Sari la conținut

sperminator

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sperminator

  • Dată Naștere 05.04.1972

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Boschet Town

sperminator's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Salutare, referitor la cele scrise de @bahadur, amice, in comentariul tau exista cateva inadvertente: Doamna de care povestesti nu se regaseste in descriere, iti garantez asta, eu sunt clientul ei fidel de aproape 4 ani. Miki nu are sanii mari, cat despre masaj, nu cred ca gasesti in piata patru sau cinci maseuze ca ea. In alta ordine de idei, domnita in cauza are 1.80 inaltime si intradevar, forme rubensiene. Eu unul as recomanda sanctionarea ta cu ban pentru recenzie mincinoasa. Garantat la oral nu ai cum sa n-o apreciezi, cat despre masaj...imi este clar ca nu ai fost la ea. Recomand barbatilor consumatori de prostituate sa aiba demnitate.
  2. Salutare. Cred esti esti intr-o eroare draga partenerule de recenzii. Nu sunt managerul cu toate ca mi-ar fi placut meseria si domeniul. Nu inteleg de ce esti asa agresiv si ceri imediat sanctionarea mea fara sa-mi astepti punctul de vedere. Eu abia azi am intrat, nu e ocupatia mea de baza postatul p-aici ca sa recactionez cu repeziciune...in fine. Hai sa-ti zic cum sta treaba, nu ti-ai pus intrebarea ca fata ti-a spus ce ti-a spus doar ca sa se scuze ca e nepriceputa sau poate nu ai comunicat cu ea? De ce e obligatoriu ca sa fiu de acord cu tine sau cu rateul dat de tine pe banutii tai? Eu am stiut cum sa iau fata, am prins-o intr-o alta stare asa ca nu imi imputa mie faptul ca tu te-ai dus sa futi doar ca sa ai ce scrie aici. Nu mi-o lua in nume de rau dar esti putin cam repezit. Alta la mana, cum dracu vezi tu o reclama aici, unde fiecare dintre noi postam lucruri mai mult sau mai putin adevarate? Poate eu am vrut sa-i fac un bine fetii si s-o ajut in ceea ce face.nu crezi ca ar fi problema mea? Cred ca in cazul unei reclame, imi faceam 10 conturi si comentam fara numar asa ca te rog ca pe viitor sa ai dumneata putintica rabdare si sa asculti si ,,inculpatul``. Iti doresc succes pe viitor si nu mai fi incruntat...priveste inainte ca viata-i frumoasa.
  3. Salutare baieti Eu fiind mereu in cautare de ceva nou am dat peste postul lui Pisicuts ocazie cu care vreau sa-i multumesc. Mi-am luat inima in dinti si am sunat la domnisoara in cauza. Mi-a raspuns o voce placuta, putin pisicita. Am cerut detaliile apoi am purces la drum. Locatia e in zona Stefan Cel mare pe la Spring time. Stiam locul, am fost acolo la alta domnita care a lucrat in aceeasi locatie. Am ajuns sus unde mi-a deschis o domnisoara slabuta, inalta si frumusica la fata. Vorbea frumos, m-a intrebat daca raman si mi-a oferit un prosop. Am facut un dus viteza apoi am intrat in camera de lucru. Se pare ca domnisoara e incepatoare, a fost putin retinuta la inceput. Avand experienta, am preluat conducerea si-am trecut la treaba. Oralul a fost demential, incet, cu incercari de DT. Domnisoara accepta sa o saruti, cred ca depinde de om. Usor usor s-a deschis si a devenit din ce in ce mai cooperanta. Geme frumos, stramta-n pizda si se misca bine. Accepta cunni, anilingus. Prima finalizare a venit repede si a fost in prezervativ. In pauza am fumat o tigara timp in care o mangaiam si-o gadilam la pizda cu degetele, imi placea cum geme si cum se excita. Am trecut la lucru iarasi si-am luat-o la diverse pozitii, ii place sa se futa oricum atata timp cat o iei usor. Va anunt ca domnisoara se pricepe si la masaj, asa a inceput al doilea numar. Deci v-o recomand. Chiar daca are sanii mici, tipa merita incercata, n-o sa plecati dezamagiti. Mai jos dau notele: Locatie -8 Aspect -9 Gfe -9 Oral -8,5 spre 9 Am uitat sa pecific pretul, domnisoara lucreza cu 100 de roni finalizarea 200 de roni ora.
  4. Salut, am fost si eu ieri la domnisoara Lavinia, acum are locatia undeva pe la mall vitan pe Foisorului. Pozele sunt reale, locatia putin cam trista dar curata, domnisoara e grijulie si atenta. Am cerut doar masaj de relaxare unde ii dau un 9, m-a intrebat daca vreau si erotic la final. E sociabila, vorbareata si foarte pasionala la masajul erotic, nu te lasa sa-i dai limbi daca nu specifici si platesti de la inceput dar m-am simtit bine, am plecat relaxat de la ea si am sa revin, cred ca pe parcurs se va deschide dupa ce se obisnuieste cu anumiti clienti. Pretul este corect, 100 de roni pentru masaj erotic cu finalizare. Locatie 7 Prestatie masaj 9 GFE 8 Daca vrei sa te relaxezi nu ezita sa te duci, pleci usurat d-acolo.
  5. Salutare tovarasi in ale golaniei. Vreau sa postez si eu aici o recenzie referitoare la domnisoara in cauza. Am fost la ea in martie anul asta, pozele sunt ABSOLUT REALE, locatia intima, frumos amenajata, pe mine nu ma deranjeaza faptul ca ma fut pe o saltea. A trebuit sa astept putin fata de ora programata, cam 20 de minute, cred ca abia iesise dintr-o partida. Face doar masaj, pe mine unul atat m-a interesat, eu sunt adeptul masajului erotic cu finalizare, nu neaparat orala. Nu am intrebat de oferta sexual, repet, imi doream un masaj erotic autentic. A inceput cu masaj de relaxare unde ii dau un 10 cu felicitari, nu se grabeste si cel mai important: STIE SA FACA MASAJ. Dupa masajul de relaxare a trecut la cel erotic, body masaj, frecat cu sanii, mangaieri stimulatoare. Un amanunut, pe mine nu m-a oprit cand am vrut s-o ating. Este foarte pasionala, se implica si cred ca in actul sexual ar fi exploziva, aviz amatorilor de sex. Finalizarea a fost pe masura, nu se fereste si o excita sa te gadile la anus in momentul ejacularii, asta m-a innebunit pur si simplu. Deci, o recomand celor ce vor sa aiba parte de relaxare prin masaj erotic. Pretul nu mi se pare mare tinand cont de ceea ce stie si ceea ce face, de modul in care se implica. Notele sunt urmatoarele: Locatie 9 Aspect 9 (corp armonios, cur tare, tate siliconate, in armonie cu statura). GFE 10 O recomand celor care sunt consumatori de masaj erotic fara sex!
  6. Salutare, cam vre-o luna m-am chinuit sa dau de domnisoara cu acest numar de telefon, niciodata nu raspunde. Cred ca ai dat cu greu de ea!
  7. @rumburack01 am dat notele in primul meu comentariu aici. Domnisoara are locatia pe Stefan cel Mare in blocul cu Springtime. Intrarea este undeva prin spatele blocului. Tariful ei acum este 200 lei pentru o ora. Cred ca 100 lei este finalizarea...nu am intrebat. Sper ca am fost de folos.
  8. Salut, revin cu ceva detalii. Am revenit la domnisoara in cauza, imi era teama sa nu fi fost doar pasiunea de inceput, m-a recunoscut din prima. Deja incearca sa-si imbunatateasca serviciile, nu se grabeste, mi-a oferit ceva de baut, chiar aveam de ales intre apa, coca cola, red bull, vin si ceva tarie. Cum nu beau, am ales o coca cola rece, m-am servit singur cu prosop, le are la indemana si-am intrat la dus. Ce-mi place foarte mult la ea e ca nu are zambet fortat, nu e gretoasa sau plictisita, m-a luat de mana si-am mers in dormitor dupa dus. Tot ce pot sa va spun e ca nu-mi venea sa-i mai scot pula din gura, o suge de parca ar fi ultima oara in viata ei. In momentul in care a simtit ca-mi dau drumu m-a strans de buci de ziceam ca vrea sa ma inghita. Nu inghite, dar asta nu e deranjant, se sterge discret cu servetelul apoi fara sa-mi dau seama mi-a pus prezervativul pe pula cu gura, ii spusesem ca s-ar putea sa ma inhib putin la punerea prezervativului. A continuat s-o suga pana s-a intarit maxim apoi s-a suit pe mine, se misca bine, atent, probabil ca placerea ei depinde de partener, cu mine s-a purtat exemplar, cred ca ne-am futut maxim un sfert de ora si-am finalizat si a doua oara. Nu m-a trimis direct la dus, am mai stat de vorba vre-o 10 minute apoi m-a dus sa ma spal, a stat cu mine la dus fara sa raspunda la alte telefoane, asta am apreciat, nu te face sa te grabesti cu diverse scenarii. La plecare m-a pupat pe obraz si mi-a spus ca in curand va mai avea o colega si spera ca ma voi duce sa le vad impreuna. Sper ca de data asta am fost destul de detaliat. O recomand cu caldura, nu mai dau note dar tot ce pot sa va spun ca am plecat perfect linistit de la domnisoara in cauza.
  9. Salutare, as fi foarte interesat de colega ei, domnita de 35 de ani, daca se poate sa ne lase cineva detalii, imi plac milfurile
  10. Salut, am luat si eu legatura cu domnisoara in cauza, am fost mirat sa vad ca pozele sunt reale, ceva rar pe AT. Locatia este de nota 8, 8,5, dar domnisoara este peste 9. Oralul a fost de 9,5 chiar, iar la normal...pasiune si extaz. Sper sa reusesc sa mai ajung, am ramas placut impresionat ceea ce nu mi s-a mai intamplat de mult la o fata cu plata! Chiar daca e un pic mai scump, merita investitia!
×
×
  • Creează nouă...