Sari la conținut

madrilero

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre madrilero

madrilero's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Vin si eu cu o recenzie legata de domnisoara, am fost la ea in urma cu 1luna si jumatate 2 la inceputul verii. Locatia pe splaiul unirii vis-a-vis de biblioteca peste dambovita catre pasajul marasesti. Am sunat , facut programarea, sunat din nou cand am ajuns la bloc, am intrat, m-a asteptat intr-o rochita mulata si cu tocuri. Inalta cam la 1.75, 58-60 kg, din cate am aflat de la ea fosta jucatoare de baschet de performanta, o tipa excelenta cu care am facut click din prima secunda. I-am dat banii pt 1 ora , 150 ron, i-am comunicat ca facusem dush si ne-am apucat de treaba...oralul muncitoresc , dar foarte placut, zambareata, niste sani absolut superbi...am trecut la un 69...ma incitau f mult cracii lungi , pasarica super curata fara mirosuri neplacute. Primul numar terminat pe sani...am facut dush...apoi intrat la al doilea numar cu oral si caprita...terminat in preze. Imbracat si plecat , revenit din nou la domnisoara cu 2 prieteni , am intrat pe rand si aceeasi experienta placut cu totii. Intrebarea e , daca mai stie cineva ceva de ea pt ca sun si telefonul este inchis. Asteptam si notele! A.
  2. ea si eu...ea si eu...in fine sa nu fim rai...se mai emotioneaza oamenii )1 warn pt offtopic
  3. Dap...Locatie in spate la Perla Dorobanti, bloc , etajul nu mi-l aduc aminte f bine, parca 2 stiu ca am urcat pe scari.fata din poze este Irina, f greu de gasit, ( ulterior am mai sunat si mi s-a spus azi nu e )mai sunt inca 2-3 pasarele acolo, printre care si Andreea la care am fost acum 3-4 saptamani cu care nu apare nicio poza, a justificat prin faptul ca are prieten stabil. Ca descriere a Andreei ca tot sunt la ea , inalta cam la 1.70m fund bombat, sani medii relativ lasati, draguta la fata , dar cu strungareata, (un - pt mine ) Apartament cu 2 camere, baie relativ ok, nu f curata, gelul de dus pe terminate, iti dau prosop curat. La prima strigare 100 ron/ora...oral neprotejat, si normal fara CIM fara CIF no FK ( nu am intrebat ) . Am inceput treaba, s-a dezbracat repede si a trecut la oral, executat cam pe graba, dar suge destul de bine, fara limbi pe OWO. La normal sta cum o pui nu comenteaza, dar f grabita, eu am asezat-o capra pt ca e destul de lata in solduri si imi placea sa-i vad curul din profil in oglinda din spatele meu a dressingului. terminat primul nr pe sani. Nici nu m-am spalat bine si m-a luat cu : Hai ne apucam..in fine ne-am apucat am pus-o capra din nou si i-am dat in "dusmanie" pe sistemul repede si tare...vroiam sa transpir putin...terminat in prezervativ, l-a scos si a sarit din pat ca arsa. Ca o clasificare: Oral 6, Normal 7, Atitudine: destul de comunicativa, dar f grabita 5. La 2 saptamani am revenit pt domnisoara din poze si nu a fost de gasit...Andreea fiind din nou acolo cand m-a vazut ca vreau sa plec mi-a zis pai nu intri cu mine? Si zic hai fie...si aici surpiza...dupa primul numar ma anunta...stii...s-a schimbat pretul...e 100 RON/fin...lucru care m-a dezgustat total asa ca m-am imbracat si am plecat. NU recomand...pentru ca mi se par niste pustoaice grabite care nu stiu cum sa te tepuiasca sa pleci mai repede. P.S In locatie mai era o tipa inalta ( o gasiti pe AT in poze la acelasi nr de tel ) F urata la fata si ingalata + inca o tipa mai grasuta de origine Rroma ceva gen piata oborAstept intrebari suplimentare, daca nu e destul de clar Traditionalul : "sa ne fie-n banana"
  4. Fost la Andreea prin August 2011, poze reale gasita la nr de tel 0760117488, nu e prea reusita la fata, solduri putin late, piele f frumoasa si intinsa, sani bestiali ( cel putin pe gustul meu ), destul de inalta cam la 1.70 as zice. Ca locatie undeva pe mircea voda langa camera de comert, nu-mi aduc aminte etajul. Destul de curat inauntru, mai era cu o tipa blonda care butona laptopul. F amabila, m-a rugat sa fac un dush , i-am zis ca veneam de acasa deci nu e nevoie, a insistat asa ca am mai facut unul (curat in baie), oricum era vara asa ca...nu conta. Am intrat intr-o camera in stanga , curat, dar cu canapea extensibila care scartaia ingrozitor. La oral cam de 7 fara lins pe oo fara dt dar pot sa spun ca am avut si ghinionul sa o prind racita, tot il scotea in gura sa respire. la normal destul de cooperanta, sta cum ii spui , incearca un gemet timid. Mentionez prezenta unui taburet in camera care mie unul mi-a dat idei , deci ca sa nu sar de la una la alta am terminat pe sani deoarece mi-a zis ca nu face CIM. Decartat 100 Ron/fin stiu ca vroia 150/h , dar nu puteam sa stau. Eu as zice ca e de nota 7,5 per ansamblu raport fizic, atitudine, cooperare, pasiune. Nu face Anal ! Sper sa nu fi uitat nimic, la primul meu post. Ah by the way am mai cautat-o prin noiembrie si mi-a zis ca e pe undeva pe la alba iulia la rond...so Nu vad de ce e trecuta la escorte de evitat ! Desprea tipa cealalta nu stiu nimic !
×
×
  • Creează nouă...