Sari la conținut

nairpic7

Serious Contributor
  • Număr conținut

    556
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre nairpic7

  • Dată Naștere Decembrie 1

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj-Napoca
  • Interese
    Femei & Poker

Vizitatori Recenți Profil

4.137 citiri profil

nairpic7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

764

Reputație

  1. Daca taceai, filozoafa ramaneai. Cu dedicatie pt Rebe. Eu am impresia ca te plictisesti si prin atacurile la adresa colegei tale de breasla nu ti face deloc bine. Eu cred ca ai si tu mici pb, am vazut ca mi ai dat vot negativ la o postare de a mea de acum aprox 2 ani, când laudam prestatia altei colege. Ori ai apasat gresit ( ma indoiesc), sau cum am spus mai sus ai mici pb la ... . In rest, doresc la toata lumea multa sanatate si recomandarea care de azi a devenit obligatie : STATI ACASA.
  2. Salutare confrati timisoreni. Imi puteti recomanda o domnisoara blonda, tinerica si slabuta? As avea prea mult de citit de aceea apelez la ajutorul vostru. Multumesc.
  3. nairpic7

    Masaj

    Confimr si eu cele relatate de colegii care au fost la Valeria si nu au obtinut nimic. Am fost de 2 ori , intradevar un masaj excelent, mai are si un piepten special de masat scalpul de mi s a facut pielea de gaina. In rest refuza categoric finalizarea pe care multi si ar dori o. La final i am spus ca ma lasat cu o tensiune extraodinara si mi a spus ca daca vreau pot sa mi fac laba acolo (nu cu aceste cuvinte).
  4. Nu fac reclama directa nimanui pe acest topic. Dar voi reveni cu o recenzie pe topicul acelei domnisoare. Sarbatoari fericite tuturor!
  5. Intr adevar nu am rezolvat. Adica domnita e plina de programari. Daaaarrr am rezolvat problema la o ardeleanca de a mea. Inalta, blonda, pornoooooo. Si chiar nu mi pare rau. Daca vreo data o sa am totusi ocazia sa ma rasfat si in bratele acestei randunici, nu voi refuza. Din pacate nu am cum sa stiu când vin la capitala (sa fie din timp programarea). Dar poate poate o sa reusesc , prin perseverenta si rugaciuni :)).
  6. . Bună, am citit cu mare atenție cele menționate de tine cu privire la răsfățul propus clienților tai fideli. Totuși eu îmi voi încerca șansă să te întâlnesc, încercând o programare pe aceasta cale. Dacă ai timp poate mi citești câteva intervenții pe acest forum ( sa ți faci o părere despre persoana mea) , eu fiind din Cluj Napoca, și poate dacă ai o portiță azi ( sunt în delegație la capitala) îmi vei da onoarea sa te întâlnesc. Indiferent de răspuns îți mulțumesc O zi deosebita!
  7. Stie cineva daca s a retras Lora?
  8. Confirm cele spuse de Cristi. Am fost si eu la doamna. Programare respectata, locatia ok, undeva la hotarul dintre Calea Turzii si Andrei Muresanu. Masajul relativ OK, laba insa, trista. Poate si din cauza aspectului, eu fiind destul de pretentios la acest aspect. De revizitat? NU. De recomandat? Relativ, in functie de ce-si doreste fiecare. Aspect dameza: 50+, 160cm, plinuta, ingrijita, vorbareata , nota 6 (aici probabl sunt usor subiectiv) Locatie : 8,5 , dadeam un 9 dar când se apuca vecina de langa, sa gateasca, ajung toate mirosurile in apartament, când am fost eu pregatea ceva cu mujdei de usturoi. Locuri de parcare suficiente. Masaj 8,5-9 Laba : 6 Spor
  9. Fosta colega a lui Timbus nu mai presteaza nici un fel de masaj. Mai are putin si se marita. Asa ca, tre sa va reorientati spre alte maini delicate.
  10. Doua ore si tu zici ca ai terminat repede? Nici Rocco nu-i asa harmasar ca tine :))).
  11. Da, confirm si eu spusele colegilor. Frumoasa Daria e in oras. Pot doar sa traiesc cu speranta unei revederi. Daca totusi nu se mai intoarce in bransa, nu pot decat sa-i doresc tot binele din lume pt momentele frumoase petrecute alaturi de ea.
  12. Cam are dreptate Max, modul in care incerci sa-i reintri in gratii Dorinei si daca-mi aduc aminte incercai sa-i intri sub piele chiar si Amaliei propunandu-i sa mergeti impreuna la Dorina, este genul omului libidinos. Sigur nu vei m ai pupa o intalnire la acest cuplu. Dorina isi doreste barbati care stiu ce vreau si care vor s o futa, nu sa se tot smiorcaie pe acest forum.
  13. Acum daca cineva ia spus ca are numarul de pe acest forum e un mare BOU. Dar din cele relatate de baieti nu se intelege ca ar i-ar fi zis careva despre acest forum. Eu când am sunat o, am intrebat o strict de masaj si asa ar trebui sa faca toti.iar daca la o posibila intalnire se produce si altceva decat masaj, e cu atat mai bine. Poate ne spui si experienta pe care ai avut o la ea. Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...