Sari la conținut

razvangabriel

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    73
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre razvangabriel

  • Dată Naștere 13.07.1987

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

razvangabriel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

24

Reputație

  1. Daca tot ai de gand sa o revizitezi, incearca sa ii propui si ceva actiune...sper sa inteleaga ca nu ii dorim raul 😠si sa accepte. Doar asa voi merge la ea. Altfel, multa bafta!
  2. Chiar sunt curios cand va pune pozele alea promise de le are pe laptop...
  3. Ceva de genul am vazut saptamana trecuta in Golful Francezulul/Costinesti...nevasta altuia din pacate nota 9, frumoasa doamna!
  4. A mai trecut un week end si Abby tot nu s-a tinut de promisiune... 🙄
  5. In sfarsit o veste buna!! Nimic schimbat in lista de servicii...astept pozele ca sa imi fac si eu programare...de o gramada vreme tot astept 🤤
  6. Abby daca tot ti-ai schimbat numarul de telefon nu ti-ai schimbat si telefonul? nu de alta, dar ma gandesc ca ar fi mai usor sa faci programarile pe whatsup
  7. Parca vad caa...nu actualizeaza nici lista de servicii :slap2
  8. Super!! Cred ca am fost unul din cei care te-au batut la cap sa pui ceva poze noi si nu uita si de program, sa nu mai patesc ca datile trecute, motivele nu mai conteaza. Te pup, abia astept sa te vizitez 😘
  9. O vad doar in timpul saptamanii incepand cu 7-8 dimineata, sta undeva pana pe la 11-12. Din surse stiu ca o aduce barba-su cu masina. Nu stiu insa daca sta si el pitit pe undeva pe acolo. Actiunea se desfasoara in masina ta sau in boscheti. Dar ai grija ca bantuie politia destul de des pe Padina. Spor!
  10. Din cate stiu o cheama Denisa. “Lucreaza” pe strada Padina din spatele Academiei de Politie, candva isi facea veacul pe la Casa Alba. Tot candva arata mai bine la corp decat acum, s-a latit mult in solduri. Verile o vedeam la Casa Alba cu fustite cu volanase impreuna cu ale ei colege. Daca dai search pe google si daca inca mai exista acel articol, candva a fost un interviu cu ea intr-un ziar de scandal. Iar ca tarife stiu ca acum ceva vreme practica 50 lei oralul si 100 normalul. In masina sau undeva prin spatele Academiei, prin boscheti. Spor!
  11. Sa inteleg ca tot masaj si finalizare manuala dupa, fara implicare sexuala? Oricat de permisiva ar fi, daca nu pune si altceva la bataie tot degeaba.
×
×
  • Creează nouă...