Sari la conținut

raulachim

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    66
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre raulachim

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Baia Mare

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

raulachim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Reputație

  1. si eu as fi interesat daca arata bine si sunt tinerele
  2. si eu as fi interesat de acele tipe .. nu pot opri sa le intreb ca jobul meu este catre iesirea aceea si e riscul mare.
  3. ramona e la sensul de la clubul vacarilor tot timpu ..
  4. eu nu prea am curaj sa opresc la ele pentru a nu ma recunoaste careva. am si eu familie. daca reusesti sa ajungi la domnisoara/doamna cere-i si tu un nr de tel si intreab-o daca ar fi interesata de niste pule in privat :))
  5. https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/fac-masaj/h6ifgdf8d3787g3g2060690950de8igf.html Buna ziua, Doamna/Domnisoara zice ca face si masaj erotic. a fost careva pe la ea ? eu as fi interesat. O zi buna.
  6. Haide si pe la noi prin Baia Mare.nu ai in plan?
  7. hai mai ca exagerezi.. sa plateasca inca o cazare doar ca sa nu vezi tu haine de barbat la uscat. foarte bine trebuie sa stai cu gestiunea fondurilor.
  8. Buna Andreea hai si prin Baia Mare..ai de gand ? daca nu vii am sa iti fac o vizita eu la Satu Mare.
  9. de aia vreau nr lor sa pot discuta cu ele frumos sa mergem la un motel unde este si dus si tot ce trebuie.
  10. eu ti-am zis ca nu risc sa opresc la ele sa ma vada cineva.. daca ceva coleg de aici mai rebel si fara familie are bunavointa sa faca asa ceva.. ofer comision.. sau sa zic ca ofer o ora la domnisoara daca reusim sa ciocanim la ea ?
  11. nu prea inteleg care e faza.. sa inteleg ca nu mai e prin tara ?
  12. eu in masina mai fac cu nevasta cand mergem la plimari .. nu aia ma excita.. eu as fute o tiganca curata .. si le-am vazut pe cele de acolo si imi plac tare mult.. poate daca dam de pestisor asa am putea face cumva cu tipele de acolo
  13. am vazut ceva tipe noi, slabute, pe langa roxana imperial.. oare nu avem cum sa facem rost de numerele lor ? eu nu m-as opri pe acolo ca mie frica sa nu ma vada careva sa ma parasca la sotie.. stiti voi ca frica e rusinoasa.. dar in acelas timp si sanatoasa.
×
×
  • Creează nouă...