Sari la conținut

vasialba

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vasialba

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

vasialba's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. imi pare rau sa aud asta, aveti grija fetelor !
  2. Poze la tot corpul nu ai?
  3. sincer am fost la doamna acum 2 luni dar nu am mai apucat sa scriu recenzii. (rau din partea mea din pacate) dar vreau sa spun ca la toate la care am fost doamna le intrece pe toate cu toate ca e mai in varsta. cel mai mult conteaza cum vorbesti cu clientul si cum te comporti ! deci lili ...din partea mea esti cea mai tare si te recomand la toata lumea care cauta ceva bun la un pret decent 100/200 !
  4. vasialba

    Fata caut fata

    https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/fata-caut-fata/0egfe2529hf97476251gid4ige61ed64.html Fata 33 anii 62 kg . 167 inal. Caut fata pentru prietenie . Eu sunt casatorita cu un baietel de 7 anii. Sotul e plecat la munca in europa. As vrea o relație cu o fata sinceră. Nu accept baieti singuri. Poate cupluri dar cu studi superiore. Si foarte discreți. Si din jud Alba. NU ACCEPT BĂRBAȚI. NU INSISTAȚI. DOAR CU WEB PE WATAP. ROG SERIOZITATE. aveti grija cu ce va incurcati , mi-am incercat norocul de a vorbi cu ea. toate bune si frumoase pana a 2-a zi cand primesc un telefon cu un numar necunoscut...(nu am raspuns, banuiam ceva) ..si peste un timp primesc mesaj pe whatsapp de la unu din aiud ca a gasit poze cu mine nu stiu pe unde si porcarii. nu pun postarea asta aiurea ...stiu ce scrie in anunt dar poate s-ar trezi vre-unul ca mine. O seara faina !
  5. vasialba

    0749767381

    O zdreanță. I Am spus daca mai e in alba si a spus ca e plecată...după ce i-am spus ca e păcat ca nu am apucat sa o incerc a inceput sa ma ieie ca sunt dragut. Ca sora ei a murit si ca are nevoie de un ajutor..sprijin. bineinteles ca mi-a dat block dupa ce am spus nu. Nu va băgati la asa ceva!!!!!!
  6. Acum sun si eu dar are telefonul inchis :(
  7. vasialba

    Curioasa

    Am incercat sa dau de ea pt poze dar nu mai răspundea la un momrntdat
  8. nu vreau sa dau cu parerea ..nu imi place sa zic de cineva ca e urat sau frumos...dar mai bine dute la fatuca asta :))
  9. Am vizitato acum 40 minute, pot spune ca e minunata fata..exact pe placul meu. Pot spune ca e timidă și,da, într-adevăr te intreaba cum vrei ..ce poziții.. accepta 69 dar nu fiti canibali..a spus ca cineva a mușcato :)) asta într-o paranteza. Vizitați fraților ca nu regretati..arată superb. On a fost superb. 100 lei finalizarea. Nu le prea am eu cu recenziile sper ca e ok. Eu unul o sa mai revin. O seara faina !
  10. Pe cand ajungi sa stiu sa imi fac programul :))
  11. vasialba

    Micuta 19 ani

    Mersi din suflet ca ai zis, Acum era sa merg.
  12. vasialba

    Micuta 19 ani

    Am sunat acum 5 minute , mi-a cerut 150/250 ..nu stiu ce sa zic
×
×
  • Creează nouă...