Sari la conținut

englezul86

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre englezul86

englezul86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Vizitat si eu pe Delia de curand,sincer cand am vazut-o dupa usa am vrut sa plec.Pe scurt grasuta ,burta atarna ,UN cur cum nu am mai vazut ziceai ca fut un barbat.La oral se pricepe merita un 9,iar ca atitudine si felul cum vb nota 9.Recomand doar ptr un oral rapid.Ps-in camera alaturata mai era cineva cred ca o doamna...La sfarsit achitat 70de lei.
  2. Andra ce a pătit telefonul tau de nu suna?
  3. englezul86

    Alexandra!

    Halatul 100 de lei iar ca timp am stat aproximativ 40 minute ,un singur numar cu finalizare in balonas in pozitia mama iedului ca nu aveam cum sa iert o asa păsărică.
  4. englezul86

    Alexandra!

    Vizitat si eu pe domnisoara astazi.Am sunat cu zece minute inainte ,a răspuns o voce frumoasa "pisiceasca" care ma îndruma catre locatia de la judetean si totodata mi-a prezentat si meniul.Ajuns usor la locatie unde dupa usa in chilotei ma astepta .Vreau sa va spun ca am ramas cu gura căscată, o fata care pe drumu daca o zărești sigur întorci capul.Trecut repede la actiune ptr ca eram de acasa pregatit.Oralul cu care a început vreau sa va spun ca nu am note sa i dau 10plus,soft fara dinti ,umed si cu momente in care imi inghitea cu totul organul.Si acum notele:Oral 10 Locatie 10(super curat baie,camera ostilităților tot)Atitudine 10 Una peste alta m-am simțit minunat si asta este motivul ptr care o sa mai revin la ea si ptr care o recomand .
  5. Buna Delia.Nu ne mai prezinti si noua niste poze si ceva detalii despre serviciile tale:)
  6. Ai de ales catre Moara Noua ,ori pe langa complexul Pik Elegance unde am si mers.
  7. Se pare ca este vb de blonda de la fostul borcan de poliție.Vineri dupa amiaza am testat pe respectiva.Ca tarife 50 oralul,60 normal toate doar protejat.Am ales un normal ca arata super bine.Pasarica curata fara mirosuri urate,geme cat de cat ,si un pic de lubrifiant ptr ajutor.La camera ar fii super de o ora de joaca.Atitudine :super de treaba.Este prima recenzie asa ca nu imi sariti in cap.
  8. Andra ca intotdeauna frumoasa,pozele completeaza realitatea.
  9. Salutare tuturor utilizatorilor, in sfarsit am reusit sa mi fac cont dupa mai bine de trei ani in umbra.
×
×
  • Creează nouă...