Sari la conținut

brde2011

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre brde2011

  • Dată Naștere 09.07.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Paris
  • Interese
    Moto,sport,books

brde2011's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

45

Reputație

  1. A fost o experienta foarte placuta sa intalnesc aceasta domnisoara.Am stabilit din timp intalnirea cu cateva zile inainte.La ora cuvenita am ajuns la locul specificat de dansa unde am urcat intr un apartament decent si am ramas putin uimit de inaltimea ei, cu un corp frumos porpotionat si cu o fata si zambetul placut,iar ochii sunt piesele de pornire in joc unde te face sa vrei sa o cunosti mai mult. Am servit un vin rosu si am mai discutat putin inainte de a trece la fapte,unde in dormitor vine infasurata in prosop,o talie de viespe as zice numai dragul sa o privesti.As zice ca am fost destul de tentat sa sarut tot corpul ei iar apoi ea facand la fel , eu am fost genul oralului soft si apoi la normal e destul de stramta si te face sa vrei sa nu renunti la acel loc Stie sa se faca placuta si mai ales ai ce vorbi cu dansa. Ce mi a mai placut sunt sanii frumosi numai buni de pictat ) Pe scurt eu recomand avand si notele de mai jos, Normal 9 Oral 9 Atitudine 10 Loc 9 Igiena 10+ Halatul 2 ore si ceva plus un bonus lasat la plecare pentru ca nu a specificat nimic legat de timp. Nota 10 o dau pentru prietena.Dar eu nu plecat cu gandu ca am fost la o escorta ci doar ca a fost un moment frumos.Cei care vor doar un fast fuck nu cred ca vor fi multumiti de recenzie.
  2. brde2011

    0744232970

    Salut. Acu ceva zile in urma cand am fost acolo erau 2 domnisoare .Una plinuta roscata si draguta la fata iar cealalta o bruneta slabuta sani putin in cupe avand in vedere proportia corpului. un fund micut dar la pozitia dat din spate se apreteaza o priveliste frumoasa si stramta.Iti raspunde la telefon putin obosita si cu oarecum atitudine.Te invita in camera oralul nu e ceva spectaculos la normal e un pic mai bine.Nu da contre doar se asteapta sa te misti.Am facut un dus apoi m am intors in camera s a apucat de o tigara apoi butona telefonul nu era prea comunicativa poate am prinso intr o pasa mai nasoala.De la nr 2 specifica ca mai ai 20 de minute trecem la oral la fel de nespectaculos doar o sugea 66% din acadea.Apoi trec la spate si terminand la timp cred. Ce sa zic despre bruneta Note Oral 6 Igiena 7 - fara mirosuri Normal 6.50 Atitudine 7 Locuinta 8 Parcare -4 recomand sa parcati mai departe de zona ca greu gasit. Halatul 150 la inceput, la tel a fost vb. de 130. N.am mai zis nimic de rest ca poate am inteles eu gresit. As fi incercat colega ei ca era mai zambareata cine stie. Daca e sa recomand ma abtin.Poate mai vedem si alte comentarii
  3. brde2011

    0755279613

    Salutare. Confirm si eu cele scrise mai sus.Am pus mana pe telefon si am sunat iar la celalalt capat a raspuns politicos domnisoara.Mi a si specificat ca nu prea are timp daca intarzii la dansa caci mai tarziu trebuie sa plece.Eu cu toate am fost norocos ca eram prin zona si rapid m am prezentat la dansa cu indicatiile spuse si repetate politicos.Ajuns facem cunostinta ea are vreo 1 65 m la corp . 19 ani bruneta ochii albastri.parul putin carliontat la fata e draguta.dintii la fel nu cred ca era machiata.proportionala.sani ok.M a servit cu suc si apoi intram la actiune.Am inceput cu un oral ok neprotejat apoi la normal ea deasupra apoi eu deasupra .Nu comenteaza dar iti spune la inceput ce nu ii place.Nu face anal. Dupa ce am terminat s a scuzat pentru o tigara si la nr 2 tot oral si normal ea pe burta caci are un fundulet destul de bunicel si stramt. Note 9.5 Comportament 8.0 Oralul daca era cu DT dadeam mai mult 8.0 La normal 9.0 Igiena fara mirosuri Pret 130 ron 2 finalizari Nu m a grabit sa termin nr 2 chiar daca inainte sa vin a specificat ca are o ora la dispozitie .Dar cu toate eu m.am incadrat in timp pentru ca te simti bine si te face sa termini.Zic ca mai are de invatat dar impresia e buna e o fata ok.Sa nu va mirati daca mareste pretul usor.Mi a dat si restul fara comentarii.
  4. brde2011

    0742435612

    Acest numar il gasiti in evenimentul.Adresa este undeva dupa Billa 200 m.Cica in anunt e satena ochii verzi dar cand ajungi la fata locului is 2 fete de etnie roma nu tocmai placute ca infatisare.Am zis sa stau un nr. asa ca am dat halatu.Ma intreba care sa aleg grasa sau aia mica si slaba tatuata.Am mers cu aia miniona ne dezbracam si cica da ai prezervative? i.am zis ca n.am si ea vai ce facem asa ca m.am enervat si m.iam tras hainele pe mine si mai vroia sa ma duc eu dupa gume.I.am cerut banii si apoi stai ca se duce colega si i.am zis ca nu ma intereseaza si dupa vreo 5 min am luat banii si plecat am fost.Nu recomand decat celor care vor sa fie prostiti.
  5. brde2011

    0747670156

    Am fost astazi,si cum numerele care le aveam la dispozitie nu raspundeau,am luat un evenimentul si am sunat.Zona Podu-Ros ,undeva langa Pizzerie Odeon.Din telefon intelesi 60 nr,120 ora.Imi zice blocu cutare,apoi inchide,sun o intreb ce etaj,apartament,imi zice intra si atat inchide.Stau 1 min vad ca a iesit pe casa scarii si intru.Cand am vazut era sa imi plesneasca inima de mare infarct,defapt una mica de statura plina,cu piercing,si rochie mulata brrrrrrr my eye hurts ,guraliva vroia sa para matroana ceva de genu da nu ma impresiona. .Ma intreaba daca stau si zic ca nu si dau sa plec cand pun mana pe clanta imi zice stii am o colega,si ma invita in camera.O tipa cam la 172,vopsita blonda,subtirica ok,banii inainte de lucru e musai.Mentionez ca apartamentu e in dezordine,in camera de lucru nu e lumina,cald .Facem un nr,.oralul il face cu mana tinuta de robot,dupa 1 minut ma intreaba daca deja vreau normal,ii zic sa astepte ce naiba,trec vreo 5 min,si trecem la normal deasupra se misca cam in lene,asa ca ma enervez si o pun capra,are un tatuaj pe spate ,nu stiu ce nume e,indescifrabil,mare si urat,in fine.La sani as zice un pic spre medii, is ok la atingere,fundu mic merge de pompat,din spate tinut de cap numa bun de dat.terminat in balon,are ceva servetele umede.Cica o cheama Diana,mi-a aratat o poza cu dansa cand era bruneta ii statea mai bine.Dar daca se aranjeaza mai bine,schimba metodele de lucru,mai multa atentie la client,sa ofere conditii mai bune,dus nici nu am facut acolo,mai are de parcurs daca ar vrea sa ajunga ceva pe piata.La normal era stramta e bine,are o pasarica cat de cat buna de penetrat. Ca note Locatie - zona e ok,dar apart - 4 Igiena - nu mirosea suspect oricum 7.0 Normal - 4 cu indulgenta Comportament - 6.00 Oral - mai are de lucru - 6.50 Aspect 7 Daca nu aveti alta solutie puteti merge la ea,nu va ofera conditii lux,un gram de zambet fals,dar o descarcare merge fata e tanara.Depinde cum le luati ca pe unii cred ca ii iau peste picior.
  6. Am fost acu ceva saptamani la aceasta fata,ca domnisoara nu cred ca i s-ar potrivi sa zicem.Nu am scris atunci o recenzie pentru ca nu mi-am batut capul.Dar va mai las niste detalii,am sunat-o si a trebuit sa ne intalnim la bloc granit si cica ea ajunge in 10 min.Eu am ajuns acolo mai stau inca vreo 10 min,si vine cu un taxi impreuna cu o tipa mai plina,era in niste colanti colorati gen pustoaica,o geaca aruncata pe ea ca si cum se ducea dupa o paine.Am intrat am vorbit de pret nu mai tin minte cat era 70-80 numaru si 150 parca ora.Ma duc fac un dus,era un prosop un pic umed asa ca nu m-am sters am iesit ca la sauna si am udat tot parchetu ,pe pat nu punea nici un fel de cearsaf,se dezbraca ca din pusca,trece la oral,apoi o pun sa stea ea pe pat,eu deasupra (patul era strans gen canapea,nu intins) ,face figuri,se uita la tv in timp ce pompezi asa ca din ciuda ii dadeam mai tare,sani inexistenti,cicatrice pe burta sau tatuaj ce era,doar fundu era ok micut din spate de privit.Am terminat in oral. Note oral 5 ( nici nu o ia toata) normal 3 GFE 0 Anal ,nu stiu n-am intrebat Locatie 5 Igiena 8 Fizic - 2 Nu recomand,mai bine o freci la rece.
  7. brde2011

    0754317260

    Am incercat să revin dar din păcate astăzi nu am reusit sa dau de ea.off..
  8. Confirm si eu cele scrise,am sunat-o n-a raspuns pe moment apoi beep si cumva am reusit sa vorbim.Am ajuns si mi-a dat un sms sa astept cateva minute si ma sună.S-a incadrat in minutele zise si m-a sunat,am urcat intr-adevar se auzeau voci in spatele usii,apoi s-a deschis.Am intrebat-o daca e singură si a zis că da,cred ca e un minus faza asta.Rochie neagra,tocuri.inalta 180 si ceva cred,sani mari,la față e normală.N-am stat pentru că e plinuta la picioare,nu stiu sa zic cat de corpolentă,in plus eram chiar obosit dar la ea aveam de lucru frate si nu mă simteam in stare sa o manevrez pentru ca eu la momentu oportun preferam una mai slabuta,cu toate ca imi pare rau, m-am scuzat si am plecat.Oricum atitudinea ei a fost ok,sper sa imi fac rost de o zi sa fiu si eu mai zdravan si trec pe la dansa.Pretu era 200 lei ora
  9. brde2011

    0749911162

    Salut, Anunt luat din evenimentul de Iași.Sun acu cateva zile,după voce pare acceptabilă,80 nr,si parcă 150 ora.Vârsta cred ca vreo 23.Locatie centru,Stefan Cel Mare.Am stabilit sa ne vedem,noroc ca eram prin zonă si am ajuns in cam 3 minute.Interfon,urcat in garsonieră.Ca prezentare avea un maieu mulat si pantaloni scurti ,fața normală avea si o alunica ,va dati seama ce prezentare de miss carwash,defapt nu.Am stabilit pentru inceput un nr. ca ma gandeam ca nu o face treaba bună.La corp plinuta nu cu mult,in plus maieul ii tinea sanii stransi ca erau marisori,dar cand a dat jos au cazut ca niste pepeni atarnati,atitudinea ei ok,a sarit pe robotel cu oralul.Sincer nu eram ras jos,la oral as zice ca a fost ok,ceva tendinte de DT.Finalizat in gura si apoi decartat la chiuveta ,nu a facut mofturi gen pus mana pe cap in par etc .Normal nu am incercat pentru ca nu ma incumeta.Mi-a dat si restul la bani. Aspect maxim 6.90 Oral 8 Atitudine 8.50 Locuinta aspect 7
  10. brde2011

    0754351882

    Salut, Numărul este luat din evenimentul de Iași.Am sunat zilele trecute și a răspuns o tipă cica are 24 ani,iar dupa voce am zis ca are vreo 35.A zis ca pe la podu de piatra pe acolo o gasesc cica are locatie.Ma duc sa vad despre ce e vorba si pe drum am inteles ca era la strada,asa ca parchez si zic sa ne vedem,vine dupa 1 minut,parea de 25 ani ten alb,cam plină /balena plus ca avea o rochie scurta si totusi nu era atragatoare.Bine ca era intuneric sa nu o vad din ochi.Asa ca am plecat chiar dacă atitudinea fetei era de nota 7,dar faptul ca si statea pe strada si cum arată nu merită,parerea mea
  11. brde2011

    0754317260

    buna, Confirm cele spuse,50nr ,100 ora.Eu o sunasem pe la 11,a raspuns si am decis sa pornesc spre ea , am ajuns dupa 20 min dar nu mai raspundea la tel si mi-am dat seama ca are treaba.Dupa 5 telefoane peste o ora mi-a dat bip,am sunat-o si in 5 min am ajuns ca ma plimbam prin zona,tipa e normala, 160 ,45 kg cred ,compenseaza aspectu prin munca ca are sani mici.Dupa ce am zis ca vreau o ora a dat imediat telefonu pe silent,si-a cerut scuze de vreo 3x ca nu mi-a raspuns,a inceput sarut de la gat in jos incet,pe oo,si pe soldatel,oral binisor,fara mirosuri suspecte am trecut pe pozitia 69la asta dar eu doar privind si finalizat in gurita,si a mai stat vreo un 1 min in oral ,ma mir ca nu mai avea vreo urma soldatu in urma actiunii,a fost la chiuveta si s-a spalat pe gurita.A cerut permisiunea sa fumeze,am vorbit un pic,apoi la partea 2 oral,apoi prezervativ normal, se implica, am preluat eu initiativa la normal si am terminat in dansa.Mi-a placut comportamentu,nu se grabeste sta la vorba,de la bun inceput nici nu trebuia sa o rog,ca stia ce avea de facut. Oral 8 Comportament 10 Aspect 6.50 Zona 6 La banii astia fata nu comenteaza,adica doamna ca are copil,si da a batut odata cineva la usa,nu bagati de seama.Daca ai nevoie de o descarcare chiar ca merita.Cred ca asta e genu de comportament ce lipseste la o tipa buna.
  12. Am fost astazi,la inceput am sunat-o cam de 2,3 ori,stiind ca are casuta vocala ,dupa o ora mi-a dat bip.Am revenit cu un telefon,am ajuns in fundatie,interfon,te asteapta imbracata colanti ceva de genu,te intreaba ce preferinte ai,.Executat un duș și prosoapele sunt pe hol.Atitudine buna,ochi frumosi. Oral placut 10 si DT Normal 8,a lucrat ceva ,odata ce ai prins oralul,normalul e la modul trecut ),apoi iar oral si finalizat. Igienă 8,curată,, Atitudine 9 La final nu te da afara,te intreabă daca vrei sa fumezi amabila,un pic de vorba la final. Recomand pentru un oral de calitate
  13. Am sunat de 3x are casuta vocala.
  14. am sa trec pe la ea sa vad chiar daca totusi are ba 160 maxim 165, ori 170,175 inaltime,totusi cu greutatea ati nimerit-o .
  15. brde2011

    0754292642

    Si eu tin minte cand am fost,la dansa si daca suna telefonu ea nu raspundea.si daca suni continuu il inchide cred.Oricum nasol sa astepti
×
×
  • Creează nouă...