Sari la conținut

lumpy2010

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

lumpy2010 a câștigat ziua ultima dată pe Februarie 8 2013

lumpy2010 a avut cel mai apreciat conținut!

Despre lumpy2010

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

lumpy2010's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

90

Reputație

  1. Pentru mine si cred ca si pentru multi zona Iulius Mall este ok. (dar nu cazare la Viva) Gasesti parcare foarte usor la Iulius Mall si de acolo poti sa mergi in zona pe jos 5-10 minute. Plus ca pentru cei care au partenere ca si mine avem o scuza buna ca suntem in zona respectiva (masa, cumparat ceva, etc...).
  2. Acum cateva zile am avut si eu ocazia sa o intalnesc pe Paula. I-am scris dimineata pe Whatsup si am foarte placut surprins ca a avut timp liber pentru perioada in care putea sa ajung la ea. Am confirmat cu o ora inainte ca o sa vin. Am ajuns la ea la ora stabilita putin stresat, din cauza ca am avut cateva lucruri care nu am mers chiar cum speram inainte sa ajung la Paula. A observat asta si a fost foarte draguta si ma calmat un pic. M-am cerut pana la baie sa ingienizez un pic juniorul, dus facusem acasa. Am trecut la actiune in dormitor. Am inceput cu un oral neprotejat in cateva pozitii. Am profitat un pic si de oglinda din camera, care face totul mai interesant. Oralul a fost placut, de multe ori adanca si atentie la zonele adiacente. Apoi am gustat si eu din piersicuta ei, curata si fara mirosuri. La normal am schimbat cateva pozitii, dupa care am terminat cu CIM glorios la marginea patului. Am stat putin de povesti cat timp m-am imbracat. As mai fi stat la o poveste mai lunga pentru ca este foarte placuta (nu doar in pat). Dar sigur avea alte programari si nu voiam sa o incurc. Locatia: Hasdeu ON: 9 Normal: 9 GFE: 10 Overalll as zice un : 9.5 :) Amenda: 200 lei (o finalizare + cim) Clar de recomandat. Paula iti multumesc pentru tot, sper sa ne vedem si cu alta ocazie.
  3. Bine ai veni Sara Imi spui te rog unde ai locatia (aproximativa), pentru unii dintre noi conteaza mult :) (nu vrem sa ajungem in locatii unde avem prieteni/familie).
  4. Am fost in vizita la Roxana acum cateva zile si ma gandeam ca ar prinde bine o recenzie (nu am mai facut de ceva timp). Programare am facut-o prin pe whats up, simplu si eficient. Ne-am inteles la o anunita ora. Ajung aproape de locatie, langa Kaflaundul de la langa Iulius (locuri de parcare cate vrei). O sun imi ofera indicatii mai exacte si ajung in apartament. Am ramas putin surpins Roxana este foarte draguta, cu un corp frumos si bine proportionat. Dupa un mic refreshment la baie, am ajuns in camera unde sa desfasurat actiune. Ma astepta doar in chilotei, m-am bucurat de priveliste. Are niste sanisori foarte frumosi si fini. Este genul de fata foarte finuta la piele. Sincer sa va zis mi-a fi placut foarte mult sa faca FK, dar din cate tin minte nu este pe lista. Am inceput cu un oral neprotejat, destul de placut dar fara atentie la zonele de langa. Apoi am schimbat la un 69 sa ma bucur si eu de piersicuta ei. Care a fost curata si placuta la gust. Am trecut apoi la normal protejat unde a folosit destul de mult lubrifiant, probabil nu se umezete natural. A urmat un lady on top destul de ok, unde m-am bucurat de sanisori ei. Am mai schimbat cateva pozitii si apoi am trecut la finalizare orala. Fata: 10 (arata bine si este futabila ) Normal: 9 Oral: 9 Locatie: 10 (destul de retras si locuri de parcare pe langa) GFE: 8 (este placuta, dar lipseste FK) Taxa: 200 lei (150 + 50 CIM) Eu va recomand sa ii faceti o vizita. Multumesc mult Roxana pentru timpul petrecut impreuna.
  5. Faci CIM? am vazut in recenziile din Arad mix reviews.
  6. Eu iti recomand zona Iulius (Park Lake, Viva, str. AVV, dunarii). Cum zicea cineva mai sus suntem multi cu sotii si iubite (nefutacioase :D). Avem scuze foarte bune sa fim in zona aka la Iulius Mall. Plus ca se poate parca lejer in parcarea de la Iulius.
  7. Am fost si eu in vizita la Stefania, acum 2 zile. Programarea facuta prin whats app (este metoda mea preferata). Era la Iulius si ne-am inteles ca ne vedem in 20 de minute. Ajuns sus la domnisoara, mi-a placut de ea este draguta, chiar daca formele nu sunt dupa standarde (cum a zis un coleg mai sus, mai corpolenta). Este genul vecina de la 3, putin plinuta (a nu se confunda cu grasa sau BBW) draguta si ar merge o tura :D. I-am spus ca doresc sa stau la o finalizare cu COF, am intrebat daca face FK (a zis ca nu). M-am cerut la dus, unde din pacate nu prea erau optiuni pentru barbati. Ajung in camera ostilitatilor, incepe un oral langa pat destul de ok, cu atentie sa zonele adiacente. Dupa care am trecut la un 69, unde am gusta si eu din pasarica ei, curata, fara mirosuri ciudate. Am trecut la un normal protejat, unde am schimbat cateva pozitii: LOT, doggy, etc... Finalul ne-a prins langa pat. A mai facut un pic de oral si la un punct eu imi faceam handjob si ea avea grija de oo cu limba. Sincer sa va zic a fost cel mai fain punct al intalnirii. Apoi a urmat un COF, un l-a plimbat pe soldatel de pe un obraz pe altul. Locatia 9: Dunarii 20B, apartamentul ok, poate doar putin cam multa apa in baie pe jos. Domnisoara: 9 ON: 9 Sex: 8 Overall: 8.50 Pret: 200 lei (poate un pret mai fair ar fi 150 lei cu COF inclus in lista standard) Eu zic ca merita sa ii faceti o vizita, mai ales daca revine. Poate adauga la meniu CIM si FK. @Stefania mi-a parut sa te cunosc, si cine stie poate la urmatoarea vizita ne vedem din nou.
  8. Nu am mai ajuns, ca a trebui sa vina si nevasta cu mine in Cluj :D. P.S. De aceea prefer programarile prin Whats Up si apreciez domnisoarele care folosesc. Se sterge contactul si mesajele din WhatsUp si dispare orice urma. Daca suni de pe telefon iti ramane in lista de call-uri la factura detaliata si te trezesti cu suprize.
  9. Salut Azi in intervalul 17:00 - 18:30 ai programari sau as putea sa te contactez atunci sa vedem cum stai cu disponibilitatea? Te pot contacta pe WhatsUp? M-ar interesa sa stau o finalizare ON + Normal + COF, vreau sa verific daca pretul este 200 lei :)? Sper sa ne vedem azi.
  10. Am ajuns si eu la Mada, era pe lista mea de ceva timp dar nu m-am sincronizat cu ea. Am contacta-o pe Whats Up pe 10, pentru o programare de la 12:00. I-am spus ca ii confirm cu cateva minute inainte. Locatia este in Floresti, dar este foarte aproape de Vivo. Care cred ca ofera un avantaj foarte bun pentru cei care nevoie de scuze ce fac prin zona :). Sunt locuri de parcare gratis pentru cei care vin cu masina. Mi-a deschis usa o domnisoara frumoasa, imbracata intr-o lenjerie sexy. Dupa 2-3 minute de povesti ma duc la un dus. Dar inainte il dau cadoul (200 lei) fara sa il ceara. La baie era pregatit un prosop curat. Ma duc in camera, unde ma astepta Mada intinsa in pat, goala... Are un fundulet frumos, micut, rotund si dragalas :). A inceput un oral neprotejat bine executat cu atentie la zonele din jur. Am gustat si eu putin din piersicuta ei, curata si fara mirosuri ciudate. Apoi am trecut la un lady-on-top, unde s-a miscat destul de bine. Putin doggy si apoi am cerut finalizarea orala. Aici a avut putin de munca dar nu s-a lasat pana nu am explodat in gurita ei (CIM + SWALLOW). Am mai povestit putin si apoi am plecat. Note: Aspect: 9-10. Oral: 9 Normal: 8 GFE: 8, vorbareata si prietenoasa. Ar fi fost probabil 10 daca practica si FK Pret: 200 ( 150 + 50 CIM/SWALLOW) Merita de vizitat, eu o recomand cu placere. Chiar ma mira ca nu este la top. @mada multumesc pentru tot, o seara faina.
  11. Am fost si eu in vizita azi la domnisoara Laura. Am sunat si in 10 minute am fost la ea. Locatie Alexandra Vaida Voievod 110. Sun cand ajung acolo, imi spune adresa exacta. Mie mi-a placut de ea, cel putin la fata. Nu este wow, dar parca era pe placul meu: fara fite si o femeie normala. Am povestit vreo 5-10 minute pana a fumat ea o tigara, apoi m-am bagat la dus. Cand am revenit ma astepta in sutien si chiloti, este foarte slaba (chiar ma mir ca am avut sa merg la ea :) ). Eu chiar sunt genul care prefera femeile mai plinute, dar cred ca partea de socializa de la inceput a ajuta mult. Ne-am urcat in pat, unde am avut parte de FK, apoi a coborat la junior si la iubit destul de bine (inclusiv la oo), a facut si deep. Apoi am schimbat cateva pozitii si am finalizat prin CIM. A avut rabdare pana la ultima picatura. Aspect: fata ( 8 ), fizic(6) GFE: 9 este sociabila si placuta, m-am simtit foarte relaxat in jurul ei. Normal: 8 Oral: 9 Overall: 8 cred ca merita de vizita Halat: 150 lei o finalizare cu CIM
  12. Mai este valabila oferta asta? Te pot contacta prin whatsup?
  13. Salut Lora, Poti te rog sa ne spui locatia si daca faci duo cu Kim ( si ce pret ).
  14. Am fost azi la ea. Locatie bine cunoscuta Park Lake O sa stea in Cluj pana miercuri ( dar nu parea foarte sigura ). Programare telefonica, nu a raspuns si m-a sunat inapoi dupa vreo 2 minute. Ne-am inteles sa ne vedem in aproximativ 30 de minute. Dupa vreo 20 de minute, m-a sunat sa ma intrebe daca mai ajung sa nu ii stric programarile, i-am spus ca sunt pe drum. Va spun toate astea sa aveti grija cand faceti un booking cu ea, sa nu treziti ca va suna cand sunteti cu sotia / prietena /etc. Fata este draguta si pare tinerica. I-am dat banii pentru actiune 100 de lei. M-am cerut la dus, pentru ca nu eram fresh. M-a asteptat in pat dezbracata. O simteam un pic grabita dar, o inteleg ca poate i-as fi decalat programul.... :). A inceput cu un oral neprotejat ok. Am intrebat daca se poate finalizare orala si a spus ca este 50 de lei extra. Apoi am schimbat cateva pozitii, in care s-a miscat destul de bine. Am finalizat oral, spre final s-a ajutat destul de mult de mana dar a fost bine, mi-a placut ca a avut rabdare sa ma termin. Am platit si diferenta de 50 de lei pentru CIM. Nu am beneficiat de FK, parea ca nu ar vrea asta, asa ca nu am insistat. Oral: 8 Normal: 9 Aspect: 8 Pret: 100 lei o finalizare, ON, OP 150 lei o finalizare ON, OP + CIM Cred ca merita de vizitata, eu personal m-as mai duce la ea. Si ar trebui trecuta la escorte testate.
×
×
  • Creează nouă...