Sari la conținut

fantasymassage

Neverificata
  • Număr conținut

    268
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

5 Urmăritori

Despre fantasymassage

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    masaj erotic

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

fantasymassage's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Very Popular Rare

Recent Badges

256

Reputație

  1. Hi, We are sorry for the inconvenience caused and we can only stress that it was just a missunderstanding. Larisa is still ramping up as receptionist, therefore she is also getting aquinted with the regular customers. Usually we get a clear confirmation from customers in the same day of the appointment, but there are certain exceptions as agreed also with Ema. That being said we hope to see you again soon and rest assured, Larisa will accomodate you next time. Thank you!
  2. Buna ziua. In perioada 23-25 aprilie(inclusiv) salonul va fi inchis. Echipa Fantasy Masaj va ureaza Paste fericit!
  3. Buna seara, Pentru a lamuri lucrurile si a pune capat speculatiilor in privinta Larisei, va anuntam oficial ca ea se ocupa in prezent doar de receptie. De asemenea profitam de ocazie pentru a va anunta ca sectiunea galerie foto de pe site-ul nostru va fi actualizata zilele acestea pentru a include poze cu noile noastre maseuze, Alma si Ana. Cu aceasta ocazie o sa si scoatem fotografiile Larisei. Cu stima, Echipa Fantasy Masaj
  4. Ok, te rog sa ne contactezi pe whatsupp pentru mai multe detalii legate de ziua in care ai venit si vom remedia situatia cu siguranta! Multumim frumos!
  5. Am discutat intre timp cu Ela si a zis ca singurul masaj “esuat” pe care l-a avut zilele trecute a fost pe data de 15 octombrie, la ora 18:00 - sedinta de 30min. Ne-a comunicat si motivul pentru care a incheiat sedinta mai devreme, iar noi o intelegem. Maseuzele noastre au o igiena corespunzatoare si au aceleasi asteptari de la clienti. Ela este mai sensibila in ceea ce priveste acest aspect si nu poate sa isi desfasoare sedinta cum trebuie in astfel de conditii. Te rog, in cazul in care este vorba despre alta programare si am gresit noi, sa ne contactezi sa ne spui exact cand ai fost si la ce ora. Multumim!
  6. Buna, Pe data de 11 ianuarie 2021 noi am facut o postare in care am specificat ca atunci cand un client este nemultumit si doreste returnarea sumei inapoi, sa ne contacteze in ziua respectiva pe numarul de receptie sau pe whatsupp. Daca nu stim cine esti si cand ai fost, nu putem lua masuri si nici nu putem discuta cu Ela sa aflam versiunea ei. Ne pare rau ca ai avut parte de aceasta experienta. Stim ca ai mai facut o data plangere in perioada respectiva, ai avut o sedinta de masaj cu Adela si primit un masaj gratuit, iar noi tot atunci am postat regulamentul si am specificat procedura ce trebuie urmata pentru a remedia orice problema in timp util. Asteptam un semn de la tine. Multumim!
  7. Buna, Pentru sedinta de dominare ti-o recomandam pe Larisa, insa cel mai bine ar fi sa ne contactezi si sa ne spui ce anume te intereseaza pe partea de dominare, iar atunci putem decide ce maseuza se potriveste cel mai bine cerintelor tale. Zi frumoasa iti dorim!
  8. Hello, Dorim sa va anuntam ca avem o fata noua in echipa. Numele ei este Alessia, are 19 ani, inaltime 177 cm si 80 kg. Pentru mai multe detalii si poze, ne puteti contacta pe whatsupp. Multumim!
  9. Hello, Va anuntam ca Adela a decis sa isi incheie activitatea in acest domeniu. Noi noi ii uram mult succes pe viitor si ii multumim ca a fost alaturi de noi o lunga perioada de timp. Momentan suntem in proces de recrutare, dar este destul de dificil sa gasim pesoane serioase si care sa corespunda cerintelor noastre. Speram sa ne marim echipa cat mai repede si va tinem la curent cand vom avea noutati. Multumim pentru rabdare!
  10. Hello, Programul de sarbatori o sa fie urmatorul: 30.04.2021 - program normal 01.04.2021 - 03.04.2021 - Inchis Redeschidem marti, pe data de 4 mai. Dorim sa anuntam si faptul ca avem o colega noua in echipa, numele ei este Diana, are 25 ani si are experienta in masaj. Daca doriti poze, va rog sa ne contactati pe whatsupp. Multumim si va dorim sarbatori linistite si fericite!
  11. Buna, Mai jos regasesti o lista cu posibile variante pentru masajul la dublu. * Adela - Ela/ Katy/Giulia/ Larisa/ Andreea * Larisa - Andreea/Giulia/Adela/Ela/Katy * Ela - Katy/ Larisa/ Andreea/ Adela * Katy - Larisa/ Ela/ Giulia/Andreea/Adela * Giulia - Larisa/Adela/Katy/Andreea * Andreea - Giulia/Adela/Larisa/Katy/Ela Multumim!
  12. Buna ziua, Facem aceasta postare intrucat am incercat sa luam legatura cu dvs atat telefonic cat si prin formularul de contact de pe site, fara niciun rezultat. Am sesizat ca pe site-ul dvs oficial masajeros.ro ati copiat continut de pe site-ul masajfantasy.ro. Atat la sectiunea “Despre noi” cat si la “Tipuri de masaj” aveti text preluat direct de pe site-ul nostru. Va rugam sa remediati acest aspect si pe viitor sa nu mai recurgeti la astfel de metode. Multumim pentru intelegere! Echipa Fantasy
  13. Buna, Ne cerem scuze pentru raspunsul intarziat, am citit tarziu postarea ta. Pe lista de servicii avem 3 tipuri de masaj ce includ mai multe finalizari. Acestea sunt: Masaj erotic your way - pret 230RON Masaj erotic cu frisca - pret 250RON Masaj erotic cu frisca cu doua maseuze - pret 450RON Daca pe viitor mai ai intrebari legate de serviciile oferite, iti recomandam sa ne contactezi direct pe whatsupp pe numarul de receptie, ori pe adresa de e-mail [email protected]. Iti multumim pentru intelegere!
×
×
  • Creează nouă...