Sari la conținut

marcel 101

Serious Contributor
  • Număr conținut

    278
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marcel 101

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

marcel 101's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

78

Reputație

  1. marcel 101

    Ami 0728429516

    Buna tuturor. De mult nu am scris dar acu vreau sa precizez ceva legat de acest anunț. Am vizitat domnisoara e slim ,curata,sociabilă exact cum mi am dorit pentru ziua aceea. Pozele sant ale ei si are peste 20 de ani. Merita vizitat cui place părul lung si corp subțire . Am plătit pentru o finalizare 150 dar nu am fost grăbit deloc deci o recomand.
  2. Am auzit ca la Oceans ffk sant fete bune. Am drum pana acolo si daca careva a fost ,ar fii de ajutor o parere.
  3. marcel 101

    0730454972

    E undeva la 8 ca sa zic dar cred ca difera de la client la client.Pt locație nu stiu la baie nu am fost ca am facut acs in rest doar atat ca patul scartie. Fata e inalta si bine proporționat.
  4. marcel 101

    0730454972

    Poze recente ,abordare cu simti catre client.Locatie in tudor,fata e simpatică are corp frumos,sani sant mici dar mi e personal e ok.E la inceput dar merita vizitat. Cadou 100 o fin dar nu te grabeste.
  5. Mai multe detalii,sincer nu stiu ce sa zic. In titlu e ,,fără fite fara grabă ,,cu nr asta de tel dar cred ca mai are ca suna intruna doua tel,deci nu are bunul simti sa puna pe silentios cât esti acolo. Lucrează cu prez,totul mecanic. Ca aspect este putin corpolenta,sani lasati,foloseste gel dar e total neimplicat in actiune. Tarife cunoscute de noi 150/250.
  6. Am scris in graba din mers dar dacă ai putina minte poti sa dai seama de continut.
  7. Pozele nu prea corespund realității,atitudine hai sa zic ,lipicioasa ' pana dai banii. Sant 3 fete ,locație alea carpați. Fum de țigară de abia respiri. Oral slab,restul cam asa :Sant aici am o gaură dai bătaie, trezeste ma cand esti gata. Nu merita.
  8. Face si sex oral,normal protejat,diferite poziții.
  9. Am fost si eu ,chiar ca nu are sani si atata vorbește de mi a facut capul varza. Nimic special.
  10. Ai dreptate, scuze pt ca aici am răspuns pt masterblaster.
  11. Suna pe Denisa nu o sa regreți. Tania e numai reclamă pe lângă ea.
  12. Am fost si ma mai duc dar numai la Denisa. E tot in acelasi locație nu? Pt ea nu treb sa faci reclama.
  13. Cred ca faci reclama la fetele astea bianca si tania.Scrii la fel recenziile, tot cu aceleași cuvinte,macar schimba cate ceva cand mai scrii despre ele. Asa esti prins deja👎👎👎.
  14. marcel 101

    Denisa 0799643767

    Mandala 69 daca tu ai fii in locul ei te ai expune total ca sa fii recunoscut de prieteni, familie etc.. Gândește te putin? Discreția e pe primul loc dacă nu ai nimic de reprosat de cum sa comportat cu tine. Si cred ca nu ai după cum ai scris.
  15. Poze false,atitudine fast fuck fara nici o vorbă. De evitat .
×
×
  • Creează nouă...