Sari la conținut

nedumerit

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nedumerit

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Udhdud

nedumerit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

18

Reputație

  1. Ioane, eu is Lubric. Dupa unii autori, am "trollat" si eu, dar chiar atat de jos nu ma cobor. Cine stie, cunoaste! (Deja mi-am calcat pe promisiune, c-am zis ca nu mai scriu, dar am simtit nevoia sa-ti explic. Daca esti un rebranduit cu care ma stiu, imi pare rau pentru tine. Ar fi trebuit sa ma stii mai bine.) In fine, noi sa fim sanatosi!
  2. Revin: "Viata-i un lung sir de dezamagiri presarata cu momente de bucurie. Incercati sa inmultiti bucuriile alaturi de oameni, nu va lasati "mancati" de bestii." Adio, dar raman cu tine!
  3. Probabil la mod1 i s-a pus pata pe mine ca-mi urmareste fiecare pas si vrea sa-mi dea BANni. Eu nu vreau; ajutati-ma sa scap de el!
  4. Stfingat, n-am fost inspire si nici n-am avut vreun user care sa-si fi batut pula de pisicuts, mod1 si de munca lor. Sa zicem ca Lubric a fost banat pe drept; am primit 1 punct warn pentru "limbaj nepotrivit" si l-am contestat, am cerut o explicatie pentru el. Troleala incepuse sa fie acceptata pe forum la vremea respectiva, dar la inceput fiind - au gresit. Apoi, dupa mult timp am zis sa revin, L u b r i c, dar mod1 din razbunare si/s-au ura m-a banat din nou. Apoi au fost mucalit si hoember, cu fiecare am incercat sa ma integrez tinand cont de noile reguli. Mod1 m-a banat pe motiv de troll... eu, troll? Sa fim seriosi. E doar ura pe care mi-o poarta. Ce ma "supara" cel mai tare e ca n-are barbatia sa recunoasca adevaratele motive pentru care ma uraste asa de tare. La contul asta am sa renunt (daca apuc si nu ma baneaza) cand o sa aibe demnitatea sa discute sincer si-o sa-mi fac altul cu care as vrea sa raman, desi... Respect tuturor prietenilor!
  5. Cred ca ai dreptate; parca-mi aduc aminte ca mi-a zis si mie ceva de genu'. Isi scoate implanturile, nuu?
  6. Pisicuts, pis-pis, asta are țâțe mari, asa cum iti place tie, cand vedem o recenzie?
  7. Sau cum zice americanu': "Life's a journey, not a destination.".
  8. Viata e aia care se scurteaza incepand cu prima secunda dupa ce ne-am nascut. Trebuie sa avem grija de ea ca e scurta.
  9. I-auzi bă pustiule; te bagi? Macar asa, amandoi, om face cat unu' bun. Daca n-om reusi, mai chemam pe careva... avem de unde. Silvico, imi place de tine ca tii la glume; esti pierfecta pentru eu. Vii la mama de nora? Te fac mireasa mea, macar pentru o noapte?
  10. Pisi, vezi ca tacerea ta imi da dreptate. Ti se rupe sufletul ce-a devenit forumul tau, dar ca tie greu sa recunosti.
×
×
  • Creează nouă...