Sari la conținut

keanu27

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre keanu27

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

keanu27's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Buna, Actualizare pret , servici
  2. Daca are asa ceva in cta, nu imi mai insel iubitele si ma fac batbat de casa! 😂😂😂
  3. Salutare colegi, imi recomandăți si mie o doamna intre 40 si 45 ani week-end asta!
  4. ahhh, păcat ca plec din țară! O sa îmi fie dor de tine 😗😗😗
  5. Ahh ce dor imi era de pasarica ta! Am crezut ca ai fugit de tot, ne vedem in week-end scumpo
  6. keanu27

    2019

    Ce stiți de fata lu eduard, ca nu am mai vazut de ceva zile sa retras ? Dc nui mai gasesc topicul!
  7. Buna, Orice fantezie faci? Tragi si sperma pe nas? Ca sa stiu daca bat drumul pana la tine!
  8. Stie cineva vre-o escorta care face pozitia aia cu insurubarea la marginea patului! Mulțumesc colegi! Crăciun fericit la toti!
  9. Salutare. Am vizitat-o pe deea acum 3 zile, Dintrun inceput am fost foarte impresionat, Zambitoare, sofisticata si cu niste ochii foarte frumosi. Nu voi descrie inclestarea intima dintre noi, dar m-am bucurat de trupul acestei tinere intr-un mod cat se poate de placut. Mai rar fete ca ea, te fute pana lesini de fericire! Note; 10 pe linie , De revenit de fiecare data cand scap de sergent. Imi pare rau ca am stat o ora cu ea, dar la urmatoarea vizita imi iau 2,3 ore sa dau in ea ca surdu in clopot !
  10. Buna dimineata! Alis nu are nevoie de reclama.E deosebita din toate punctele de vedere.Cine are ceva de obiectat in privinta ei face o mare greseala.Are de toate,este foarte curata,frumoasa,pune suflet in ceeace face. Imi pare rau ca vin la 2,3 saptamani acasa, ca alt fel o vizitam mai des! Am sunat am vorbit, am intarziat eu 10 minute cu traficul din mamaia! Voi reveni cu mare drag de fiecare data cand timpul si conditiile imi vor permite!
  11. Buna scumpo, dupa ameaza te gasesc !
  12. Buna ziua! Am fost eri la domnisoara Alis este o fata primitoare si prietenoasa la fel asa si in pat. Si a raspuns atunci cand aveam cea mai mare nevoie de ea sa ma relaxez si sa ma deconectez de stres! Ajuns la locatie stresat cu orasul aglomerat, caldura mare , Cand imi deschide usa o superba caprioara lunga in craci. Atitudine:10+ Alis este o fata sociabila ceea ce conteaza foarte cel putin daca esti la prima intalnire cu ea,amabila,intelegatoare,care stie sa se faca placuta de la prima intalnire. Aspect:10+ Din punctul meu de vedere caprioara Alis este o fata superba, simpatica si foarte draguta,cu un corp bine proportionat si cu niste sani superbi,placuti la atingere si un fund Bomba,deci chiar ai pe ce sa pui mina. Normal:10+Se implica se vede ca ii place. Locatie:10 Garsoniera usor de gasit,curat,cu toate cele necesare pentru dus. Amenda:200 Ron/ 1h dar sincer face toti banii. De revenit? Cu siguranta Da,Fata de recomandat din punctul meu de vedere. Deabea astept sa revin dinou in oras caprioara! TE PUP si ai grija de tine , Alis!! Mult succes pe mai departe!!
×
×
  • Creează nouă...