frumos, baie curata. Aspectul: 10 - e genul slim , pe gustul meu... daca iti plac fetele trase prin inel... e de vizitat. ON: 9 - Super - mi-ar fi placut un pic mai diversificat dar era pe final de zi si totusi s-a simtit f bn NP: 10 - fara prea multe comentarii :) Igiena: 10 - fara probleme GFE: 10 - dupa cum spuneam este foarte placuta, te face sa te simti bine primit, a facut cam tot ce i-am cerut. De revenit? DA...cu siguranta! Numa' bine!
  3. Buna seara, Pe scurt...am vizitat si eu domnisoara... Nu o sa intru in detalii ca nu cred ca despre asta e vb dar pertotal a fost chiar foarte bine... recomand! :D Daca mai era vreun dubiu, pozele sunt reale...chiar ea e... :))) note conform regulament: Aspect - 9,50 arata foarte bn :) Gfe - 9 a lipsit doar FK Oral n - 9 NP - 9 Pertotal o experienta foarte faina...chiar m-am relaxat :) De revenit! ;)
  4. hey, mai lucrezi in seara asta? :)
  5. Salutari, Am reusit sa ajung si eu pe la domnisoara... o stiam de data trecuta...iar cand am vazut ca a revenit am zis sa incerc. A raspuns din prima(probabil am avut noroc)... am stabilit intalnirea... si chiar a fost foarte serioasa... adica a respectat programarea chiar daca am intarzaiat putin....si am incurcat blocurile... a avut rabdare si mi-a explicat unde trebuie sa ajung. Nu o sa detaliez actiunea, dar am avut parte de o experienta foarte placuta... am stat putin la povesti apoi actiunea propriu zisa... nu stiu cand a trecut timpul...nu m-am simtit grabit.... nu I-a sunat telefonul si nu a fost cu ochii pe ceas (am stat o ora - ON si NP :) ) Note: Locatie: 9 - curat, frumos... prosop curat... loc de parcare... Zona Palas. Aspect: 10 - din punctul meu de vedere (imi place genul skinny) subtirica, frumusica. Oral: 10 - intens, placut, adanc, cu atentie la sateliti. Normal: 9,5 - se implica, schimba pozitii, tine cont de ceea ce iti place. Anal: nu am intrebat GFE: 10 - eu unul m-am simtit foarte bine primit, discutia foarte placuta... s-a implicat in actiune si dupa cum scriam mai sus, nu a stat cu ochii pe cronometru. Igiena: 10 - foarte curata... nimic suspect. De revenit... din pct meu de vedere... cu siguranta :) Multumesc pt aceasta experienta si ne vedem data viitoare (sper!). :)
  6. 0758843511 are si link mai sus. Spor!
  7. super... o sa te deranjez cu un apel :)
  8. hey, Lucrezi azi? Daca da pana la ce ora?
  9. Salutari, Am fost si eu la Adelina acum ceva timp (scuze pt recenzia intazaiata). Am fost norocos, am sunat ...mi-a raspuns din prima am stabilit, am mers la locatie, totul a decurs ok cu programarea. Locatia e ok, usor de gasit, loc de parcare. Fata e foarte ok, pt cei carora le plac fetele slim, medie de inaltime (medie spre mica:)) ... ca o papusa ;) Atitudinea a fost ok, amabila, s-a straduit desi cred ca era un pic obosita... mi-ar fi placut sa fie mai comunicativa, mai vesela...dar nu e problema. Cand am trecut la actiune a fost foarte ok, a facut tot ce i-am cerut. Oral: binisor... se poate si mai bn dar m-am simtit bn: 8 Normal: tot 8, nu mi-a placut cu ea deasupra...in rest a fost f ok Anal nu am facut Igiena: foarte bine. Per total mi-a placut... ma gandesc sa revin :)
  10. Salutari din nou... Daca va mai aduceti aminte prin septembrie am avut o experienta neplacuta cu Irina... mai pe scurt am luat teapa (spunea ca si-a pierdut tel in taxi)...iar cineva spunea ca o sa revin ) Well... am revenit... I-am trimis din nou un mesaj.... Spre surprinderea mea m-a primit... chiar si-a adus aminte de mine si de incidentul de data trecuta.... lucru care m-a surprins f placut... Am reusti sa ne intalnim de data asta si pot confirma.... Irina chiar e o fata de nota 10. M-a facut sa ma simt f bine in ora petrecuta la ea, chiar daca as putea spune ca nu e genul meu de femeie... asa ca... Notele: Aspect: 8 - dar dupa cum spuneam nu e chiar genul meu de femeie..insa arata f bine Locatie: 10 Igiena: 10 Oral: 9 Normal: 10 Masaj: 10+ De revenit nu stiu daca voi reveni la ea...dar o recomand cu toata caldura. Multumesc Irina
  11. Buna Irina, Scuze acceptate Din pacate luni e prea tarziu. Spor in continuare!
×
×
  • Creează nouă...