Sari la conținut

angel19831

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre angel19831

  • Dată Naștere 08.09.1983

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    BUCURESTI

angel19831's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputație

  1. Salut Sangre, imi pare rau de experienta negativa pe care ai avut-o cu domnisoara, dar acum, citind recenzia ta, fac si eu legatura de ce a stat aia si cu mine in baie. Cica doreste sa ma rasfete... Bine eu mai aveam 10 lei in buzunar (lasati acolo din acest motiv, fura - nu fura), bani pe care i-am gasit la plecare si cheia de la masina. In principiu merg cu banii numarati de la inceput. Inclusiv tigarile le las in auto. Se mai gaseste una care spune: nu ai o tigara...?? Eu am incercat sa descriu cat mai obiectiv situatia fara sa adauga ceva de la mine. Se pare ca acelasi lucru il practica cu toti. Cu prezervativ si masaj. Gura mai putin folosita. P.S. Chiar imi pare rau de pierderea suferita si ar trebui trecuta la 'de evitat'! Stima si respect
  2. Multumesc. Am intrebat-o de tatuaje si mi-a spus ca au fost temporare 6 luni, facute in afara tarii. Momentan nu are nici un tatuaj. Proportie de 20 % modificate si in poze se vede ca a beneficiat de un machiaj profesional. Tipa arata ok!
  3. Buna ziua dragi tovarasi, Am si eu de adaugat o recenzie referitor la o domnisoara pe care nu am gasit-o aici. Pentru eventualele greseli o sa-mi cer scuze fata de criticii de arta intrucat este prima recenzie pe care o scriu. http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Bruneta-Senzuala-23-ani-originala-100/7b0f637f786d6152.html Ieri 31.08.2016 am vizitat-o pe tanara speranta. Am intrebat la telefon pret, servicii, locatie respectiv disponibilitate. Am intrebat si daca se poate o lenjerie intima cu anumite acesorii. Raspunsurile au fost favorabile, face de toate: oral NP, finalizare unde vreau eu, cum vreau eu, lenjerie are etc... Incantat de belsugul promis am pornit la drum. Locatia este la intrare pe BD. Burebista, prima strada la stanga in diagonala cu Puerto Cafe. Am ajuns la fata locului la o garsoniera, i-am spus ca am venit pentru 30 minute intrucat plec din tara. Fata foarte ok seamana cu cele din poze (pozele sunt oricum retusate). Atitudine ok la inceput foarte primitoare. Am facut repede un dus, baia plina de apa pe jos. Am intrebat-o de accesorii si mi-a spus ca a vrut sa ma sune sa-mi spuna ca nu are, dar nu a facut-o (minciuna). I-am spus ca vreau un BBBJ cu finalizare si am incercat un 69. A inceput cu un masaj cu lubrifiant si a inceput cu un oral dur si repede. Am oprit-o si am reluat dar cu aceeasi intensitate. I-am spus de 5 ori sa o ia mai incet, ca imi place sa savurez problema, dar parca era la concurs fata. Sincer, nu am apucat sa ma bucur de problema. Inainte a pus si prezervativ si nu intelegeam de ce placerea se diminua. O experienta ratata. Nici vorba de GFE in conditiile in care i-am spus ca-mi plac lucrurile clasice. Notele: Locatie - 7 - usor de ajuns parcare in rond putin de mers pe jos, AC, dar multa apa in baie! Atentie mare sa nu aluneci!!! Contact: - telefon 0761186037; Program - 10- probabil pana seara Oral - 4 - nu e ceea ce-mi doresc eu, prea grabit, parca ar fi fost politia la usa; Atitudine - 5 - m-a primit ok, dar a mintit, nu are treaba cu dorintele clientului; Halatul - 200 lei ora cu 2 finalizari si 100 lei finalizarea Normal - nu am apucat. Am atashat si foto. Va multumesc si astept criticile aferente. Cu respect !!!
  4. Urat, de evitat cu orice pret, are un alt numar acum: 0748916223; eu nu am reusit nimic cu ea intrucat am refuzat cand am ajuns la fata locului.
  5. Buna ziua dragii mei, ma bucur din tot sufletul ca exista asemenea forum. Va multumesc tuturor pentru initiativa!
×
×
  • Creează nouă...