Sari la conținut

cosmin

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cosmin

cosmin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Nu sunt alea... la 250 sunt altele... o blonda si o bruneta...
  2. SHOW lesby real, doua brunete focoase, deosebite, 22- 30 ani, foarte frumoase, bisexuale convinse, oferim show-uri lesby reale d-lor ce doresc sa experimenteze sexul in 3, poti face anal cu amandoua,locuim singure, foto reale. pret 200L/orahttp://www.anuntul.ro/anunt/SHOW_lesby_real_doua_brunete_focoase_deosebite_22-_30_ani_foarte_frumoase_bisex_3413142a fost cineva?
  3. un pret ? ne poti spune ceva?
  4. Salutare prieteni... de cateva zile vad pe site un anunt FOCOASA, senzuala te invit intr-un ambient intim, luxos sa traim intens clipe erotice pline de extaz, sa ai finalizare exploziva, oral, normal si anal, 12 Jul 11:00 0725.734.156 a vazut-o cineva? e fata din poze?
  5. cosmin

    salon masaj erotic

    pe mine ma interesa cam ce spaga dati sa da dea fata tot ce poate...
  6. scuze... nu l am mai vazut aici si nu stiam ce s a intamplat... Nu prea stau pe forumuri... Multumesc. O zi buna in continuare...
  7. Salutare... sunt curios de saloanele de masaj erotic. Nu am fost niciodata si nush cum se procedeaza. Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi. Cati bani marci la fetita ca bonus sa se poarte frumos ?
  8. Salutare. Mi se pare foarte interesant forumul asta. Vreau sa va cer parerae despre saloanele de masaj din bucuresti; mentionez ca nu am fost niciodata la curve sau alte saloane erotic. Am avut si am o singura prietena de multi ani, dar ma tenteaza ceva.... Am vazut pe net amazoniamasaj si fetele de acolo (cel putin din poze) mi se par suuper. MA bate gandul sa vizitez si eu cat de curand, dar nu stiu cum se procedeaza... cer parerea celor care au mai fost... Pe langa cash pt servicii platite celor de la salon, fetelor ce mai trebuie dat sa fie multumite si sa te trateze bine Se merita mai bine sa te duci la cineva acasa sau la salon ?
×
×
  • Creează nouă...