Sari la conținut

anais24

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre anais24

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Romania

Vizitatori Recenți Profil

983 citiri profil

anais24's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

25

Reputație

  1. anais24

    Anais

    Iti multumesc pt recenzie ,insa as vrea sa aduc cateva lamuriri: - NU am 40 de ani si fara lipsa de modestie chiar nu cred ca arat de 40 de ani ; - NU am nici o fotografie postata in care sanii mei sa se vada ca 2 pepeni ; - Legat de desfasurarea actiunii nu te contrazic cu nimic , am sa incerc sa-mi imbunatatesc serviciile pe viitor ; Nu vreau sub nici o forma sa intru in polemici cu nimeni ,nici acum, nici pe viitor ,dar daca consider ca anumite postari nu sunt in concordanta cu realitatea am sa intervin ori de cate ori este nevoie . Va pup ,o seara placuta tuturor.
  2. anais24

    Anais

    Bine v-am gasit ! Fiind primul meu post in cadrul acestui forum, voi incerca, in cateva cuvinte, sa imi fac o mica descriere. Ma numesc Anais, am 24 de ani , si timp de o saptamana sunt in Oradea. (8-14 mai) .Sunt o tipa discreta si foarte pasionala, de aceea, timpul petrecut impreuna reprezinta un hobby...nu un job. Va pot dezmierda cu sex oral, normal, sex intre sani, finalizare orala, pozitia 69, fk, imi place si imi doresc sa primesc cunnilingus. Departe de mine gandul de a jigni pe cineva, insa: -NU ofer sex oral neprotejat persoanelor cu o igiena indoielnica, nerase, netunse. -NU fac sex normal neprotejat indiferent de circumstante. -NU ofer sex anal. Programul meu incepe in jurul orei 11 dimineata , iar disponibilitatea este in functie de programarile avute, motive pentru care rog sa fiu sunata cu minim 30 de minute inainte de a ma vizita. Detalii fizice...nu va pot da, fotografiile postate sunt reale, neretusate, si tocmai pentru a evita orice discutie in aceasta privinta, le voi posta cu fata neblurata. Tarifele mele sunt in functie de timpul pe care d-voastra il acordati unei intalniri: -150 de lei o finalizare pe parcursul a 30 de minute -250 de lei o ora , timp in care se pot face 2 finalizari Va pup, si imi doresc sa avem parte de intalniri frumoase.
  3. Bine v-am gasit ! Fiind primul meu post in cadrul acestui forum, voi incerca, in cateva cuvinte, sa imi fac o mica descriere. Ma numesc Anais, am 24 de ani , si timp de o saptamana sunt in Cluj. Sunt o tipa discreta si foarte pasionala, de aceea, timpul petrecut impreuna reprezinta un hobby...nu un job. Va pot dezmierda cu sex oral, normal, sex intre sani, finalizare orala, pozitia 69, fk, imi place si imi doresc sa primesc cunnilingus. Departe de mine gandul de a jigni pe cineva, insa: -NU ofer sex oral neprotejat persoanelor cu o igiena indoielnica, nerase, netunse. -NU fac sex normal neprotejat indiferent de circumstante. -NU ofer sex anal. Programul meu incepe in jurul orei 11 dimineata , iar disponibilitatea este in functie de programarile avute, motive pentru care rog sa fiu sunata cu minim 30 de minute inainte de a ma vizita. Detalii fizice...nu va pot da, fotografiile postate sunt reale, neretusate, si tocmai pentru a evita orice discutie in aceasta privinta, le voi posta cu fata neblurata. Tarifele mele sunt in functie de timpul pe care d-voastra il acordati unei intalniri: -150 de lei o finalizare pe parcursul a 30 de minute -250 de lei o ora , timp in care se pot face 2 finalizari Ca un plus informativ , locatia este pe Alexandru Vaida Voevod nr 110, sunt colega Luciei (Lucia24). Va pup, si imi doresc sa avem parte de intalniri frumoase.
×
×
  • Creează nouă...