Sari la conținut

specialguest69

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    108
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre specialguest69

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    hunedoara

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

specialguest69's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

80

Reputație

  1. Nu s-a umflat nici un muschi pe mine! Nu e cazul Sa mi se umfle cu un barbat ca tine! Nici nu vreau sa iti stric reputatia pe aici! Cu toate astea o sa o sa ai ocazia sa imi zici in față toate astea ca doar esti barbat nu? Si tot atunci o sa afli de la mine cine sunt si cu ce ma ocup! E mai ok asa decat sa tragi tu concluzii despre unu si altul!
  2. Eu imi spun frustrarile pe aici ? Uite-te la mine cate posatari am si despre ce sunt 90% dintre ele! Tu cate ai? stai pe aici 8-10 ore pe zi si scrii zeci de comentarii? Esti constient ca cel mai bun lucru din viata ta e site-ul asta ? Eu am depasit de mult faza cu amanintarile le internet! Lasa site-ul asta fa-ti o viata reala ca e mai misto si la mie sa fut toate grasele,tigancile si nespalatele pe banii mei !
  3. Ba futu-ti natia ta de sclav,soarece de calculator ce esti nu vezi ca viata ta e site-ul asta! Daca nu erau fetele astea mureai virgin! Ai mare noroc ca nu imi.pun mintea cu toti terminatii din spatele calculatorului cu toate astea cand ne interesectam ai garantate 2 perechi de palme si o flegma ca da stiu cine esti! Stii de unde? O domnisoara care nu a vrut sa isi ia limba in gura cu tine mi-a aratat cine o critica pe ea! si ca sa inteleaga mintea aia a ta sa nu mai scrii si la altu cacaturi din astea fiecare fute ce vrea pe banii lui!
  4. Mai da-le in plm de maimute sa stea acolo unde sunt! Domnisoara se crede miss venezuela zici ca n-a mai futut nici un devean asa exemplar rar ca ea! In ultimul timp chiar vin la deva fete super misto cu servicii mai mult decat ok asa ca nu avem nevoie de asa exemplare! is o gramada de fete superbe care revin cu placere la deva de fiecare data si nu din cauza ca fac bani multi ci pentru ca sunt oameni misto si vine miss venezuela se cazeaza prin vreo cocina de 75-100 ron oe noapte si incepe cu reprosurile! Din partea mea sa te mai opresti prin deva doar vand faci pana la masina! Haipalarevedere!
  5. Baby ti-am atras atentia elegant,nu te-am jignit si nu te-am luat peste picior! Cand o sa merg sa fut la alba o sa citesc topicul de acolo,acuma fut in deva si citesc topicul de aici,ionel,marcel,mike sau tyson sunt nume de barbati! In rest numai bine,spor la facut bani in deva! Apropo sa ai pe.cineva cu tine, ca e peste,sot,iubit in meseria asta ta nu e neaparat un lucru rau atat timp cat nu isi face simtita prezenta! Poate o sa iti fac si eu o vizita si o sa iti scriu ceva de bine pe aici data viitoare !
  6. Baby vezi ca scrii de pe contul la guvid ! Schimba contul 🙃
  7. Am vizitat-o azi pe doamna! La aspectul fizic nu dau note pt ca fiecareare gusturile lui in rest loactia nota 9( la blocul cu 4 etaje din spate de la scufita rosie de la miorita!) In rest pot sa dau 10 pe linie on,np,ap,cim,fk,tot ce vrei! O recomand pt un futai reusit! Amenda 300 ron 2 fin cred ca am si depasit putin ora! P.S. multumesc si sper sa ne revedem !
  8. Daca o ameninta poate inregistra convorbirea si sa mearga cu ea la politia municipala! In cateva ore il gaseste! O fi vreun peștisor deranjat! A mai patit o domnisoara din astea si s-a rezolvat! Succes !
  9. Corect,mersi! Oricum nici la timisoara nici la petrosani nu fute 😄😄
  10. Baby n-ai ce sa cauti la timisoara ca oricum sclavul ala de jagulani oricum nu fute nimic,e un trist care face face chat pe aici 😄😄😄
  11. O dai in vrajeala domnisoara si nu e frumos,nu scriu prostii pe aici,nu sunt peste si nu am fete la produs,poti sa imi verifici recenziile pe unele le-am laudat pe altele le-am crititcat dupa gusturile mele normal,e posibil si altii ce am spus eu si dupa ar trebuii sa-i faci pe altii mincinosi! Eu zic sa te mai uiti o data in agenda! 🙃
  12. Ai dreptate....am scris din greseala ieri ma gandeam la ce scriu aici...sambata dupa amiaza te-am vizitat,nu stiu daca ti-ai notat,oricum cred ca ma cunosti,si nu era vb de finalizare orala, datile trecute mi-ai spus ca e 50 in plus fin orala, acuma mi-ai zis 150 fara sa amintesti ca e inclusa fin orala, in fine nu despre asta era vorba,ideea era ca daca tot ceri in plus sa oferi ceva in plus,sa aduci un plus la serviciile tale,oricum nu e o critica,am scris ce am constatat,iar eu o sa sar peste tine de acuma,cel putin pana aduci un plus la servicii pt banii in plus! O zi frumoasa !
  13. Am fost la domnisoara pt a 3 oara,putin grasuta,dar nu exagerat,mi-a placut ca era amabila,zambareata, despre servicii pot sa spun ca merita 100 de ron descarcarea cand nu era ceva mai bun in deva,ieri cand am fost pretul a crescut la 150 ron fara sa creasca si calitatea serviciilor ba chiar era un pic nerabdatoare sa ma termine mai repede! La 100 ron finalizarea era o alegere decenta pentru o descarcare in lipsa de altceva daca iti plac plinutele,la 150 sunt cateva fete cu multe clase in deva betty si alexandra sunt doua dintre ele pe care le-am vizitat recent nu mai zic de diana blonda(roscata) care e nr 1 la raportul calitate pret! Concluzia este ca daca iti cresti tarfiul ar fi bine da vi cu ceva in plus! E adevarat ca nu mi-a bagat mana in buzunar si fiecare fata cere cat considera ea!
×
×
  • Creează nouă...