Sari la conținut

pmircea30

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    107
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre pmircea30

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Brașov

Vizitatori Recenți Profil

1.264 citiri profil

pmircea30's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

142

Reputație

  1. Salutare, Zilele trecute am reusit sa ajung si eu pe la domnisoara, am vrut sa vad cum e cu o fetiscana mititica😀. Sincer sa fiu am mers fara prea mari asteptari de la ea, dar am fost placut impresionat. Nu are foarte mare experienta dar se straduieste sa ii faca clientului pe plac. Mie mi-a placut de ea. In nici un caz nu e de nota 5. Contact prin wp, programare respectata de ambele parti, in final intalnire reusita. Baie curata, asta mica respectuoasa. Chip dragut, corp frumos. ON nu vreau sa dau nota, dar s-a descurcat bine NP foarte bine. Halat 150 parca... nu retin Per total de revenit, cel putin pentru mine. Spor la futut.
  2. Salutare, Bifat ieri titulara contului, cu scuzele de rigoare, sunt putin grabit. Am contactat-o pe whatsup mai de dimineata si cand a raspuns am programat o intalnire de o ora, Dupa recenzia colegului @InTrecereBv nu trebuia sa o ratez. Pe aceasta cale ii multumesc. Locatia undeva pe str Armoniei, apartament micut, curat si aranjat. Tipa sexy rau, cu ochelari si echipata corespunzator. Aspect gen gril next door pe care vrei sa o arzi. Gen slim, fund fain, sanii au cam pierdut lupta cu gravitatia si probabil ca are unul sau doi copii care au abuzat de ei. Per total nota 9. Actiunea s-a desfasurat ca la carte. Dupa ce am intrat, am fost poftit in dormitor, semiintuneric, mi-a aratat locul unde sa ma dezechipez, dupa, m-am cerut la dus. stabilisem ca stau o ora. I-am inmanat cadoul si am ponit catre baie. Dupa dus, ma astepta in camera dezbracata si s-a oferit sa ma stearga pe spate. A inceput cu un oral neprotejat bun, adanc si cu pasiune pana la finalizare cu CIM. Apoi dupa igienizare, mi-a oferit un masaj placut cu ulei fara miros si cu multa vorba. Am trecut la al doilea numar unde a inceput cu acelasi oral bun urmat de LOT binenteles dupa ce a montat prezervativul cu gura si am finalizat in balon. Note: Locatie 9 ON 9 NP 9 Halat 300 PS tipa este chiar ok, foarte amabila si vrea sa multumeasca clientul. De revenit? Da Multumesc mult pentru tratatie.
  3. Dupa Arad urmeaza Brasov? Pe cand preconizezi ca vei ajunge si la noi?
  4. Salut, Tocmai am ieșit de la Paula, eram dator cu o recenzie(chiar 2) daca pun la socoteală și trio de senzație cu Lidia, asta tura trecută când au fost. Revenind la subiect, după o încercare eșuată ( din cauza mea) am reușit să mă programez prin WhatsApp și am ajuns in coresi avangarden. Programare respectată de ambele părți. Apartamentul este foarte ok cu un pat imens și un dus cu rigolă, deci loc suficient pentru fantezii. Fata este foarte jovială, lipicioasa și foarte prietenoasă, cu un corp mișto și la față la fel de frumoasă (părere personala. Sânii și buzele sunt siliconate. După dusul de rigoare, m-am prezentat în camera, unde mă aștepta în toată splendoarea ei pe acel pat imens. Am inceput cu câteva sărutări și am scăpat la piersicuță. Curată și epilată corespunzător. Apoi a început ea cu un ON de senzație, Deep, face fuck și un CIM glorios. Exact ce îmi doream. Am fugit la baie pt reîmprospătare și la întoarcere am stat in pat și am povestit verzi și uscate până când m-am uitat la ceas și am văzut că se apropie ora. Timpul efectiv a zburat. M-am îmbrăcat, am mai fumat o țigară și am plecat. Notele sunt de prisos. Oricum sunt maxime. Halat 300 lei, înmânați de mine la final. De revenit? Cu siguranță! Mulțumesc mult Paula!
  5. Bine ai revenit pe meleagurile noastre! Clipe memorabile am petrecut cu tine.
  6. Salutare, mânat de curiozitate am hotărât să îi fac o vizită titularei. Nici foarte mulțumit și nici dezamăgit. Fata se implică este proclient, frumoasa, un corp mișto tare, sânii sunt de senzație. Programare respectată, vorbește frumos. Apartament nou fain, prosoape fara gel de dus bărbătesc. Nu știu ce marca era... Sper sa nu persiste mirosul lui, apa de gura și fără papuci de casă. Până aici totul este ok. Tipa este mișto tare, sigur întorci capul și îți faci filme cu ea daca o vezi pe strada. Nota 10 pentru mine. Acțiunea în 2 acte cu finalizare orala. Oral neprotejat, bun, soft și plăcut. Eu as fi preferat mai hard și mai Deep. Nu am cerut. Nota 8. In al doilea act, normal protejat cu 3 - 4 poziții și finalizare mai grea din partea mea, dar e de apreciat că nu a comentat nimic. S-a străduit să nu plec neterminat. Nota 9. Tarif 450, dtd 1 h. De revenit? Nu știu, poate doar in criză. Am marcat pentru palmares. Ana îți mulțumesc pentru tot. Te pup.
  7. Salutare, Am ajuns ieri la Sofia, pentru ca nu am reusit sa ajung la alte fete cu recenzii bune, mi-am zis hai sa incerc, impins de dorinta de a ma elibera. Cateodata imi place sa ma mai risc si asa, adica sa merg la ghici. Am ratat! Nu mi-a placut, am simtit mereu o presiune in sensul ca se grabea. initial am vrut sa stau o ora dar spre norocul meu mai avea o programare si mi-a zis ca nu poate sa stea o ora. Am sunat si in 15 minute am fost la locatie. doar pentru timpul de raspuns pot sa dau nota maxima. Locatia este ok in coresi avangarden, dar fata nu e pregatita. am primit un prosopel si am plecat la dus. Dupa mine a intrat si ea. Fata este cea din ultimile poze, primele sunt mult prea aranjate. Actiunea a inceput cu un oral slab de tot cu multa mana ;), slab de tot, pe repede inainte, a vrut dupa vreo 2 minute sa puna prezervativul dar i-am spus sa mai continue, s-a conformat. Apoi i-am spus sa ma echipeze si sa incepem cu un reverse cowgirl, nu foarte inspirat, am trecut repede la caprita unde m-am chinuit sa finalizez rapid. Are fundul moale, nu stiu ce varsta are dar.... Apropo, nu era epilata la pasa de cateva zile. Note: locatie: 8 curat, dar neprimitor aspect: 8 nu e ce am sperat, o tipa mica, subtirica, siliconata. nu stiu daca frumoasa( pentru gustul meu) genul de gagica pe care ai fute-o cand nu ai alte optiuni. ON: 7 scurt, slab si mult ajutor cu mana NP: 7 nu a fost ce trebuia. De revenit? pentru mine NU. Halat: 150 DTD: 20 min Sofia, sper sa nu te superi, dar asa m-am simtit.
  8. Salutare, Am reușit să ajung azi la doamna și am fost plăcut impresionat de atitudine și de felul în care arată. Un MILF în adevăratul sens al cuvântului. Programat prin SMS, respectat de ambele părți. Locația pe Vlahuță, zona itc. Tipa arată bine, cred că face sau a făcut sport. Se simte fundul tare si mușchii de pe spate sunt tari. Am stat doar o finalizare după un dus. On bun, tente de Deep, plăcut. Np și mai bun lot finalizat in balonaș. Note: Locație 9 ON 8 (se străduiește să te facăsa te simți bine) NP 10 chiar ceva fain Halat 100 plus ceva de la mine. De revenit.
  9. Mărite Cezar, am înțeles, toți știm că e mincinoasă și neserioasa, dar prețurile și serviciile ei sunt bune. Eu aleg sa mai merg la mincinoasa asta mica pentru că îmi place cum prestează și cum se poarta cu mine. Cred că am ceva in plus fata de tine... respect pentru oameni. Oare din acest motiv se poarta așa cu mine?
  10. Salutare colegi, Am fost la Vanesa zilele trecute, am povestit multe și mărunte. Printre altele și despre un client foarte posesiv și care o chinuie pe bani putini. Ii era rușine să-i zică ceva. Fără să-i spună numele am dedus și am întrebat dacă este el. Nu a confirmat, este o doamna. Pe bani putini nu poți să ai pretenții mari. Am fost tratat foarte bine și serviciile doamnei sunt peste media escortelor din Brașov. Nu intru in detalii dar totul a decurs cum trebuie fara sa stea cu ochii pe ceas. O vorbă din bătrâni spune: Respectă ca sa fi respectat. De revenit? Da.
  11. Boss, nu vrei sa îți facă si o muie moca? Respecta ca să fi respectat. Daca e prea mult pentru tine mergi la mol și acolo găsești muult mai ieftin așa ca pentru buzunarul tău.
  12. Salutare, eu am fost vineri la doamna, sunat, programat in 20 minute. Am ajuns, am făcut un dus rapid, am decartat 200 halatul și am pornit la treabă. Oral bunicel, cu Deep, priviri și mangaieri, am finalizat intre sâni. Al doilea Nr am inceput tot cu oral și am schimbat vreo două poziții. Țipă nu e wow, dar e de bifat pentru palmares. O tipă inalta 1,8m, solida, cu sânii maaari( gravitația câștigă întotdeauna), per ansamblu a fost ok. La banii ăștia nu poți avea pretenții să găsești o diva. Repet tipa este ok, ai ce să vorbești cu ea și nu m-am simțit grăbit. Note: Apartament 10 Tipa 8 ( gen amazoana, mai bătrână) :) ON 8-9 NP 8 (fara sa comenteze la nimic) Halat 250 ( 50 cadou) De revenit? Zic că da, depinde de gusturi. De bifat la palmares? Da.
×
×
  • Creează nouă...