Sari la conținut

ramiz1

Serious Contributor
  • Număr conținut

    375
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ramiz1

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ramiz1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

28

Reputație

  1. Este disponibila în SM, același servicii de masaj de calitate...
  2. Sahy eu nu am iubit nici o femeie de pe acest forum, dar idea e ca am învățat o lecție, vorba multa sărăcia omului... Vrei sa ajuți ești luat de fraier.. De acea zic lăsați oamenii sa vb ca asa cum am zis, multi vorbesc putini înțeleg..
  3. Da sigur, săptămânal ma. Duc... Recomand e super relaxant și profesional.
  4. Sahy,.... Prea multe vorbe timp pierdut... Nimeni nu a citat-o pe Andra... Adică scuze eu nu am. Citato... Sunt destule persoane bune cu servicii bune, asa ca ajunge pt toată lumea.. O seara frumoasa.
  5. Nu merita sa va bateți în cuvinte... Mulți vb dar putini fac... Cu cât ii dai mai multa apa la moara cu atât mai mult va pierdeți timpul... Sti zicala Deșteptul lasa de la el..... Eu am învățat asta și îmi vad de treaba mea....
  6. Sahy, masajul acestei fete nu se poate compara, Alina are atuurile ei. Sti cum e, analizezi swat si decizi..
  7. In ultima vreme nu am fost, dar de saptamana viitoare imi reiau activitatea abonamentul saptamanal. Abia astept...
  8. Nu, asta e idea este masaj erotic in toata regula.. Corect si frumos executata.. Nu este escorta.
  9. Bravo Andra . Iti multumesc.Iti doresc o zi minunata.
  10. Playgirl scuze dar citeste toate comenturile mai precis cu 2 mai sus. Nu inteleg de ce te agiti pt un com asa simplu. Nu am zis nimic rau. Dar oricum nu are rost sa explic. Iti doresc o zi frumoasa. Si tot ce e mai bun..
  11. Sahy istoria nu se va repeta credema.. La modul ei de abordare si superioritate credema "no thanks"prefer sa fiu tratat cum ma trateaza fatuca asta.. Te simti perfect in compania ei..
  12. Buna all, revin cu o recenzie pentru ca si dupa atatea vizite tot incantat sunt de serviciile acestei fete. In primul rand atitudinea nu sa schimbat deloc, primirea este calduroasa si chiar te simti relaxat in prezenta ei. Vreau sa detaliez ce am simtit de fiecare data cand sunt la ME. In primul rand relaxare :) Se ocupa de toate detaliile ca sa te simti comfortabil A instalat o oglinda unde se vede toata miscare care pe mine ma excita. Ora de lucru e ora de lucru fara graba. Finalizari 2 ca na la varsta mea tre sa recunoastem ca intr-o ora e ok. Ai dus la dispozitie Ce sa mai zic totul e cea ce trebuie, eu o recomand cu cea mai mare incredere ca sigur nu va dezamageste... Abia astept urmatoarea vizita... Trebuie sa fac abonament... Am devenit dependent.
  13. Da da recomand din tot sufletul.. E cea ce trebuid pd ME..
×
×
  • Creează nouă...