Sari la conținut

supersport

VIP Member
  • Număr conținut

    1.091
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre supersport

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

supersport's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Week One Done

Recent Badges

72

Reputație

  1. Ba, deci io ma gandesc cum se pișă pe ei de râs peștii fetelor astora când citesc comentariile astea cu "moțuleț", "gheruțe", "unghiuțe" si d'astea. Imi cer scuze pentru oftopic da n-am putut să mă abțin.
  2. Să-mi bag pula, cand tre sa derulez 5 pagini doar ca sa vad o recenzie îndoielnică e un turn-off total. Daca tot vrei sa faci 1000 de up-uri macar fa cu cate un reply la o recenzie.
  3. Merci. Slim/skinny e exact ce caut. O sa merg curand.
  4. Ce insemna ca pozele o avantajează? O am si eu pe lista si n-as vrea sa am surprize. Merci!
  5. Tu nu cumva erai avocatul Sorinei la un moment dat? Dacă ma înșel îmi cer scuze. Dacă în schimb nu ma înșel și Sorina era top pentru tine...... Îmi odihnesc cazul cum ar zice englezul.
  6. N-am citit toate răspunsurile la topic. Îmi pare rau. Nu vreau sa ma înțelegeți greșit, nu vreau sa jignesc pe nimeni. Și nici n-am pretenția ca am pus o lista exhaustiva. Am pus doar câteva dintre fetele care au mi s-a părut ca fac valva pe aici în prezent și sunt considerate de top. Realitatea cu ele pentru mine a fost foarte departe de top. Iar topicele și recenziile care le ridica în slavi ar trebui citite mai cu atenție și printre rânduri. Asta e tot ce am vrut sa spun.
  7. Fără falsă modestie am fost cam la tot ce mi s-a părut atractiv de la top și lux. Atractiv înseamnă pentru mine slim, aspect porno, servicii cât mai complete. Cele mai multe dive de aici au recenzii mult umflate și au fost o dezamăgire. Un rezumat mai jos (în ordine alfabetică): - Alice Wonder (Lux) – Are un corp super jmecher, fața la fel si o atitudine pe măsură. Futaiul corect, fără scântei, dar nu pleci nesatisfăcut. - Ally Rox (Top) – Am futut-o prin 2015 (aproximativ) când a început să se prostitueze în Romania și era super fit, pasionată de sală. Avea un corp jmecher și îți cerea s-o fuți în cur. Cam atât. Nimic spectaculos. N-aș fi curios să aflu cum e acum, 7 ani, 10 kile si 2 km de pulă mai târziu. - Andrea (Rebeca) (Top) – Am văzut-o în Titan la Irina Ruxandra acum foarte mulți ani când era cuibul Irinucăi pe val. Andreea era o țărăncuță venită la oraș. N-am intrat cu ea atunci și n-aș intra nici acum 10 ani mai târziu. - Betty (Top) – Acum niște ani bun era la De evitat si recenziile erau pilaf. Nu am vizitat-o dar după ce recenzii avea atunci nu cred ca s-a reinventat acum. Cred doar ca a plătit foarte bine pentru promovare. -CrisCris27 (Top) – Acum vro 8 – 10 ani era pe aici si făcea cam orice, inclusiv uro sau tot ce va mai trece prin cap. Aspectul lasă de dorit. Rău. Altfel, na, cred ca în continuare ar face orice i-ai cere. - Cristina34 (Top) – Am fost la ea acum 10 ani când a fost colegă pentru scurt timp cu Alexandra (Mall sex total pentru cunoscători). Avea atunci 30+ ani și mi-a dat sculament. Nu m-aș întoarce nici dacă m-ar plăti. - Lidia20 (Testate) – Face tot ce (se) spune. Aspect fizic si față normale, nu dezamăgesc. Merită mers măcar o dată. - Paula Vip (Lux) – Se fute în cur. Atât. Dacă o vezi într-o camera cu 10 pizde mediocre poate o remarci. Dar nu in sensul pozitiv. Față, constituție corporală și atitudine de țărăncuță. - Raluca64 (De Lux) – corp frumos, fața cu buzele și extensiile alea sunt cel mai bine descrise de tatuajul pe care îl are pe abdomen. Futai corect, o suge misto , nu obosește, nu pleci nesatisfăcut. - Sabrina (Lux) – M-a lasat să aștept în față la Rin 1 oră și pe urmă n-a mai răspuns la telefon acum multa vreme. N-am mai încercat de atunci, dar cred că ar merita. - Sofia (Lux) – Am fost la ea acum vro 5-6 ani. Estimez că avea deja pe la 40 de ani atunci. Stilata, înaltă, bine legată, aspect ok pentru o MILF. Repet: acum 5-6 ani. Cam atât, mai am și altele, dar nu sunt atât de „celebre” ca astea de mai sus și nu merită să mai pierd timpul să scriu. În concluzie : atenție cum citiți recenziile. Încercați să citiți printre rânduri.
  8. Dacă la Daniela Crudu e 20$/luna, Inesuka e pomana cu 30$. Lasă link-ul aici Inesuka sa fac și io 2 abonamente pă un an pana nu se scumpeste.
  9. Inesuka, tu ar trebui sa ai cont rosu gratuit toată viata si să-i ceri parte lu' pisicuts pentru traficul pe care îl faci. Acum ca ești Pozitivă o sa se tripleze traficu'. Am zis!
  10. Bă, cât de distruși să fiți să plângeți ca nu vă răspunde o curvă la mesaje? Fiți bărbați, în pula mea!!!
  11. Iau o pauza. Revin! Între timp, anunță-mă când ești disponibila pentru programări.
  12. Unde îți sunt hateri, Inesuka? Ca vad ca au rămas doar lingăii pe topic. Booooring......
×
×
  • Creează nouă...