Sari la conținut

mendel0105

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mendel0105

mendel0105's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputație

  1. Exact asa cum au spus confratii nostrii. Eu am fost la ea la Timpuri Noi, locatia cunoscuta....oral bun...bagata pina in git....lins in cur...fff bun in toate pozitiile ....anal direct...fara nici o problema.....finalizare in gura....nu inghite.....daca vreti toate astea e perfect...nu e o frumusete dar atitudine f bune...si mie personal imi plac astea slabe.....voi mai revenii
  2. Am chemat o si eu de 2 sau 3 ori. Daca vrei vine si f tirziu....micuta...slabuta...sinii frumosii....suge bine si la urma si inghite...e OK 300R
  3. Asa este....duceti-va la ea....nu este fotomodel....mie personal imi plac astea skinny...asa ca pentru mine este OK. Anilingus de exceptie...oral bun si anal fara comentarii si foarte bun...eu pentru asta ma duc. Pret bun asa ca pentru mine nu conteaza garsoniera si nici baia.....ca nu de asta sint acolo.....ultima data cind am fost acum citeva saptamini....toate serviciile, nu mai tin minte cit am stat 200R...de revenit.
  4. Eu nu pot concura in nici un caz cu recenzia superba de la restaurant. Din partea mea doar impresiile mele. Dupa mai multa corespondenta si multe incercari de a coordona programe si distante dificile...victorie...am reusit o intilnire cu Dorina si Sorin. Un cuplu absolut super. Daca umblati dupa cite o bimbo cu silicoane si cu multe fitze....nu aveti ce cauta ...dar daca vreti sa aveti o intilnire cu o femeie minunata si adevarata care in plus in pat este MORTALA...Dorina este pe primul loc. Le am spus si lor asta: Sorin este un tip foarte norocos ca are asa o partenera. Daca doar 10% din femeile lumii ar fii ca Dorina....lumea noastra ar fi mult, mult, mult mai buna. Am luat o razna in loc de impresii. Despe intilnire nu este cazul de detalii si de tehnica aici. Dorina, cum am spus este o capodopera in pat...tot ce am vrut eu am facut...si daca nu chiar tot sper sa aprofundam data viitoare. Mie nu imi place cu cifre si cu note, Dorina este pur si simplu minunata. Iti multimesc Dorina pentru o dupa amiaza memorabilia (chiar daca scurta), si iti trimit o sarutare de la prietenul tau de departe.
  5. Dragi confrati futaciosi...eu am fost la domnisoara acum ceva timp cind inca nu avea silicoane si era putin mai slaba. Foarte simpatico, iar analul cu ea (ca de aceea m am dus) foarte bun....bagat toata...fara nici un comentariu...participare....f bun. Am vazut o de doua ori apoi a disparut...in alte meleaguri probabil....Imi pare super bine ca o revad ...si ma duc din nou la ea neaparat....Bine te am gasit din nou!!
  6. Stimati confrati cofutaciosi...cred ca din nou am luat-o putin razna aici....ce conteaza citi ani are doamna Samantha:42, 52, 92 sau 22. Ce este important dupa parerea mea este faptul ca doamna arata SUPERB. Asi dori din toata inima ca toate MILF sa arate macar jumatate ca ea...si noi cu totii am avea o viata mult mai buna. Sa lasam filozofia...la recenzie acum. Am facut schimb de e-mail cu Samantha, am stabilit ce si cum....si intr o dimineata cind eu am reusit sa scap de la supraveghere am avut o intilnire. A aparut perfect punctuala, perfect imbracata (sexy si eleganta in acelasi timp) iar eu am avut a surpriza MARE cind am vazut ce bine arata. Nu intru in detalii tehnice cu ce am facut si cum, dar pot sa spun ca Samantha in pat este super: face tot ce trebuie, cum trebuie si eu am avut o experienta deosebita. De revenit NEAPARAT. Sam multumesc pentru o dimineata minunata!
  7. Colegii mei cei futaciosi...nu cred ca sintem aici sa discutam la nesfirsit despre fumat sau alte bazaconii. Sa trecem la subiect...M-am intilnit cu Jacqueline saptamina trecuta...asta fiind a doua oara (prima data cindva la inceputul verii). Am chemat o la garsoniera unui prieten (o pune la bataie ptr intilniri din astea) Da Jacqueline este mai educata decit multe alte escorte...vorbeste frumos...etc. Dar din nou, eu nu cred ca sintem aici pentru analize literare....eu personal sint aici doar pentru un futut bun sau f bun cu tipe care arata decent si se comporta "normal" Despre intilnire acum: a intirziat...trafic..etc..s-a scuzat..OK. Problema ca s a ingrasat f tare iar eu personal nu agreez balene. Si ea stie asta asa ca mi a cerut sa sting lumina (iar mie imi place cu lumina multa). Oral mecanic....privelistea nu prea grozava din cauza de grasime...asta este....in plus comenteaza la orice....sa stam asa...asi prefer pozitia asa si asa...etc. La anal cu fitze multe ca o doare..ca nu face si tot asa. In final am facut dar per total o intilnire mediocra ..iar daca iei in considerare si pretul chiar nu este de repetat.
  8. Stimati colegi de preacurvie....va rog lasati pe Lorena in pace.Este o fata foarte de treaba. Eu o cunosc de mult de cind statea la Zepter (pe Unirii). Acum nu mai merg la ea caci s-a lasat de anal iar eu de asta mergeam. Cu mine s a purtat intotdeauna super frumos si nu am avut cu ea decit experienta f bune....si ii urez sa ii mearga numai bine.
  9. Stimati colegi futaciosi....nu am mai postat de mult. asa ca imi cer scuze inainte. Legat de Adelina...am chemat-o intro seara la mine, acum cred ca 2 sapt...aveam chef de ceva mai pervers. Ne am inteles inainte cu un meniu f clar. Arata asa si asa...plina...titze mari dar cazute...pozele de aici ale ei dar o avantajeaza, in realitate trebuie sa inchizi putin ochii....dar sa zicem ca merge. Vorbrste cam mult dar sa zicem ca e OK. Meniul la mine a fost asa: oral NP ff adinc pina la radacina si pina in git....aproape ca nu mai putea...apoi mi-a facut anilingus vreo 10 min...ii ziceam eu cum si ce fel, destul de bun....apoi am trecut la un anal serios si adinc...nu rau...curat....spre sfirsit...am iesit (scos prez) si dat in gura tot adinc pina la finalizare si apoi a inghiti tot....caci asa ne am inteles. Si la urma am pus o sa stea in cada la baie si i am dat un uro ...si a stat. Totul a dural putin peste o ora. Cu tot ce am facut asa cum ne am inteles cadou 700R. Nu stiu daca e de revenit dar o data pentru e experienta de tipul asta merge.
  10. Salutari tuturor.....forul este EXCEPTIONAL, eu personal am gasit multe caprioare aici de pe forum si cu cele mai multe am avut experiente f bune Nu sint din Bucuresti dar ajung cam o data pe luna si citeva zile, cit timp stau, incerc din fetele recomandate aici. Multumesc si continuati neaparat.
×
×
  • Creează nouă...