Sari la conținut

humanoid_carbon_unit

VIP Member
  • Număr conținut

    3.018
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre humanoid_carbon_unit

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    the buleni

Vizitatori Recenți Profil

5.059 citiri profil

humanoid_carbon_unit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-726

Reputație

  1. cam ce fel de relatie crezi tu c-o sa fie aia in care cei doi s-au cunoscut facand o laba pe bani?
  2. nu e ma raspunsul corect. intrebam de procente. lasa, nu conteaza.
  3. ai reusit sa te contrazici in doua fraze. daca exista suflet pereche atunci locatia e langa el, indiferent de coordonatele geografice de ce nu exista suflete pereche? la nivel de wishful thinking exista orice. in realitate notiunea de suflet nu are sens, exista doar nevoi care se cer satisfacute. dar banuiesc ca nu te intereseaza detalii de biochimie sau evolutionism
  4. intrebarea mea era destul de clara si nu avea nici o legatura cu munca sau preferintele voastre in materie de masculi.
  5. mai am o intrebare. de fiecare data cand vin in romania si ma uit pe strada ma deprim. numa' burti si sunci sub tricouase si camasute mulate. gusa e acolo, ceafa la locu' ei, cu cutele de rigoare. nu vorbesc de femei, ca nu-s subiectul discutiei asteia, da' si ele-s la fel de praf. poate am io un ghinion teribil. asadar: ce procent din cei care va trec pragu' are carnea tare pe el, se vede c-a facut si altceva decat halbere sau sticlism.
  6. pai uite ca nu a fost chiar asa greu de spus. sute de lucruri? name 5. sufletul pereche? cute. ia-ti gandu'. gasesti un prince charming cu care sa rezonezi in cat mai multe si te rogi ca acolo unde armonicele nu se suprapun sa nu dea chiar un flat line. dupa care te maturizezi si realizezi ca kansas is bye bye si ca greucenii exista in povesti. spoiler alert, am uitat sa-ti spun aici? aici unde? e importanta locatia?
  7. wishful thinking. daca ar fi asa n-ar mai alerga nimeni dupa bani. sau ma rog. fie. doar ca femeia respectiva nu e aproape niciodata aceeasi. altfel n-ati mai lucra in bransa asta. just saying
  8. site-ul asta - si probabil si celelalte de felul lui - mi se pare o colosala pierdere de timp. fetele astea vor cat mai multi bani si pe gratis daca se poate. online, sa nu te mai obosesti sa mergi tu pana la ele. asta nu e sugar dating, asta e escorting. o sa mai tin probabil 1-2 zile contul, apoi vi-l dau voua sa va spalati pe cap cu el. not for me.
×
×
  • Creează nouă...