Sari la conținut

gelubelu

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gelubelu

gelubelu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Revin cu o completare! Din ce am auzit la Sp. Victor Babes, nr. persoanelor la nivel national e dublu fata de ce au ei inregistrat! Eu, a doua zi (duminica), m-am dus la spital, la camera de garda, si am vb cu dr. de garda, citisem ca exista o pastila care se ia in primele 48 de ore, mi-a confirmat ca exista asa ceva....mi-a spus ca pretul acesteia este foarte mare, in jur de 1000 de euro.....am spus ca accept si platesc banii astia... dar, mi-a spus ca daca iau pastila asta si nu in realitate nu am nimic.. imi va da organismul peste cap enorm, si mi-a spus sa revin a doua zi (luni dimineata) sa decida doamna doctor Radoi. A doua zi, m-am prezentat acolo, am asteptat, ca e coada ca in Romania, si in urma discutiei cu doamna doctor a ramas sa fac analizele pana la 6 luni (de 4 ori)! Deocamdata, am inteles ca tratamentul la noi in tara este gratuit, asa ca bani costa undeva la 6000 lei pe luna, in functie de schema de tratament. Oricum, va spun ca am fost cu psihicul la pamant, si cand venea data sa ma duc la analize, alea trei zile pana la rezultate erau de cacat, nopti albe si irascibilitate maxima! Nu doresc nimanui sa treaca prin asta!
  2. Salutare! HIV reprezinta o problema foarte serioasa si de multe ori, ii privim pe cei bolnavi cu frica de a avea contact cu ei. Anul trecut, dupa o partida de sex fara cauciuc cu necunoscuta de care nu stiu nimica (pur si simplu am agatat-o intr-o statie de autobus), am ajuns la Sp. Victor Babes, pentru analize, si vreau sa va spun ca le-am facut cu notare in fisa "expunere" . Am fost nevoit sa refac analizele la 1luna jumate, la trei luni si la sase luni, iesind negative. Dar ce vreau sa va spun, ca in sala unde asteptam sa fiu chemat pentru recoltarea sangelui, erau si cei bolnavi, veniti dupa tratament, si vreau sa va spun ca virusul asta nu face deosebirea intre boschetari si oamenii cu bani. Am vazut acolo oameni ai strazii, baieti de Dorobanti, si femei dragute, daca le vedeai pe strada intorceai capul dupa ele. In urma cu o luna am fost in Kiss centru vechi, am agatat o tipa si cand am ajuns acasa la mine, mi-a spus ca are HIV. Concluzie: folositi prezervativul orice ar fi si nu va lasati inselati de aparente!
  3. Salut! o garsoniera intre Unirii si Tineretului, mai exact in zona Budapesta, te duce la 60 000 euro! e foarte aproape de centru vechi, rar te va lua vreun taximetrist sa te duca acasa! Daca te intereseaza, iti pot da mai multe detalii! Ma ocum de vanzarea unei astfel de garsoniera, nu sunt agent, doar ajut un amic!
  4. Acum ceva timp (in urma cu 3-4 ani), am vizitat-o si eu! activa pe la P-ta Romana si intr-adevar au fost bani aruncati! in plus am fost facut si la portofel! a intrat in baie cu mine sa ma spal la cocosel, asistandu-ma doar din priviri, in timpul asta fiind facut la portofelui ramas in hainele din camera! in timpul actiunii, care de fapt a fost o laba trista, am auzit zgomote in sifoner!!! Nu recomand nici daca va duceti cu bani fixi!!!
  5. Buna ziua, Prieteni, vreau sa va anunt ca am frecventat o blonda din sos. Oltenitei, berceni, de care sincer am fost foarte multumit (fiind vb despre fatuca din pozele din anunt)! La oral era meserie, si in procent de 80% era buna si la normal! De cate ori dau de o astfel de fatuca, incerc sa merg cat mai des la ea! intamplarea a facut ca acum doua saptamani sa o sun! Imi spune ca este libera si ca ma asteapta! Ajung acolo si stupoare, blonda devenise bruneta cu trasaturi specifice!!! Daca tot am ajuns acolo, hai sa raman zic, fata arata destul de bine, pustoaica sexy! Partea care m-a dezamagit era ca totul s-a produs ca la fustfuck....maxim 10 min.! Pe cand cu cea blonda, reala, obisnuiam sa stau macar 30 de minute! Stand pe net, sambata, vad anuntul blondei, zic ok, a revenit fata pe sistem. O sun, imi raspunde. O intreb daca ea este pe bune, povestindu-i totodata de patania de la ultima vizita si explicandu-i in mod expresiv ca nu vreau sa bat drumul degeaba pana acolo! Ma asigura ca ea e si sa vin ca ma asteapta! Ajung acolo, sun la tel sa-mi dea nr. interfonului, urc la et. 8 si stupoare: o bruneta, pitica si uratica. O intreb unde-i blonda, si imi raspunde ca a plecat urgent ca avea treaba si daca vreau pot ramane cu ea! Ma uit la tupeul damezei, care nici macar nu stia sa minta!!! Binenteles ca am plecat!! E o mare TEAPA! http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/berceni-am-revenit-in-zona-ta-blonda-24-de-ani-180-m-inaltime-ofer-masaj_38491671.html
  6. Salut! sunt gelubelu si ma bucur sa fiu pe acest forum! Navigam frecvent pe el, si astazi am decis sa-mi fac si cont!
×
×
  • Creează nouă...