Sari la conținut

alan72wilder

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alan72wilder

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

alan72wilder's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Facut programare telefonica,ajuns in zona si .......tzeapa.Nu a mai raspuns la telefon.
  2. Am sunat ieri si am fost din nou,au revenit fetele. Spor la futut.
  3. Nu am zis daca e cioara sau nu,am zis ca este cea din poze. Am vazut tatuajul si pantofii din poze.In rest concluziile le poti trage singur.
  4. Bifat azi si de mine,pozele zic ca sint reale. Am vazut tatuajul si pantofii din poze. In rest gunior12 a descris totul,doar locatie este in aradului langa OMV.
  5. Am incercat ieri,toate ziua a fost telefonul inchis.
  6. Am incercat ieri in repetate randuri,nu a raspuns. Sper saptamana viitoare sa am mai mult noroc.
  7. Am sunat si eu azi,dupa multe insistente au zis ca revin in data de 30 aprox. Voi reveni sa incerc blonda.
  8. Nu am gasit niciunde poze reala cu fetele.
  9. Bifat de mine astazi. Locatia este langa Profi de pe lipovei.Apartament cu o camera draperii trase,destul de intim. Fetele placute la vorba.Am cerut programul cu 150 lei.2 fete una mai subtirica si una mai grasuta,dar nu arata rau. Atitudine placuta la amndoua. Au inceput cu un ON,faceau cu schimbul.In timp se ce una se ocupa de soldatel cealalta se ocupa de zonele adiacente. Cea subtirica insista mai mult pe deep si anilingus. Np am incercat cu cea mai grasuta deoarece de subtirica s-a scris deja,in timp ce colega continua cu anilingus si oo. Pentru pretul de 150/fin. Cu note voi reveni dupa ce voi face NP si cu cea subtirica.
  10. Preturile sunt cele mentionate de Ferisabin 89,150/fin,250/h.
  11. Buna tuturor,am fost astazi la ea.Doar seamana cu cea din poze,sigur nu este ea. Acum are locatia langa mall.Raportul pret calitate este unul excelent.Voi mai revenii,de recomandat si altor confrati.
  12. Da,ai dreptate. Scuze,abia acum am citit pe site cum arata un review. Cred ca de inceput imi voi spune doar parerea personala. Dupa ce prind putina vechime voi incepe si cu reviewuri. Multumesc de atentionare.
  13. Buna tuturor,am fost ieri la Silvia.Fiind prima mea experienta de genul acesta nu am cu ce sa compar. Cred ca pentru inceput am facut o alegere foarte buna.Din partea mea are 10 cu felicitari.Sigur am sa revin. Voi studia fiecare caz in parte,vreau sa am parte saptamanal parte de cate un tratament. Sper ca pe anul 2017 sa scriu saptamanal cate un review. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...