Sari la conținut

dexter01

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dexter01

dexter01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputație

  1. Nu am fost la Diana, doar la Cristina, si cum am zis, chiar am fost multumiti. Deplasari nu stiu daca face. Cu partea masculina, totul se rezuma la masaj erotic, cu partea feminina e mai permisiva (atingeri, saruturi, oral reciproc).
  2. Pentru masaj erotic (cuplu), o recomand pe Cristina de la Cleo. Am vizitat-o si pot sa zic ca am fost amandoi multumiti.
  3. Da si sincer nu recomand. Masajul mai mult decat mediocru, si infatisarea ei nu te face sa iti doresti prea multe.
  4. Domnisoara m-a asteptat in lenjerie intima, dupa care am fost invitat la dus. Am primit un prosop curat, locuinta si baia ireprosabile la capitolul igiena, Masajul pot sa zic ca a fost destul de mecanic, nu maseaza cu corpul, doar cu mainile, permite atinger, dar fara saruturi. Nu mai stiu exact cat am platit, undeva intre 150-200 de lei si cred ca a durat totul cam 40 de minute. Domnisoara este frumoasa, prezentabila, tanara, comunicativa, dar partea de masaj lasa de dorit.
  5. Am fost eu de cateva luni la domnisoara. E o tipa tanara, maxim 25 de ani, draguta, frumusica, dar partea de masaj nu e cine stie ce. Cred ca am platit in jur de 200 de lei ora.
  6. Buna! Stiti vreo tipa care face deplasari la domiciliu si e ok?
×
×
  • Creează nouă...