Sari la conținut

07sins

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre 07sins

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

07sins's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Nu ma supar de fel,doar ca sunt si eu deranjata de mici aspecte,dar nu voi intra in subiect. Sa.ti raspund la intrebari exact cum au fost adresate:ora de masaj este 150 ron si include un masaj de relaxare,un masaj body si un masaj erotic cu finalizare(finalizarea poate avea loc pe oricare parte a corpului mai putin gura si zona intima).Dominarea soft impreuna cu masajul sunt 200 ron cansta in: porunci usoare si diverse fantezii,iar eu voi fi activa(nu este inclus nimic din aria BDSM).Iar serviciile de companie intima sunt la 300 de ron si includ: oral(ne protejat sau protejat dupa preferinta si placerea mea),normal protejat eu nu practic anal.IAR DE INGHITIT NU INGHIT nu are rost sa ma justific.
  2. Daca te.ai fi intalnit cu mn asa cum susti ai fi stiut ca inteligenta mea nu e scazuta deloc, avand in vedere cele trei limbi straine pe care le stiu si vasta mea cultura pe cxare o detin. Dar nici eu nu ma voi lungi ca nu are sens. Referitor la servicii, ele sunt de masaj,dominare si companie intima,tarifele sunt 150,200,300 ron. Locatia este intr.un complex rezidential pe Delea Veche,dar nu pt mult timp deoarece vom reveni in baneasa. Iar programul de la 11 la 20. Va doresc o zi buna.
  3. Dragule nu ma voi cbora la nivelul tau pt a raspunde doar ce pot completa....poti merge unde vrei si la cn vrei acum stiiii dupa buget nu esti obligat cu nimic. E ovb din popor "nu te poti c..a in gusturile mului. O zi buna, sigur ai nevoie.
  4. Buna ziua pt toti!!!!! Imi permt sa rectific cateva detalii din recenzia lui SKOPELOS. Recenzia mai sus postata, a fost facuta cred din rautate, probabil un domn bine voitor caruia nu i.au placut serviciie , cu toate ca ele eru prezentate foarte in detaliu a telefon. Crezand cel mai probabil ca se poate discuta mai mult la fata lcului,avand in vedere ca in acea vila nu sa mai activat din data de 17.06.2016. Ulteriir am schimbat atat locatia cat si serviciile. Cu siguranta timpul nu ti.a permis sa ajungi si a alte servicii. Discutand despre tinuta,intr.o astfel de locatie nu cred ca te.ai fi gandit,ca o sa fi intampat intr.un halat de casa sau in prosop , asa cum patiti majoriatea in alte lociuri. Cat despre forme pozele vb de la sine,iar micile detalii despre tinuta in timpul asajului tin sa te contrazic,eu nu stau niciodata imbracata langa client. Va invit sa cauatati pe publi24 acest nr de telefon 0734085715 iar pzele vor vorbi in locul meu. Va doresc o seara placuta.
  5. Buna,azi ma simt ft relacsata si dornica de fantezii noi. Astet voluntarii nerabdatori. Ma puteti contacta la nr 0721464478 sau 0721302279. Va pup
×
×
  • Creează nouă...