Sari la conținut

ezolyomi

Membru Banat
  • Număr conținut

    364
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ezolyomi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

39

Reputație

  1. Buna! Te asteptam Larisa! Se poate stie unde vei avea locatia?
  2. Vivi nu face show lesby cumva? Multumesc!😀
  3. Buna Cleo! Am o intrebare daca se poate! Se poate stie daca domnisoara Clara o sa lucreze saptamana viitoare Luni (10.04.2023)?
  4. Salut! A fost cineva recent la salonul Secret Obsession? Puteti sa-mi spuneti unde se afla acuma mai exact salonul si ce fete sunt acolo? Merita vizitat? Multumesc!
  5. Atunci maine dupa ora 17 numai Ina si Iulia lucreaza la salon? As fi vrut un show lesby cu doua fete😀
  6. Am vizitat-o si eu pe Alina. Este foarte drăguță, frumoasa, sociabilă, cu un corp frumos, cu sani medii frumoase. M-a primit foarte calduros, oferit ceva de baut, am facut un dus repede, dupa aia m-a invitat in camera, unde am inceput partida in care m-am simtit foarte bine in compania ei. Programare: pe telefon Locație: zona Tudor Tarif achitat: 200 lei Timp 30-40 min, nu se uita la ceas, nu te grabeste O.P. 10 + suge foarte bine, sărutări corporale N.P. 9 mai multe pozitii De recomandat: Da! Este de top! De revenit: cu siguranta Da Mulțumesc frumos Alina! Ai fost supeeer!!!
  7. Am vizitat-o si eu pe Alexya. Este foarte drăguță, frumoasa, sociabilă, cu un corp frumos, cu sani silicoane si cu buze apetisante😀 M-a primit foarte calduros, am facut un dus repede, dupa aia m-a invitat in camera unde era si colega ei Alina si ea frumoasa am intrebat daca am putea sa facem in trio, au spus ca da sigur, am intrebat ca se poate si show lesby, au spus ca da, dupa aia am inceput partida in care m-am simtit foarte bine in compania lor. Nici nu am cuvinte sa scriu despre experienta placuta pe care am avut cu ei.😀 Programare: pe whatsapp Locație: zona Tudor Tarif achitat: 300 lei + 300 lei Timp: cam 30-40 min, nu se uita la ceas deloc, nici eu nu am uitat, dar nu am fost grabit deloc. O.P. 10 + suge foarte bine, sărutări corporale N.P. 9 mai multe pozitii De recomandat: Da! Este de top! De revenit: cu siguranta Da. Mulțumesc frumos Alexya! Ai fost supeeer!!!
  8. Pacat ca numai pana la ora 17:00 lucreaza fiecare zi. De mult as vrea si eu sa vizitez domnisoara Clara, numai nu am cum sa ajung din mures pana la ora 17 pentru ca si eu lucrez pana la ora 17 😔 Oare nu ramane si dupa program? Nu stiti cumva un nr.de telefon al domnisoarei Clara? Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...