Sari la conținut

babalau1987

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre babalau1987

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

babalau1987's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputație

  1. Buna seara Caut o domnisoara care sa vin la hotel si care face fin orala. Gasim ceva? Multumesc anticipat
  2. Era o vreme cand Marissa te mai servea cu o cafea. Dar de cand si-a schimbat blana... Ioc...aaa... Si Alina de la top. Care nu mai activeaza.
  3. Ne cunoastem! Am fost de foarte multe ori la tine. Probabil nu mai ai nr meu...
  4. Cand erai pe baba novac erai mai serioasa. In ultima vreme nu mai raspunzi la telefon. Sau daca raspunzi nu respecti programarea. Pacat...
  5. Doar ce am plecat de la Marissa:) Sunat cu o ora inainte. Indrumat catre locatie. 2-3 min socializare. Actiunea a inceput un un oral np dupa care schimbat 2 pozitii si finalizat in balonas. Gfe 10 Igiena 10 Oral 9 Normal 10 De revenit? Cu siguranta P.s. spor la invatat!
  6. Din poze ea este sigur. Acum nu stiu daca sunt reale pozele.
  7. Doar ce am fost la Delia. Gfe maxim. Chiar ai ce vb cu ea si stie sa te faca sa te simti bine. In dormitor se transforma. Note. 10 pe linie. De revenit. Cu siguranta. Mai ales ca am ramas dator. Junior era cam obosit.
  8. La fetele de mai sus nu am ajuns insa am fost la cateva. Singura care se apropie de ce imi place mie este Alina. O sa incerc la larissa ca am auzit numai lucruri bune.
  9. Salutare. Asa cum spune si titlul. Dupa parerea dvs care este domnisoara care face cel mai bun oral? Multumesc
  10. Buna ziua In vizita prin Galati caut o domnisoara care sa fie dispusa sa vina la hotel. Multumesc
  11. Bianca senzuala se potriveste cel mai bine descrieri. Pt ca domnisoara de care vb eu era slaba chiar skiny as spune si cu sani maricei. Dar din ce am citit cam lasa de dorit....
  12. Deci ieri eram prin zona baba novac colt cu soveja. Cand din una din scarile care dau in statia de troleu iese o duduie roscata in halat si funduletu gol si cu niste papucei de nici nu ziceai ca afara sunt -10 grade merge pana la magazinul de vis a vis si apoi intra la loc in scara. Acum problema e ca fatuca nu arata deloc rau asa ca daca esti pe aici si te simti cu musca pe caciula da un semn:))) ca tare interesanta ai fost:))
  13. Salutare. Sunt in trecere prin Galati si vreau sa stiu unde pot primi cel mai bun oral cu finalizare. Raman dator cu o bere!
×
×
  • Creează nouă...