Sari la conținut

cristi0077

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cristi0077

cristi0077's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Reputație

  1. Ori sunt eu chior ori nu a pus numarul de telefon. As suna-o daca as sti cum :atm
  2. cristi0077

    Cunoscuta?

    E o jegoasa plictisita. Nu accepta clienti noi, tot vrajeli are in cap. Direct la evitat
  3. cristi0077

    Cisnadie

    Cisnadie era recunoscut ca fiind orasul curvelor inca de dinainte de revolutie. Ori s-au mutat toate la Sibiu sau in alte locatii, ori nu stii unde sa cauti. De prin liceu de cand am inceput activitatile de genul asta, pana in clipa de azi, am gasit mereu tipe in cisnadie care se fut fara bani. Nu te costa nimic sa stai de vorba cateva minute cu ele. Asta e sfatul meu personal. De la 16 ani in sus, toate se fut grav.
  4. alt asistat social. invata cum se pune o intrebare pe forum
  5. si daca imi fac o programare si te bat pana nu te mai misti? gayu pizdii. esti tare in pizda pe forum dar poate iti fac o vizita cu cativa prieteni, sa vezi un pic cum sta treaba
  6. asta cred ca are aproape 60 de ani la cum arata, nu as fute-o nici sa ma plateasca ea
  7. Frate sunt eu singurul nebun sau sunt 2 fete diferite? adica tipa din primele 2 poze doar seamana vag cu tipa din ultimele 2 poze, dar nu pare a fi aceeasi persoana.
  8. Bro, it is Sibiu. If you have money, just go to a club and you can pick up anybody. Might be even cheaper and a lot safer. Have fun.
  9. frate cand mergeti la curve voi o puneti pe ea cum vreti...nu inteleg cum vine aia sa iti zica ea cum sa stai si ce sa faci. adica eu platesc, tu faci cum zic eu, nu invers. de-asta le place la sibiu, scoruri mari, atitudine de tot cacatu, si te mai pune sa le si futi cum au ele chef. eu cand am auzit-o pe ultima la care am fost ca ea sta doar capra nici nu am ramas la discutii, ce sa ii dau bani. o sa ma aduca una la punctul in care ii scot dintii din gura si nu are decat sa si-i puna la loc cu cei 150 de lei de la mine. daca va e frica sa vorbiti e vina voastra ca dati banii pe un cacat.
  10. Am sunat-o eu acum 5 minute. 0738616082 este numarul pe care il are. A zis ca e 120 fin/200h, si ca face si anal inclus in acel tarif. Mai mult ca sigur o sa o vizitez o ora in decursul zilei de azi si revin si eu cu o parere. La telefon a parut mai draguta decat majoritatea care sunt niste tiganci sictirite, deci are deja un plus din pct meu de vedere.
  11. bro mai taci dreq cu banii, inteleg ca e parerea ta, dar daca are tarifu scump nu inseamna automat servicii bune. am prins cu 200/250 care nu meritau nici 50 de lei, asa ca mai las-o pe asta ca mergi cu 300.
  12. cheama o colega la tine, sunt la fel de curve si studentele, si nu-i dai nici bani. mi-e dor de studentie.
  13. cristi0077

    0753760949

    Daca pozele ar fi reale ar merita 200 finalizarea. Dar la cum stiu eu site-ul ala, sunt inclinat sa cred ca pozele sunt fake.
×
×
  • Creează nouă...