Sari la conținut

centaur123

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre centaur123

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    B

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

centaur123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

21

Reputație

  1. Salutare, am fost la domnisoara acu cateva saptamani. Aspect: sani mari, pentru amatorii de senzatii tari. Putin plinuta, pt cei ce sunt amatori de chubby. ON: destul de bunicel, asculta de indicatii cu priviri, etc Pacat ca a scos anal din meniu. Locatia e pe langa Mega Mall, visavis de Marius, pe Pantelimon. Am comunicat bine, cred ca ne am conectat. Locatia arata bine, curat si ordonat. Nota per total 8. Halatul, 150ron De revenit? Eu da.
  2. Proaspat vizitat domnisoara. Senzatie suprema, mai agitata ca marea!! Servicii de primire ireprosabile+locatie de lux. Juriul Aspect 10+ piercing in limba ON 10+ NP 10 la viteza GFE Pupici mangaieli sarutari pe tandrete 10+ Recomand? Desigur! Mult succes Rebeca. 😘
  3. Sunat si conversat foarte placut, intelegere deplina fata de traficul haotic si intarziere de 10min fata de ora stabilita. La telefon era titulara topicului, dar am fost primit de colega de apt. Colega purisanca cu burtica si un dinte lipsa. Pana sa imi dau seama ca lipseste tatuajul deja dadusem banii din mana. Pacat... Ca si atitudine, excelent, cred ca au fost colege de banca in aceeasi scoala. Ca si aspect diferenta de la cer la pamant. Notele: 4 OP caci daca nu platesc peste nu se poate ON, si foarte scurt. 6 NP incearca contre, gemete false, dar tot pe graba. Cotizatia 150 ceruti inainte. De recomandat? Poate titulara topicului. Mare grija la cine nimeriti!
  4. Am vizitat o si eu pe domnsioara. Contact whatsapp pentru programare a 2a zi. I-am spus ca pot ajunge abia la 19.00 si a aprobat cu rugamintea de a confirma la ora 17. Zis si facut. Ajung la locatie si sunt directionat catre interfon. In scara paznicul cel de toate zilele. Buna seara, buna seara. La etajul cu pricina si se deschide usa. Gagica deghizata intr un body din dantela negru si cu Tzatze. Intru in camera si imediat incepem a ne dezbraca. Sani de forma si dimensiune 10+. Dragutza la fatza. In rest skinny (recomand amatorilor). Actiune incepe cu un ON cu ea in genunchi in fata oglinzii la sugestia ei pentru "o imagine mai kinky". Mutat pe pat si continuat oral dupa care ridicat in picioare pentru a profita de un futai intre sani. Continuam cu NP in mai multe pozitii cu mentiunea ca tzatzele alea nu sunt de lasat din maini. Finalizare pe sani si putin prin par, na excitare mare jet puternic. La final 10 min de masaj si discutie amicala. D2d 30 min. Juriul a decis: Locatie 10 frumos curat echipat (nu am facut dush venind pregatit) GFE 10 foarte prietenoasa lipicioasa si deschisa cu mentiunea ca prefera sub 50 de ani si potenti ON 8 priviri porno incercari de deep limbi pe cap dar absenta la testicule, am fost prea fascinat de sani pentru a ajuta cu indicatii NP 10 pare sau chiar ii place la nebunie, pozitii complexe in picioare, intinsa fata spate stanga dreapta. Aspect 9,5 pentru amatorii de "fetite **spam editat**e bune rau" Cotizatia 150 ceruti la final ca sa nu plec si futut si cu banii in buzunar. De revenit? In mod cert! Ciocane tari camarazi!
  5. Inte-adevar intalnirea a decurs ceva mai tarziu cu succes. Nota generala 9 cu un plus pt ON, efectuat cu pasiune si CIM la final. Pup
  6. Efectuat programare cu 2h inainte. Ajung la locatie sun de 3-4 ori , las mesaj in decurs de juma de ora. Niciun raspuns. De evitat!
  7. De evitat! Am fost aseara in jurul orei 2.00. Prezentat serviciile dar in locatie cica ofera doar OP. Si ma lua cu vrajeala ca scrie in semnatura, dar printre topicuri mentioneaza ca ofera ON. Toate ca toate e pusa pe fast fuck, se uita la ceas, iti da termen, mai da un mesaj. Nu vorbesc de fizicul care este mult sub pozele pe care le prezinta. Per total experienta de nota 2. Nu va incumetati, nici daca face oferta de 50 Ron /h. Cu respect!
×
×
  • Creează nouă...