Sari la conținut

cristi55555

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cristi55555

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

cristi55555's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

43

Reputație

  1. Degeaba va programati, ca pe ajungeti acolo si pestele nu mai raspunde mesaje. Va recomand s-o evitati.
  2. Am fost de 2 ori la domnisoara. E adevarat ca nu e inalta, dar nu as zice ca nu are forme: cred ca are printre cei mai mari sani pe care i-am vazut eu. Pentru cei carora le plac femeile cu forme, nu va fi o dezamagire. E simpatica si e remarcabil cat de corect scrie. Prima oara lucra pe Calea Calarasilor iar a doua pe Ion Campineanu. Actiunea s-a desfasurat similar: masaj pe picioare, apoi pe spate, apoi m-a mangaiat cu sanii pe spate, apoi m-am intors cu fata in sus . Din moment ce m-am intors, evident ca mi-a placut. In ambele cazuri, camera parea curata. Masajul a fost destul de bun iar atmosfera placuta. A doua oara, am vrut sa-i ejaculez pe fund, dar mi-a zis ca e ceva ce se intampla doar in cazul variantei de masaj ce costa 450 de lei. In ambele cazuri, am platit 200 de lei.
  3. cristi55555

    Ema 0722416808

    Locatia: un apartament comunist dintr-o zona cu multe locuri de parcare. Actiunea s-a desfasurat intr-un dormitor, pe pat.- 8 Fata: corpul e ok de la talie in jos, dar are grasime pe abdomen, sanii mici si figura parea mai imbatranita decat a sotiei mele, care are 45 de ani. Am vazut c-a luat un Tic Tac, dar avea o halena usoara. - 5 GFE: a facut cateva complimente evident false, dar apreciez c-a incercat - 9 Masajul: neasteptat de bun, dar departe de cele pentru care platesc 80 ron cuiva care face doar masaj - 5 Dupa masaj: mi-a tinut in mana coaiele, mi-a mangaiat penisul cu sanii cateva minute, iar apoi s-a suit pe mine, cu spatele spre mine, si a inceput sa-l frece in timp ce gemea. - 6 Pretul: 200 RON. Am ajuns la concluzia ca e mai eficient sa platesc separat pentru masaj si sex.
  4. O fata draguta si optimista, ce mi-a dat o stare de bine. Nu imi pusesem lentilele de contact, dar garsoniera in care lucreaza parea sa fie foarte curata. Am stat de vorba cateva minute, in care a fost foarte deschisa si simpatica. Pe urma, inca cateva minute de oral protejat, la optiunea mea, si normal protejat in pozitia doggy style. La final, mi-am dat jos prezxervativul si am ejaculat pe fundul ei mare si misto, in timp ce ma incuraja verbal. Imi pare rau ca nu m-am gandit sa-i fac si o poza inainte s-o sterg, ca imaginea era misto. OP: 9 NP: 9 150 RON
  5. M-am dus la ea asteptandu-ma la Afrodita promisa de majoritatea comentatorilor de aici, pentru a da de o tipa plictisita, probabil ca trecuta de 30 de ani, plina de tatuaje de prost gust. Pe urma, am facut greseala de a ramane, crezand ca masajul se ridica la inaltimea recenziilor Masaj: 1. M-a mangaiat, usor, pe spate, si cam atat. Corp: 8, daca fac abstractie de tatuaje.Figura: 4Durata activitatii, inclusiv dusurile mele: 25 de minute. I-am lasat cei 200 de lei si am plecat dezgustat.
  6. Locatie: 5. I-am vazut o colega, ce era (mai) slaba si bruneta. Aspect: 9.5 pentru mine. Extrem de frumoasa la figura, dupa gusturile mele. Imbracata in niste haine ce-i ascundeau corpul, pe care nici nu le-a dat jos. Ca idee, am plecat de la Roxy la Tatiana, si a 2-a mi-a placut mai mult. ON cu CIM: 10. Poate ca cel mai bun care mi-a fost facut pana acum. Pret: 100 RON. Cerea 80, dar i-am dat 100. Nu am venit cu alti bani la mine, din cauza ca cineva zicea in alt topic ca i-ar fi furat niste bani. Igiena: greu de dat o nota. Parea curata, dar nu am vazut-o facand dus. Nici pe mine nu m-a invitat sa fac. O recomand.
  7. Eu n-am vrut sa jignesc pe nimeni. E doar un numar, pe care hai sa presupunem ca l-am gresit. Oricum, tot eu am scris ca e o femeie frumoasa si ca va recomand s-o vedeti si voi in realitate, ca sa decideti daca am gresit sau nu.
  8. Pentru mine, a fost cea mai placuta experienta de pana acum. Dupa o programare facuta cu zile inainte, ce-a fost foarte profesionist respectata, am putut-o vedea pe Flory, care era mai grasa decat ma asteptam: nu are 1,75m si 75kg ci vreo 1,7m si macar 100kg. Pentru cei cu aceeasi problema psihica ca si mine, insa asta e un lucru bun. Avea frigiderul plin de doze de suc, din care mi-a oferit una. Are un comportament foarte matern, care ma face sa cred ca are copii mici. Nu am vazut-o decat pe semiintuneric, dar imi dadeam seama ca are ochii foarte frumosi. Era imbracata intr-un corset, si purta ciorapi: foarte sexy, dar evaziv, cat sa banuiesc ca are vreo cicatrice sau un tatuaj mai putin reusit. Dincolo de amabilitate, imi dadea impresia ca e realmente o nimfomana, si ca ii place ce face. Actiunea a inceput cu un masaj surprinzator de bun, efectuat pe o masa de masaj. Masajul a fost continuat pe patul de langa masa, si urmat de o partida de sex. Locația; 8 Aspect: pentru fanii BBW, care sunt si cei ce-o vor vizita, e macar de nota 8. Nu am vazut-o prea bine, insa, din cauza intunericului din camera. Masaj: 7. Oral neprotejat cu CIM: 9. Normal: 7. GFE; 9. E calda si extrem de pupacioasa. Daca n-ar fi chiar asa pupacioasa, ar fi de 10. Pret: 100 de lei Eu planuiesc sa ma intorc, ca sa-i explorez si fundul. V-o recomand calduros si voua, inainte sa renunte la meserie sau sa-si piarda entuziasmul asta de amatoare si sa-si formeze o rutina. Flory: daca te muti mai spre centru, cred ca-ti poti dubla linistita tariful.
  9. Ok, am gresit. Review-ul meu de mai sus e pentru "Flory din Berceni". Daca il poate muta cineva acolo, as fi recunoscator.
×
×
  • Creează nouă...