Sari la conținut

scama100

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre scama100

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

scama100's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Vizitat domnișoara , campioana la Oral jur! ÃŽți face un preludiu ,ai de viața mea, mângâieri , atingeri tandre, saruturi unde trebuie, impotent sa sa fi și ți-o școala din morți 😅. A început cu OP, 11 din 10 jur ,și eu chair nu sunt fan la așa ceva adică am refuzat multe fete să îmi facă , dar ea a avut ceva special ... Trecut la acțiune , NP, ea deasupra , ai de capul meu! Opturi , fata/spate, sarea de ziceai că îl rupe, ce sa mai te inebuneste. Corp ,acum tine de preferințe ,eu sunt fermecat de cele foarte slim și tonifiate , 20 din 10. Față 9.5 din 10 nu e chiar Barbie dar e ce trebuie. 100 lei , nu te grăbește absolut deloc , stai in ea cat te tine instalația. Concluzie: Doamne da sa nu mai pleci din Sibiu că vreau direct abonament 😂
  2. scama100

    0734057206

    Fost la doamna cu pricina, nimic de reproșat super drăguță și arata foarte bine jur! Doamna te respecta daca la randult tau o dai dovada de respect, o sa te duca in al 9-lea cer , chiar știe să se miște și e super deschisa. Daca vi cu bașni in cap te tratează ca atare , faci un fast sex și mergi acasă , depinde de tine daca te-a satisfăcut sau nu. Acțiunea a fost ok am last'o pe ea sa stea cum vrea și după, văzând că nu fac mofturi m-a făcut să simt plăcere maxima Corp 10 din 10! Fata 8 Oral, nu am vrut sa îmi facă NP- 10 din 10 daca o respecți și nu o chinui De revenit , Daa, daca vrei pasiune și implicare fi la băiat la locul tău și femeia te inebuneste, jur! PS:Sper sa stai in Sibiu cat mai mult ðŸ˜.
  3. Pune un anunț ceva nush date de contact la batrana
  4. Un numar de la una din Medias poate un fb ceva? Daca mai stiti va rog.
  5. Apai pana mea mi la indemana ca ii aproape dar daca e din aia nespalata nu ma duc,mai bine stiu ca fac o deplasare pana la Sibiu si ma simt bine. Credeam ca e cineva care a incercato sa imi fac o pare.
  6. Nu merge chiar așa , suntem în 2017 nu în 2000 ...
  7. A probato cineva? Vreau detalii vă rog
×
×
  • Creează nouă...