Sari la conținut

necnec

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre necnec

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

necnec's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

19

Reputație

  1. Vizitat domnișoara... Locația 10, deși e cam confuz de găsit, însă indicațiile au fost precise. Micuț dar cochet (un ap cu 2 camere), curat, modern. Atmosfera: 9: întreabă ce fel de muzica preferi, deși poate ceva boxă portabila ar fi mai indicat decât sa ai telefonul la cap. Pe perioada întâlnirii tel a fost pe mut. Fata: 8 ceva kg în plus, după gustul meu. Pozele sunt reale, ale ei, dar probabil făcute cu ceva vreme în urmă, sau unghiurile din care sunt făcute ii sunt "favorabile". ON: 9 NP: 9 AP: 9 GFE: 9 Actiunea nu am sa o descriu pt ca depinde de fiecare client, însă fata este maleabila și se pliază după cerințele clientului, asta dacă știi sa spui ce și cum vrei. Știe sa se facă plăcută, știe sa iti asculte și sa pună în practica nevoile tale. Deschisă și comunicativa. Își da interesul sa iti satisfacă poftele. Nu mi s-a impus limita de timp, sau cel puțin nu a dat semne ca deși am luat un singur nr este imperios necesar sa ma încadrez în X minute, altfel pleci neterminat. Are colegă. Nu am apucat sa o vad. Fetele se știu organiza astfel încât sa ai senzația ca ești doar tu cu ea în apartament. De revenit... Pt mine da, datorita atitudinii plăcute.
  2. Vizitat fata acum câteva zile (niciodată nu fac recenzie imediat după vizită). Contact pe WatsApp la nr din titlu. Răspuns prompt di bună partea ei și stabilit întâlnirea ce avea sa aibe loc în zona Avantgarden. Prezentat în fata ușii la fix. Îmi place sa fiu punctual. Apartament curat, vizitat dormitorul acțiunii și baia. Restul nu am văzut / nu m-a interesat. Încă de la primele minute nu am rezonat. Pur și simplu nu eram pe aceeași lungime de unda. Eu timid de fel, ea parca timorată. Planificasem o ora sa petrec în prezenta ei. Domisoara, slim, silicone, buze, landing strip etc. Are un patruped care parca îmi făcea concurență. Stătea lipit de ea. La un moment dat am crezut ca va lua și el, patrupedul (care de fapt e o ea) parte la acțiune. Acțiunea în sine nu am sa o descriu pt ca asa cum am spus... Pur și simplu nu eram pe acceasi lungime de unda. Note: Atmosfera: 7. E printre puținele escorte care știe sa pună ceva muzica ambientală. Nu o înțelege, dar o pune. E de bine. Macar nu e manea, sau alte chestii. Scăzut 3 punte pt prezenta patrupedului. Poate câteva minute în camera alăturată ar fi mai indicate. Gfe: 6. Răspunde la întrebări. Nu știe sa joace mingea la fileu. Aspect: 10 pt iubitorii de slim. E slim Nu skinny. Eu am mers la ea pt ca semăna cu o fostă (știe ea ce). Curata fără mirosuri. Un plus pt savarină care e destul de proeminenta cu labii și clit pronunțat. Introducerea: 8. Eu am întrebat care sunt limitele ei. Ea sa ma întrebe înapoi ce și cum doresc, nu prea. Asa ca am trecut la lucru. On/Op: 0- nu am fost întrebat, nu am primit, nu am cerut. NP: 8 to 9. Se mișcă ok. Pasa strâmtă. Mi-ar fi plăcut ceva mai multa implicare. DtD 40 min. O recomand doar iubitorilor de slim cu tuning.
  3. *Cumva totalul este doar marketing?
  4. A testat-o cineva? Cum a totalul este doar de marketing? După ce ți-o vede începe cu texte de genul.... "e prea mare", "e prea groasă" etc?
  5. Probata mai demult... E foarte rușinoasă, dar e genul de femeie căreia ii place sa se foota vanilla. De fapt asta și oferă. Trecerea timpului și-a lăsat amprenta. Shaggy tits, ceva piele lăsată pe alocuri dar pt vârstă ei overall okysch. Plusează cu un cur foarte futabil și o pasarica frumoasa cu la labii proeminente, nu foarte largă. Ii place futaiul de anduranță. Nu ai prea multe de discutat, cat despre ea evita sa povestească. Locație 6. Nu știu ce locație are acum. Eu am fost pe când stătea lângă Lidăl în vestitul bloc interminabil și neterminat. Interior sărăcăcios dar curat. Acțiunea pe o canapea. Corp 6, pt ca e skinny, însă amprenta lăsată de trecerea anilor e ceva mai pronunțată în cazul ei. OP / On = 0 - zero. De fapt nu se uita la poola decât când e cu dansa'n trânsa. Np = 7 dacă înțelegi ca vanilla sex e tot ce oferă. La poziții mie nu mi-a comentat, și am cam chinuit-o, răzbunandu-mă ca nu am primit cantat de fluier. Ap nu a oferit, zice ca nu, însă are un gaoz în care te-ai scufunda cu totul. Probabil cândva în cariera ei a primit ceva introspectii. Gfe/atitudine 3 De recomandat... Doar celor care vor sa testeze o MILF și care înțeleg ce înseamnă vanilla sex. La banii ăștia piața abunda de oferte mult mai bune.
  6. Lux și opulență cu coc.
  7. In primele 2 poze e Turcoaica, are tipic deja. Un simplu search și vei gasi. Celelalte 2, nu ma pronunț dar tare ma tem ca sunt "împrumutate".
  8. Revăzut pe Rebeca, în noua ei locație amenajata în stil scandinav 😉 și e aceeași prezenta lipicioasă și dornica de nebunii, eu cam pe fugă, și de data asta... Raport servicii/preț 10 pe linie.
  9. Cristinuța, ne onorezi cu vizita pe la SB in următoarea perioadă? P. S. Poștașul & trandafirul amețit
×
×
  • Creează nouă...