Sari la conținut

m mister

VIP Member
  • Număr conținut

    909
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre m mister

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Here and there

m mister's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

109

Reputație

  1. Wtf?? In ce univers paralel ar merita macar jumatate din acea suma?
  2. E ok ca preturi, asemanator cu centrul vechi. Preturile pentru dans, striptease variaza intre 50 - 150.
  3. Mai degraba in gol :serenade
  4. Bun review-ul dar nu ma lasa constiinta sa nu mentionez "datorita" in loc de "din cauza" :offtopic :hi3 Ca de, ma gandesc ca e de bine, cu tot cu merele :)
  5. If you can buy it then is not worth it. Daca poate fi cumparat, atunci nu merita.
  6. De apreciat recenzia prin prisma observatiilor, mai ales daca a fost prima vizita. Daca te uiti cu atentie pe comentarii, exista pareri diferite, doar ca cele de bine sunt mai vocale pe cand cele ce critica sunt mai rezervate in detalii. In plus, daca exista un adevar general valabil pe acest forum, este acela ca niciodata sa nu te bazezi pe opiniile altora legate de frumusete sau personalitate referitoare la persoana recenzata. Fiecare este subiectiv in felul lui. Fii atent doar la detaliile plictisitoare din recenzii, cele cu privire la servicii, astfel nu ai parte de surprize mai putin dragute, ci poate chiar vei fi surprins placut atunci cand e cazul. Pe de alta parte, orice persoana are momente bune si mai putin bune, cum si pt genul asta de activitate unele persoane sunt mai potrivite decat altele. Surprinzatoare totusi trecerea de la lipsa comunicarii la fk si altele. :) Eu am evitat sa fac recenzie pt ca trebuia sa fiu cat de cat obiectiv si nu vroiam sa intru in detalii, printre altele. Parerea si-o formeaza fiecare pana la urma.
  7. Sa gasesti tu maseuza care sa arate bine, sa faca oral si sa fie indeajuns de inteligenta incat sa faca diferenta intre clienti ok si nok si mai vorbim ;) Daca vrei sa ma contrazici, o poti face si pe chat, detaliat.
  8. Unul din aia esti si tu, sa nu ne ascundem :) Problema e de ce bacterii/virusi plimbati de la una la alta, ala e factorul de greata, in rest, fiecare cu tampeniile lui, nu ma intereseaza ciudateniile fiecaruia.
×
×
  • Creează nouă...