Sari la conținut

master_yoda

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre master_yoda

  • Dată Naștere 20.07.1972

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj-Napoca
  • Interese
    Nice people

Informatii de Contact

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

master_yoda's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

66

Reputație

  1. Am fost la Rebeca si am ramas extrem de placut impresionat. Atat de aspect cat si de usurinta cu care se poate lega o conversatie si cat de placuta poate fi. Eu ii dau 10 la toate. Singura exceptie e aprtamentul care a fost redus (doar la aspect) la cel mult 8 de catelul buclucas care de altfel nu deranjeaza. Poate ar fi mai multe de scris, descrieri, momente, etc. dar pentru aici cred ca e suficient. O fata de nota si la comportament nu doar ca si escort. Pentru mine de revenit in mod sigur. Stat 1 ora si ceva, 300 RON.
  2. Salutari, In trecere prin urbea de pe malul Crisului nu am putut rata o intalnire cu scumpa de Andreea. O placere ca intotdeauna intalnirea. GFE 10, un mormal la nebunie dupa un oral de 10. Locatia de 9 (blocul) dar foarte curata, prosop curat, etc. 250 RON foarte bine folositi pentru o ora extrem de placuta.
  3. Frumoase poze. Le-a facut un profesionist?
  4. Fost in vizita. Confirm ultimele poze facute de Palosul Gros, super reale si OK. Din Brasov intradevar si draguta, sociabila, educata si cu mult bun simt. Apartament super Ok in locatie foarte buna in Gheorgheni/Andrei Muresanu. Un oarecare minus pentru ca era partajat cu o colega pe care nu am vazut-o insa si nu a deranjat absolut deloc. La prima intalnire nu au sarit scantei, vom mai vedea. Locatie - 10 GFE - 8 la prima intalnire desi am discutat pe larg si placut despre modificarile estetice pe care le-a efectuat (care au iesit super bine). Nu ne-am acomodat eu fiind poate prea serios din fire. Aspect - 9 inspre 9,5 deci 9,25 Oral - 8, lipsea ceva. Poate data viitoare! Normal - 9 si asta doar pentru ca e efectiv stramtuta. Da o senzatie superba de 10 cand te simti strans de vulva ei dar problema e ca daca o lungesti cam iese foc. Deci durata e cam de 8. Cum eu am vrut o ora am simtit asta (fara suparare). E ideala pentru 30 minute! In rest pupici si sper sa ne revedem in curand. Pa!
  5. Te asteptam cu drag! Nu ca ar fi Clujul chiar asa sarac dar experientele mele cu fetele din zona ta au fost mereu pozitive.
  6. Te sarut si eu. Sper ca ai petrecut un craciun fericit.
  7. Undeva la granita DE-AT, exact langa autostrada este acest club, Mystic. Am fost zilele trecute. Multe fete, 90% romance. Sauna afara si in interior, dusuri, curatenie, bat frumos si multiple posibilitati de alegere fete. Intrare 75 Euro si apoi 65 de euro pentru 1/2 ore. Nu te streseaza fetele, toate curate si dornice de a placea. circa 20 de fete inauntru si circa 15 barbati. Recomand daca avaeti chef cel putin din cauza ca ajuns intr-un loc unde nu cunosti pe nimeni aici platesti ceva dar mergi la sigur si alegi fata care i-ti place in ""live"" ai nu duoa poze, etc. Adresa o gasiti voi pe net daca vreti. Greu de ajuns fara GPS. Succes!
  8. Salutari, am fost din nou la Andreea si am ramas la fel de placut impresionat de ea si de felul ei natural de a fi. Aceleasi complimente pentru gurita frumoasa si ""buna la toate"". Corp tot mai frumos si lucrat, conversatie placuta si naturala si mai ales frumusetea de ""Craciunita"". Pot sa spun ca e mai frumoasa decat in poze (fata de majoritatea pozelor retusate de pe aici). Oricum 10 la tot ce tine de ea. Fata asta cand nu ia 10 la toate e doar daca nu are chef sau nu place pe cel cu care se intalneste. 250 de RON foarte bine cheltuiti. Pupici si de abia astept revederea. Sarbatori fericite Andreea!
  9. In trecere prin Oradea am avut placuta idee de a o vizta pe Andreea. Impresia a fost foarte placuta si am petrecut o ora frumoasa. Are o gura superba extrem de frumos conturata pe o fata draguta. Corpul placut la limita dintre prea lucrat la sala si liniile naturale cu un fundulet de mai mare dragul. Locatia 9, GIF 9 iar restul de 10. 250 de RON bine cheltuiti. Pupici Andreea si multam de seara faina.
  10. Esti in Sibiu saptamana viitoare (Marti/Miercuri)?
  11. Andiamo e un club de relaxare in Villach super frumos, usor de gasit, curat, fete gratioase si extrem de multe alegeri in doar o seara. Intrare 85 Euro (inclus halat, prosop, sauna, piscina, 2 beri, cina/pranz) 1/2 h cu doamna (sau domnisoara) - 70 Euro 90% dintre fete dupa arerea mea sunt romance. Frumos!
  12. Anamaria ar fi perfecta daca nu ar avea gusturile astea muzicale de ""dulceata"". Consolare: e mai rock & roll la face 2 face. Pupici draguto!
  13. Salutari, Am vizitat-o pe Antonia acum 1 saptamana. Imediat dupa nu prea mi-a fost clar ce a fost. Cu cat privesc in urma insa i-mi dau seana ca a fost prea frumos. M-a astepta intr-un dessou placut, tocuri impresinante si dorinta de a se face placuta. Apartamentul modern, aranjat perfect in zona destul de discreta a orasului Corp superb, super curata, sexul ei inmiresmat si miscarile splendide. Oral 10 Normal 9 gfe 10 Locatie 10 Curatenie 10 Halatul 300/ora dar eu am stat 1,5 . Confirm ca poate crea fata asta dependenta. Am fost la Sibiu cu treaba weekendl trecut si in loc sa ma gandesc la treaba ma gandeam cum sa pot scapa sa mai trec pe la ea. Nu am reusit dar sigur vine si vremea asta.
  14. Am fost de doua ori la Ana Maria. De fiecare data nu mi-a ajuns 1 ora asa ca am mai stat o jumatate. Prima data am avut o seara mai ciudata asa ca nu am scris nimic. Am fost si extrem de linistit asa ca nu prea aveam ce sa scriu. Oricat s-a straduit AnaMaria eu eram cu gandurile la luna sau poate la stele. In fine dupa prima placuta experienta nu am rezistat tentatiei si am repetat acum cateva zile. 1.Locatia - Apartamentul super OK, curat si placut (poate pomul de Craciun care astepta Iepurasul de Paste era cam nelalocul lui! dar nu a deranjat de loc intalnirea asa ca se accepta) 2.Modalitatea de contact - a raspuns rapid la telefon cu vocea ei dulcica 3.Detalii - Super atenta, mi-a oferit ca de obicei ceai, etc. Prezenta placuta si linistitoare dar si intradevar sani superbi care te duc rapid cu gandul la altceva decat liniste. 4.Programul de lucru Nu stiu dar seara e gasibila 5.Note Oral 8 Normal 10 gfe 10 Locatie 9 Curatenie 10 (prea curata ca si mirosul l-am pierdut!!)! Halatul 250/ora desi eu am mers pe 1,5 ore Eu sigur repet.
×
×
  • Creează nouă...