Sari la conținut

12si3de0

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre 12si3de0

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

12si3de0's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Fratica, fata a facut si mai face bani in cacatul asta de oras .. normal ca i se urca la cap.. ca orice alt taran care da de bani peste noapte, uita ce a fost inainte si acum se respecta pana cand da in nesimtire. Nothing new. Compenseaza cu faptul ca e buna de pula.
  2. Ba .. ia nu mai amenintat prostituate ca e om si ele si se supara prostituata si nu mai vedet pizda Kappa
  3. Incepe razboiul si voi cereti 700 pt Targoviste. Succes!
  4. Eu tot cred ca ai procent :))))
  5. Cam neserioasa .. o sun azi .. stabilesc intalnire peste juma de ora .. apoi cand ajung la locatie si o sun ,... imi zice ca este ocupata .. Cam aiurea
  6. Eu cand ziceam ca ar trebui trecuta la "De evitat", ziceati ca sunt eu baiat rau .. ca am ceva cu ea. . Poate are 2-3 clienti preferati, dar e important cum se comporta si cu restul ca na . .doar cu asta se ocupa .. In fine, vorba aia . .nu e prost cine cere, e prost cine da. Sa aveti bafta!
  7. Nu esti in toate balamalele ...
  8. Prietene, de unde stii tu ca m-am purtat urat cu ea? Ai fost acolo? Ti-a povestit ea? Din contra, m-am purtat frumos, am vb frumos, am incercat chiar si o conversatie dar n-am avut cu cine. Vorbiti aiurea. Mergeti voi la ea daca cu voi e altfel. Bafta!
  9. Confirm. Asa a facut si cu mine. Implicare 0 absolut. Si Giocane, dupa recenziile tale am zis sa iau o ora (200 lei). Evident, am stat doar un numar.
  10. Hahaha. Inscris astazi, recenzie astazi.
  11. Giocane, ai procent? Escorta este de evitat in mod cert. Implicare 0, aia nu, aia nu si pozele sunt suprarealiste. Nu se compara absolut deloc cu alexandratgv .. tipa aia se implica, stia sa te faca sa te simti bine pentru banii pe care ii dadeai.
  12. Preturi de Bucuresti, atitudine de Matasaru!
×
×
  • Creează nouă...