Sari la conținut

ionpopescu098

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ionpopescu098

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ionpopescu098's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputație

  1. Mergeți dacă vreți teapa. Am luat o ora, mi-a zis ca la primul număr am stat cam mult( 25 min) și ca are pe cineva în camera alăturată și pe cineva jos. M-a invitat să plec. Nu am primit nimic pt o ora și nici diferenta înapoi.
  2. Nu am făcut eu multe recenzii. Astăzi am fost la doamna. Curățenia e impecabila. Spune că are 50, nu o cred nici acum, la cum arată. Face tot ce dorești și cu zâmbetul pe buze, parcă-i face plăcere să te satisfacă. Este cu mult peste alte escorte din Constanta. De revenit cu siguranta
  3. Ce sa spun? 100/200 Are tatele maricele, dar si lasate. Nu arata rau, e chiar simpatica. E pusa pe "fast" si e satula. Repede ca vine urmatorul in 5 minute. A luat banii si nu stia cum sa ma expedieze mai repede. Oral 5 secunde, normal 10 secunde si apoi dai tu. Nu meruta. Nu revin
  4. Tare naspa la atitudine. Totul mecanic. Tipa arata super.
  5. In legatura cu programare, ti-am lasat mesaj(cum am vb in caz ca nu raspunzi) si cu mesajul am ramas. Cum fac sa te mai vizitez, mi-e dor de tine.
  6. Pot sa fac si eu o programare? Tot sun si intra robotul
  7. La mine îmi da ocupat.Cum fac sa ajunu la tine?
  8. Am fost.Este incepatoare, dar are ceva al ei. Locatie curata, nu mai este la etaj.100 cu 200 si nu estepusa pe graba. Are potential.
×
×
  • Creează nouă...