Sari la conținut

negrila2001

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre negrila2001

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

negrila2001's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

29

Reputație

  1. Salutare, Vizitat din nou pe Andreea strict pentru oral. Fata face un oral super cu atenție la sateliți, nu ma simt niciodată grăbit când merg la ea spre deosebite de alte domnișoare. Locația este una super ok pe Republicii. Recomand cum am mai spus, eu merg pentru oral !!’
  2. Se pare ca cele doua comentarii sunt cam identice si DA este Dna Carmen!! Pot sa îmi spun părerea si experiența mea avuta!!!
  3. Ii ți cumva condica de știi când lucrează si când nu?!
  4. Salutare, Am fost ieri la salon si am intrat cu Carmen… experiența nu a fost una plăcută, deoarece Per total a durat undeva la 30 - 35 min cu totul venit/ plecat. Masajul de relaxare a fost unul banal, iar apoi a trecut imediat la cel erotic care s-a terminat cu o simpla Laba grabita fără sens. Dezamagit de serviciile lui Carmen! Din punctul meu de vedere nu se merita sa intri cu Carmen, iar eu o voi evita.
  5. Salutare, O recomand pe Andreea si pe colega ei Anca, pentru serviciile pe care le prestează, nu te grăbește, amabilitatea lor si felul lor de a te face sa te simti bine. Am vizitat-o pe Andreea si Anca de mai multe ori, dar ON pe care îl face Andreea pentru mine e de vis. Ieri am vizitat-o pe Andreea unde am avut parte de un ON si NP, serviciile au rămas la fel de calitate. Andreea, este in Ploiesti impreuna cu colega ei Anca, iar locația este pe Republicii.
  6. Salutare, Sa ne bucurăm de apariția domnișoarei in Ploiesti si de serviciile ei. Programat azi pe whatsapp, ajuns la locația cunoscuta, domnișoara ma aștepta cu usa deschisă intr-un body negru.. am gustat puțin din 💋 domnișoarei si intrat in sufragerie unde am cerut un pahar de apa rece. Am stat puțin la vorba unde ma servit si cu o gura de wishkey sa ne facem curaj unde am dat amândoi 🥃🥃 si cerut la baie, pentru igienizare. Acțiunea s-a desfășurat in dormitorul de nebunii unde marele plus este șifonierul cu oglinda unde se poate admira toată acțiunea. A început cu un ON bine executat, cu multe sărutări, atingeri, se vede ca face din plăcere tot ce ne oferă aceasta domnișoara… am trecut si la NP unde am schimbat 2 poziții, iar apoi la oral in genunchi in fata oglinzii unde am finalizat pe sâni. Nu m-am simțit nici o clipa grabit si pot spune ca am depășit timpul. Aleee, ești făcută, pentru așa ceva si la cât mai multe 🍆🍆😂😂. R E C O M A N D 100%!!!
  7. Salutare, Am fost si eu ieri la domnișoara Sabrina, dar era plictisita si pe graba. O experiența neplăcuta din cauza ca merge pe repede înainte. Eu, nu o sa revin!
  8. Buna seara, Nu mai vizitasem de ceva timp acest salon și am zis sa merg la Giulia, deoarece nu o vizitasem pana atunci. Nu aveam nici o așteptare in afara de faptul ca doream sa ma relaxez și sa plec cu bateriile pline. Cei care nu ati fost la Giulia va indemn sa mergeți sa o încercați. Masajul de relaxare nu este atuul ei forte, dar cel erotic Te Inebuneste și este acolo cu tine 100% sa te facă sa te simți bine, sa te simți in largul tău și sa te simți lângă o amanta. De recomandat 100% Giulia
  9. Salutare, Am vizitat-o de cateva ori pe Dnisoara Alis și pot spune ca am rămas surprins de serviciile ei și o super atitudine. RECOMAND!!!
  10. Salutare, Am contactat o și eu pe aceasta domnisoara pe whatsapp. Am stabilim o ora de comun acord, iar înainte de programare cu aproximativ o ora îmi scrie ca i s-a dat programul peste cap și dacă pot la o alta Ora. I-am spus ca NU și i-am spus ca ne vedem alta data. A doua zi îmi trimite mesaj pe whatsapp ca este disponibilă și dacă vreau sa ma duc. Bineînțeles nu i-am răspuns și nu mi se pare ok să-mi scrii tu mie să-mi spui ca ești disponibilă fără sa te contactez eu. Nu merita 400 lei, pentru : masaj, oral și normal cum menționează ea la masajul permisiv 😂😂😂.
  11. Mi-am expus experiența, iar tu dacă te duci pentru 20 de minute e fix treaba ta, iar cuvântul menționat de tine “invaziv” nu are nici o logica/legătura in contextul de mai sus.
  12. Buna seara, Sunt client de ceva timp la acest salon, iar experiența din seara aceasta care a durat aprox 30 min cu tot cu dusurile efectuate lasă de dorit. Am intrat la masaj cu Evelin și a fost o pierdere de timp și de bani. NU RECOMAND EVELIN, pentru atitudinea pe care o are și pentru comportamentul avut.
×
×
  • Creează nouă...