Sari la conținut

alamic1987

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alamic1987

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

alamic1987's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputație

  1. Azi cand ... ? Telefonul este inchis
  2. Salutare fratilor. Am ajuns astazi la domnisoara Betty. Am stabilit programarea telefonic, am gasit foarte usor blocul, este langa ANL. Urc si m-a asteptat imbracata in body rosu din dantela, este inalta, tocuri cui, frumoasa la corp, cu zambetul pe buze, foarte amabila. Ma serveste cu un pahar de apa si mi-o prezinta si pe colega ei. Cucerit fiind de ambele prezente ma hotarasc sa petrec o ora in compania lor. Achit cadoul si dupa ce imi da prosop si papuci ma conduce la dus. Reintors in camera si incepem cu un oral protejat(la cererea mea), foarte bun sustinut de ambele domnisoare, umed, tente de deep, priviri porno, apoi normal cu Betty, sarutari pe corp de la colega ei si fiind foarte excitat termin in lot. Ma improspatez repede, apoi ele, stam ceva de vorba la o tigare fiindca chiar ai ce vorbi cu ele, sunt foarte prietenoase si apoi trecem la runda doi. Punem caciulita si o iau pe colega Beatricei pe la spate si dai si dai, geme frumos se misca bine, da contre, dupa care imi spune sa termin pe sani ei. Binenteles ca nu am ratat asa ocazie asa ca am scos prezervativul si am terminat glorios pe sanii ei perfecti. Note: Locatie: 9,5 echipata cu tot ce trebuie Aspectul fetelor: 9,5 sani mari si fermi, corpuri tonifiate, cred ca fac sala, bronzate, tunate, gene, unghii, buze, tot tacamul oral: 10 chiar daca a fost protejat la cererea mea, mi-a placut maxim normal: 9 stramta, se umezeste natural anal: nu am mai apucat amenda: a fost si cu avertisment :) dar a fost si bine! Asa ceva nu este de ratat ci cu siguranta de revenit!
  3. Si florentina00 cam pe cand ai de gand sa revii !!
  4. Va salut! Am reusit sa ajung si eu la frumoasa Beatrice. Am sunat cu 40 de min inainte si am stabilit intalnirea. Odata ajuns la adresa m-a intampinat o bruneta superba pe tocuri, mai mult dezbracata decat imbracata... am fost invitat in dormitor unde m-a servit cu un suc, stat cateva minute la taclale iar mai apoi am primit un prosop curat, am trecut la igienizare dupa care am revenit in camera unde ma astepta domnisoara. Actiunea nu a fost una de lunga durata, dar pe langa oralul "meserias", am reusit sa schimbam doua pozitii. Calitatile ei nu pot fi puse la indoiala, atitudinea mi-a placut foarte mult, iar notele mele pentru ea sunt spre maxim din toate punctele de vedere.Exista si minusuri, asta ca sa fiu corect, domnisoara nu saruta ceea ce ar fi wow pentru ca are buze mari si carnoase.. Nu stiu cat am stat la Beatrice, dar sper ca onorariul lasat este pe masura; daca nu, ma revansez data viitoare cand o voi revizita. Este o fata de top, frumoasa, pentru mine pot sa zic ca este perfecta. Nu stiu ce mananca de arata asa de bine, posibil multa verdeata. Atentie! Fata asta creeaza dependenta! De revenit -cu siguranta!
  5. Si ce spui , ai mai facut nunta sau ai ramas la stadiu , ma insor?
  6. Cumva aveti vreo poza si partea din fata a biroului? ... o asteptam si pe aceea cu drag!
  7. Asteptam...sunt in zona si parca ai starnii interesul
  8. Acuma....daca vrei sa incepi cu dreptul ... te poftesc in zona ( rond Alba-Iulia) sa stuiem putin almanahele!
  9. https://nimfomane.com/forum/topic/26633-beatrice-0766621324-diham/ Iti spun eu 100 ... lei finalizarea si 200 ora ... merita probata
  10. alamic1987

    Dulcik 19 ani

    Ar trebui sa fii putin mai atent . cred ca nu ne cunoastem , acesta este punctul meu de vedere si doresc sa mi-l respectii! Este stric problema ta ! iti respect punctul de vedere despre Domnisoara ... dar punctul meu de vedere este cel mai sus metionat! A fost prima si ultima oara cand o sa mai merg la o domnisoara in ORAS! prefer sa dau 50 lei pe benzina pana in bucuresti sa fiu multumit de servicii! Poate in Ploiesti or exista si domnisoare care presteaza la 200-300 lei si arata la nivelul pe care-l doresc eu ... poate nu le-am gasit! Mult bafta si reveniri placute la domnisoara!
  11. alamic1987

    Dulcik 19 ani

    Am fost in sear aceasta la ea, nimic special , m-am simtit aiurea ca in camera delanga se auzea gafaieli.... mi-a propus dus ... dar am facut acasa , Prezenta: +6 in niste hainute negre...dar fara lipsa de stralucire --- nu mi-a placut Locatie: 8 - se poate mult mai bine ... dar asta este Oralul: - 5 : a folosit mult mana (mai bine o luam la LBA eu acasa) Normalul: 6 - sta foarte intepata ... sta sa ii intre doar putin capul ( nu cred ca am un monstru sa o rup --- ) Comunicare: Lasa de dorit .... Halatul: 60 ron: oral nep+ normal protejat. Sincer mai bine dai 50 ron pe benzina si dai o fuga pana la capitala si mai mult ca sigur la bani acestia stii ce ti se ofera poate si ceva mai de calitate !
×
×
  • Creează nouă...