Sari la conținut

kirak18

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre kirak18

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

kirak18's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Dupamasa am trecut pe centura si la intersectia cu str Londra unde era o bruneta de vreo 30-35 ani, silueta, cu sani mari si cu buzele rujate sexy. A cerut 70, am negociat la 50 (destul de usor). E draguta, atenta la detalii, mirosea a parfum, avea zona intima epilata, era chiar curata ca la carte. Am optat pentru un normal (bineinteles protejat). fiindca nu gaseam loc de parcare sa facem in masina, am mers in padure pe o patura. 3 pozitii, ea atenta, stramta. Exterior 9 Atitudine 10 NP 9 De revenit... cu siguranta. Merita mai mult ca 50 lei.
  2. Stiti ceva actualitati despre locuri pentru o ora?
  3. Dar ai vazut vreodata Politia intervenind? Ca eu nu... chiar si ei stau de vorba cu fete.
  4. In octombrie te mai intorci la noi? acum cat mai stai? :)
  5. Buna :) Ce stiti despre cluburile de striptease din Tg Mures (Babylon, XXL, si daca mai e alta)... ce preturi? ce prestari?
  6. Duminica seara am fost. Nu stiu daca acum e acolo. Era unde stau si celelalte fete.
  7. In ultima perioada am fost cu 2 fete. 1. de pe centura seara pe la 10 jumate, o tiganca de vreo 30-35 ani cu forme bune, bruneta in trening dar elegant, frumos machiat, de bun gust. 80 lei combinat protejat. S-a lasat sa fie mangaiata cat si unde vreau eu, in partida s-a implicat. Pozitie: riding extraordinar, tare. cu fundul spre mine. De reintors? Da, neaparat. 2. Pe la 11 seara la Petrom de pe Gh Doja fata scunda, imbracata sexy. 50 lei normal protejat. am facut in aer liber, capra, ea pe capota. Nu prea s-a implicat si dupa cateva minute m-a pus sa ma grabesc. Pentru o descarcare merge dar nimic mai mult.
  8. E prea mare liniste... ceva noutati ati observat sau ati incercat?
  9. De la Turda spre Mures sunt ceva fete bune ziua?
  10. Stiti ceva actual pt o ora? care e pretul?
  11. Daca cumva este acela cu care am fost anul trecut, e de nota 10+. Cu 50 lei mi-a facut un oral extraordinar de bun, s-a dezbracat sa ii vad sanii fara sa ii zic si tot l-am mangaiat, l-am pipait si chiar ii placea. Sper sa fie acela ;)
  12. Aseara intre 10-11 am dat o tura prin oras. Din pacate mare lucru nu am vazut... Pe Calarasilor 2 fete si cateva pe centura, dar acelea pe centura au si atitudine proasta, sunt si scumpe (70 lei). La MBO Cristesti, la Petrom si la Gara nu am vazut nimic
×
×
  • Creează nouă...