Sari la conținut

gentleman tb

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gentleman tb

Informatii Personale

  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

gentleman tb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Nu vă înțeleg de ce vă certați de trafic-ul din București pe un site de prestări servicii și mai ales pe un topic-ul unei fete, cu toate astea o să mă gândesc să trec și eu pe la @Raissaaaaaa că arată bine rău și să-mi ocup timpul liber cu ceva frumos 🤣 Mă amuză rău când mai citesc diferite comentarii pe alte topic-uri și văd cât de mulți 👉🍆👌 sunt. 🤣🤣 vă trebuie un fresh.
  2. Nu stiu ce va apuca, pare super ok din ceea ce scrie si mi se pare normal sa mai existe zile poate in care nu ai o dispozitie super buna sau poate respectivul nu se pliaza cum trebuie si nici nu ai cum sa iti pui asa o masca pentru ca se observa, atata timp cat totul decurge ok nu inteleg de ce va plangeti, urmeaza sa merg si eu probabil.
  3. @colericul da, am observat de abia dupa ce am postat si nu am mai avut cum sa sterg postarea sau sa o editez. Obisnuiesc sa ma uit mai mult in descriere si mai usor cu limbajul asta de maimutoi. 😗
  4. Mai multe poze? Esti libera astazi? :D
  5. Cunoaste cineva un medic roman care foloseste tehnica "gomco circumcision", respectiv tehnica pe care o folosesc cei din america? Am inteles ca e cea mai benefica.
  6. Salut, am si eu o problema medicala si ma tot framanta gandul sa fac aceasta procedura. Ce parere aveti, care de pe acest forum e circumcis si ce parere are, avantaje dezavantaje. Copiii cu coaiele pline sa isi vada de treaba.
  7. Zenilor, nu inteleg de ce atata cearta. Mai sunt si alte escorte "de lux".. nu e problema.. mai bine pentru noi astia care stim cum sta treaba :laugh2 :doggystyle
×
×
  • Creează nouă...