Sari la conținut

heavy22

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre heavy22

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

heavy22's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

22

Reputație

  1. Am fost la ea acum vreo 5 ani, in Alba Iulia. Tipa era foarte frumoasă, slim, delicată și atentă la detalii. GFE la maxim, anal super bun. Nu știu cum mai e acum
  2. Mai multe detalii despre servicii? CIM spre exemplu?!
  3. Când ajungi până la urmă?
  4. Am vizitat-o in Oradea pe Ana. Am fost la escorte in Sibiu, Alba, Mureș, dar ea e cea mai completă dintre toate pe care le-am cunoscut. O să revin cu recenzie după ce o vizitez și în Sibiu
  5. Abia aștept să ne revedem
  6. Ne ispitește cu un măr, dar și cu altele... Oare să o numim Eva?
  7. Salutare! Am drum prin Oradea de vineri până sâmbătă. Știți fete disponibile zilele astea care acceptă CIM? Am văzut că Ana Bălan pleacă. Ea e singura pe care am mai vizitat-o in Oradea. Din ce am văzut pe forum, fetele consacrate care au serviciul ăsta în meniu nu prea sunt la voi acum.
  8. @anabalan s-ar încadra bine https://nimfomane.com/forum/topic/205058-ana-balan-0786428567/
  9. https://nimfomane.com/forum/topic/205058-ana-balan-0786428567/
  10. În trecere prin Oradea, am ochit-o pe Ana, datorită recenziilor voastre. Vă mulțumesc! Am petrecut o oră în compania ei și m-am simțit chiar mai bine decât mă așteptam. Apartament cu tot ce trebuie, am mers la baie, unde am primit prosop curat. Am fost servit cu ceva de băut. Nota 10. Fata arată bine, e simpatică, cu unele mici imperfecțiuni, dar nimeni nu-i perfect însă fundul ei e mișto tare. ON: 10, cu CIM. O ia pe toată și insistă am pus și eu botul la savarină: curată și se excită maxim NP: eu dau tot 10. Am făcut doar lot, s-a mișcat foarte bine, se vede că e tânără nu a încetinit ritmul, nu a dat semne de oboseală. GFE: 10. Am inițiat eu FK, dar pe urmă s-a comportat ca o liceancă îndrăgostită. Halatul 350. In concluzie, o să revin cu prima ocazie. E o fată caldă și primitoare din toate punctele de vedere. Ce apreciez cel mai mult la ea este că știe să se bucure de sex. Se excită, are orgasm și asta nu datorită mie ci datorită faptului că știe să se bucure de sex și își cunoaște corpul. Bravo ei!
  11. Am sunat-o și mi-a zis că face doar oral și normal nici n-am mai băgat restul în seamă.
  12. heavy22

    Deea 0752473851

    Anul trecut când am fost la ea am întrebat-o de anal și mi-a zis că nu face, deși aici scrisese că merge pentru extra 50 lei... În rest, serviciile ei sunt ok. Oral de 8,5-9, cu un mare plus pentru limbile pe care le aplică, normal 9, accepta poziții fără comentarii, se excita, chiar are orgasm.
×
×
  • Creează nouă...