Sari la conținut

megduglak

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre megduglak

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Tg.M.

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

megduglak's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Reputație

  1. Mai multe detalii? Eventul pret/servicii? Poze?
  2. Salut. Am fost la Bianca, fata noua de la Karma. Am fost de vreo saptamana. Ea atuncea a inceput cu cateva zile inainte. Ce sa zic.... se vede ca nu o face din placere. E cam robotizat. Adica e invatata din minut in minut ce trebuie sa faca si atat. In schimb are un corp extra super buna. Sani foarte foarte frumos. Fund de nota 10. Deci arata bine, si iti si face o hand job, si cam atat. Poate o sa mai invete usor usor. Merita o incercare.
  3. Nu, la brasov. In mures utilma la care am fost e Oniris, la Maria. Am si scris o recenzie. In Brasov am fost la Heaven, dar acolo nu se poate face nimic. Cel putin, eu nu am reusit Dupa ai am fost la Spice Angels. Si acolo numai masaj. Insa am fost la Assia, si acolo am avut noroc cu o domnisoara, care mi-a povestit ca atuncea sa despartit de prietenul ei, si ....... Deci din experienta mea, nu prea mare, asa din 5, 6 incercari mai gasesti una care e dispusa de mai multe.
  4. Vad ca am pornit un lant de argumente )) Deci. Eu v-am povestit ce si cum sa intamplat. Adica o recenzie. Dupa aia decideti voi. Pentru mine a fost o placere, pe care vroiam sa o impart cu voi ca si o recenzie deraliata, pentru ca de aceea e acest forum nu? N-am nici o treaba nici cu patroana, nici cu vreo maseuza, doar am povestit ce mi sa intamplat. Am scris recenzie si la alt salon si alte fete. Am fost si eu la alt salon unde am avut informatia 100% ca se poate si alt ceva in afara de masaj, si am ramas doar cu masajul. Nu eram simpatic. Asta e. Ganditi va inainte de a comenta aiurea
  5. Ultima. Saptamana trecuta am fost la Sarah, seara in jur de ora 7. Era deja putin obosita, dar zambea tot timpul. E vorbareata. Am facut putin 69, dupa aia misionar, si terminat prin oral. Eram si eu in greaba, dar ea nu ma grabit nici o data.O sa ma duc si saptamana viitoare.
  6. Vad ca pe Sarah, toata lumea o ascunde de parca ar fii o comoara, pe care sa o pastrezi pentru tine. Sa incep la inceput. Este o fata relativ nou la Kharma. Relativ noua, inseama aprox 3 luni vechime. Eu personal ma duc la Kharma doar cand e ea prezenta. Inalta, subtirica, fundul nota 10, sani.... medii. Fata draguta. E unguroaica. Prima vizita la ea sa intamplat in felul urmator: - Masaj erotic. Mai mult erotic decat masaj. Si dupa aia inveros, eu o masam pe ea. Ea find in perioada rosie a lunii, direct anal. Fara reclama, fara fite, am ramas surprins si cu gura casaca ca la dentist. Dupa aia plecare. O fata de genul, merita un ciubuc, dupa care platit si la doamna de afara 70 de roni. Total 120, dar Sarah merita toti banii din punctul meu de vedere. Stiu ca e greu de gasit fete bune in oras la noi, dar ea e una dintre ele. De restul fetelor nu stiu nimica, dacat ca Ema nu mai e.
  7. Sa scriu prima mea recenzie E proaspat e cald, acuma am ajuns acasa de la Oniris. Am cerut programarea de la 19:50. Am ajuns acolo imi deschide a domnisoara tanara, hhmm... aprox 22-23. 160. Draguta. Erau 2 fete. Ea, si una putin mai inchisa la culoare. Am aleas, fara sa stau pe ganduri pe fata mica si draguta. Am urcat la camera, dus. Si a venit dezbracata in camera. Pentru mine corp, si look per total nota 10. Genul meu de fata. Am stat mai mult de 1 ora in camera dupa care am facut dus impreuna, si nici nu ma lasa sa ma spal, ea facea totul. O cheama Maria, parerea mea, merita vizitata. Am ajuns la 19:50 si am plecat in jur de 21:25. Suma 150 ron.
  8. Ieri seara am fostin fata la business si am gasito pe Iza. 50 de lei oral. Am luato, dar face un oral saraca de .... are gura mica si zgarie cu dintii. La-am rugat sa faca mai adanc si a zis ca nu poate mai adanc. Asta e. Nu prea se pricepe la oral. Restul nu am vrut sa incerc.
×
×
  • Creează nouă...