Sari la conținut

ilicimihai

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ilicimihai

ilicimihai's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

26

Reputație

  1. Salut! Am avut ghinionul sa ajung si eu la aceste fufe. Invatatura de minte pt ca am plecat de acasa fara sa-mi fac temele. Fiind sub mare presiune am cautat pe telefon ceva anunturi si primul care avea poze ok si a raspuns latelefon am si stabilit programare. Nota bene - vocea de la telefon este de pustoaica de 20 ani super zglobie. (asta m-a derutat si chiar asteptam sa gasesc fata din poze. Ajuns la locatie (mai nou blocul Zepter) am intrat in ap. si soc, cea care mi-a deschis era o tiganca grasuta si urata (al dracu de urata). Ce m-a facut sa nu plec in acel moment a fost a doua fata care arata putin mai spalata si faptul ca nu mai aveam timp pt alte cautari. M-au bagat din prima in camera si m-au pus sa aleg. Am ales dracu cel mai mic pt o ora, mi s-a cerut bani imediat (150) si mi s-a spus ca pot sa ma duc la dus daca vreau. Serviciile sunt obisnuite, oral, normal si cea pe care am ales-o spunea ca face si anal. Pentru dus nu au papuci, am primit un prosopel si am fost avertizat sa nu ma duc in ciorapi. FAcut dus, vine dameza in camera, scoate prezervativul, pune pe organ si incepe un oral destul de absent. Peste 1 min se opreste si se pune capra si ma invita sa prestez. Nu scoate nici un sunet este total absenta si sta precum strutul. Finalizat in caciulita, mers la dus si intors in camera. Dama a ramas in bucatarie pe telefon si intra din 3 in 3 min sa ma intrebe daca sunt ok. La a treia intebare m-a intrebat daca vreau un masaj sau a doua finalizare. Am ales finalizarea, venit langa mine , pus caciulita, supt 30 sec dupa care am invitat-o deasupra. A dat de 5 ori din cur dupa care a spus ca nu merge asa ca mai bine este tot pe la spate. Am trecut pe la spate la marginea patului si am finalizat fara sa mai am alte pretentii. Mi-am dat seama ca daca ridic vreun comentariu stric minima armonie si atmosfera de liniste care existase pana atunci. Dusat din nou si plecat. Door to door 35min. Oralul - nota 3 normalul - nota 3 anal - daca ceream sigur se scuza intr-un fel mirosuri nu am simtit dar nici nu am adulmecat prea bine pe acolo pt ca sigur gaseam. camera 5 baia 2 (chiuveta ciobita, fara cuier, fara papuci, doar un dus si un sapun lichid) GFE- nota -1 (minus unu) o semitiganca care a trecut de la taraba din piata in cuib de ciori) pret 150 doua finalizari sau 100 una Eu propun de trecut de urgenta la escorte de evitat mai ales ca s-au mutat in zona Alba Iulia care este o zona cu o reputatie destul de buna in materie.
  2. Salut! Am vizitat-o si eu pe duduie. Eram in zona Unirii si fara sa verific forumul am ales-o pe d-soara din anunturi recunoscand din poze apartamentul de la Vogue si stiin ca de obicei pe aii au trecut fete ce au luat calificative mari. Sunat, programat in 15 min, ajuns la locatie, deschide ca de obicei dupa usa si ajuns in camera. Prima impresie a fost ca pozele nu sunt ale ei dar am ramas. Acum imi dau seama ca pozele sunt intr-adevar ale ei dar sunt mult in avantaj. In realitate este destul de maslinie (dar nu de etnie) si destul de bine facuta, ai pe ce pune mana.(in poze pare mult mai slim) Este destul de comuna, sanii sunt cei care ii ridica nota probabil de aceea i-a si upgradat. Am cerut la dus, primit prosop si papuci, ajuns la dus unde daca nu esti atent iti rupi gatul. Multa apa pe jos si cada destul de neingrijita. Ajuns inapoi in camera, ma lasa sa astept pana face si ea un dus, dupa care revine si zdup in pat. Am incercat sa creez ceva atmosfera prin mangaieri dar nu s-a prins nimic asa ca am lasat-o sa inceapa oralul. Era sa uit, sanii au inca ciatricile de la operatie care se simt destul de aiurea, iar silicoanele daca pui mana simti ca se intorc, se misca dai ba de fata lor ba de marginile lor.( pt mine e a doua oara and dau de silicoane.primele erau f mari si nu mai aveau cum sa se miste,acestea erau potrivite dar cam joaca). Fata incepe oralul, destul de bine dar fara alte artificii si dupa vreo 5 min oboseste si incepe cu mana, atunci am pus prez si trecut la ea deasupra. Pasa destul de stramta, ba chiar am dat de ceva care jena la miscare. Gemete false( mai bine tacea si era ok), schimbat pozitia unde cu ceva artificii (gadilat pe spate cu unghiile) ma face sa termin. Facut curat ,mers la dus, eu, ea si inainte de nr 2 am inercat sa leg iarasi cateva vorbe. N-ai cu cine. Vazand asta am lasat-o sa vina in pat unde a sarit direct la oral, apoi cateva pozitii si gata . Dus imbracat si plecat. 200 /h halatul note: oral - 7(destul de umed) normal - 6 igiena - 9 (nu am simtit nimic dubios) GFE - 2 Per total o experienta de nota 5. Invatare de minte sa consult bine forumul inainte de a incerca noutati.
  3. Salut vreu sa pun si eu la zid o "caprioara" care e bine sa o evitam de acum inainte Sunat la numarul din post , spune ca face masaj, jocuri erotice, oral si normal la 300 /ora http://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2014/3/15/24472021.jpghttp://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2014/3/15/24472041.jpghttp://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2014/3/15/24472051.jpg Dupa poze merita investitia Ajuns in zona m-a ghidat la BRD-ul din rond la scara din dreapta lui, urcat la etaj si aici incepe povestea. Am batut la usa ...nimic, bat din nou....nimic, tot bat pret de 1-2 min dupa care se aude din interior un da,,, da si deschide dupa ce am stat aproape 3 min la usa . Intru si surpriza nici vorba de caprioara ci o milka dubla la dimensiuni decat cea din poza, doar chiloteii semanau. Solduri aproape patrate care depaseau chilotii, burta cat sa bagi in ea 3-4 beri si o punga de semnite, sani mari si lasati si o fata de vanzatoare la taraba. Ii spun Sti nu arati ca fata din poze , mai ai cumva o colega? Nu sunt singura si trebuia sa intrebi la telefon de poze spune ea. Bine atunci eu plec. VAi si asa rau s-a suparat dameza ca a deschis usa si imi spune foarte suparata , iesi afara boule. Ar fi meritat sa ma mai haratesc cu ea putin dar am lasat-o in plata ei .
  4. salut am vizitat-o pe Amalia din nou (o cunosc de cand activa la Spectrum), noua locatie la Dristor pe Camil Resu partea fara guri de metrou dar vis a vis de intrarea la metrou. Apartamentul nu exceleaza dar este curatel, la baie ai gel de dus si cada nu e infundata.Camera de lucru are pat ok si fotolii numai bune pt jocuri. Platit inainte 100 ron pt o ora , mers la dus, dupa a mers si ea si bineinteles ca a revenit in shaorma binecunoscuta (in prosop pt cei care nu au mai vizitat-o). Cei care o cunosc stiu ca este corijenta la oral, asa ca nu insist niciodata la ea cu asta, restul face destul de bine. Am inceput cu ea deasupra unde te poti bucura de pielea ei fina si de un corp de pustoaica placut la mangaiere, apoi am trecut in pozitia lingurita, si am finalizat eu deasupra ea pe burta. Nu am talent prea mare la detalii numai ca in fiecare pozitie te poti bucura de corpul ei deosebit, si daca o iei usurel de la inceput se implica destul de mult. Pasarica se umezeste singura, da contre, o scoate ofreaca si iar o baga. Eu ii acord GFE 9. Dupa primul nr facut dus, ea la fel, al doilea nr l-am facut in picioare pe la spate.Pt mine a fost super, de asta ma si duc la ea pt ca are corpul unei pustoaice de 18-19 ani. (Oricum cred ca nu are mai mult de 21-22). Note: Oral: 1 Normal: 10 GFE:9 Am terminat in vreo 50 min fara sa ma grabeasca. Nu am simtit probleme cu igiena la ea niciodata (asta pt ca am vazut ca sunt cateva plangeri) si nu cred ca are asa multi clienti cum se spune mai sus. Eu nu am asteptat niciodata. si nici nu m-a grabit . Dar daca o iei tare sau poate de sus se trezeste in ea tarancuta de bacau si face tot felul de figuri. Eu unul o recomand pentru o experienta cu o pustoaica.
  5. Vizitat fetita in doua reprize. Locatie Rond Alba Iulia intrare pe Burebista, bloc cu portar la scara dar daca nu-l bagi in seama nu te intreaba nimic. Locatia pare sa se degradeze putin cate putin. Camera de lucru este destul de ok , mare cu pat generos dar la baie ai toate sansele sa-ti rupi gatul , dusul a ramas fara para dai pe tine direct cu furtunul ca in armata. Fata este mignona, sani micuti , fund ferm si rotun. Pretul 100 finalizarea oral si normal. Oralul foarte slab si cu ceva dinti. Dupa a trecut deasupra cu spatele la mine ca sa poata sa se uite la televizor, din fericire fundul si de la spate arata ca o pustoaica si este placut la vedere, am pus-o si capra, sta fara sa spuna/faca nimic. Nu am simtit nici un miros neplacut deci pana la urma cred ca se mai si spala. A doaua oara cand am sunat-o din gresala am ramas doar pentru privelistea de la spate si pt ca uneori ai nevoie si de un fastfuck ba chiar este distractiv. Nuu o sa mai trec pe la ea , de doua ori este suficient. In locatie mai are o colega si un catel dupa spusele ei. note: Oral 4, normal 5, gfe 1
  6. Am fost si eu la cele doua pustoaice. Locatia este destul de ok la baie gasesti gel, prosop curat si fetele sunt destul de dragute. Am ales sa stau o ora cu Cristina tipa bruneta si inalta (200 /ora). Tipa are un corp super, piele catifelata si zambet misto. Abia cand sa incepem lucrurile am vazut ca are mana in gips, am intrebat-o si a spus ca nu o deranjaza deloc. Dupa ceva mangaieri a inceput la oral (se poate protejat sau neprotejat) destul de slabut folosind destul de mult mana. Pentru ca are un corp foarte misto am trecut la normal , ea deasupra unde se misca destul de bine. Am facut-o imbratisati pana la finalizare. GFE maxim cu sarutari pe gat din partea ei, Al doilea numar l-am inceput in pozitia misionarului, am continuat lingurita si apoi am pus-o pe burta si eu deasupra. Din nou GFE ridicat, senzatii placute datorita pieli ei deosebit de catifelate. Note: Oral 5 Normal 9 Corp 9 Igiena 9 Eu unul sigur o sa mai revin la ea daca mai trec prin Timisoara dar nici colega ei nu este de ocolit parand foarte draguta, si catifelata, sani frumosi , fund rotund.
  7. In martie 2011 am vizitat si eu locatia asta intr-o duminica pe la ora 18 cand se schimba tura fetelor. Am asteptat putin cu fata scunda care raspunde la telefoane (nu presteaza) si prima care a venit a fost o tipa bruneta care seamana foarte mult cu bruneta din poze dar parca avea sanii mai frumosi. Foarte draguta la fata.Experienta nu o so uit asa usor. Alexia a spus ca o cheama si s-a implicat cu totul in numar. Oralul nota 9 dar apoi am schimbat mai multe pozitii in 2 numere. S-a umezit bine in timpul lucrului si la final nu m-a lasat singur la dus.Abia astept sa vin din nou in buc. sa vad daca o mai gasesc pe aceeasi.Locatia nu are ceva deosebit, este chiar saracacioasa si intunecoasa dar fata a facut toti banii.Eu as recomanda fata daca este Alexia
×
×
  • Creează nouă...