Sari la conținut

vasilica2000

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vasilica2000

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Undeva

vasilica2000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-2

Reputație

  1. Salutare. Puteti sa recomandati 2 domnisoare ce presteaza impreuna pentru un threesome cu program prelungit (pana in 12 PM). Multumesc
  2. Hehe... Nu am decat cuvinte de lauda pentru Bianca din toate punctele de vedere. Sunt 9 ani de cand am vizitat-o ultime oara pe minunea de fata numita Bianca din Drumul Taberei. A ramas femeia ce mi-a oferit cele mai bune partide de amor. Este o doamna din toate punctele de vedere. Cine a fost la ea stie despre ce vorbesc, cine nu doar presupune. Intalnirea cu BIANCA este o experienta cel putin deosebita. Pentru Bianca: Chiar mi-a fost dor de tine fata si sper sa ne putem revedea curand.
  3. Salut! Saptamana trecuta am fost si eu la Cristina. Mie mi-a raspuns la telefon si am stabilit oarecum usor intalnirea.Confirm Drumul Taberei la Tricodava (prin gang pe stanga).Garsoniera curata (rosie...), ea foarte draguta. 200 lei distractia, eu nu am stat decat pentru oral si conversatie.GFE 9.5,ORAL: 9/10 cu deepthroat (WOW... Unde disparu ?)Curatenie: 10/10CIM: DAFK: DAIn topul fetelor la care am fost este pe locul 2. Primul va ramane ever Bianca Dr Taberei (de pe fostul forum DDC la care NU stiu daca/cum se mai ajunge).Clar de revenit!
  4. 4) STAPANA Gya Diamond practica tehnici bdsm in studioul propriu amenajat. Sunt acceptati supusi/ fetisisti cu minime cunostinte in domeniu. Pe stapane.ro sau mistress-gya.com gasesti lista fetish/bdsm, 11 Jan 11:00 0748779810 - Locatie: Drumul Taberei, Valea Ialomitei.Este o tanti pe care o cheama Claudia (cred ca s-a mai vorbit de ea). Curatenie: 6/10; Pretatie si atitudine (subiective oricum) 6/10. Am plecat inainte de ora. Mai bine dadeam o laba ca eram mai castigat (decat 100 EUR). 5) Mihaela de mai sus. Am fost acum cam 3 ani acolo. Asa cum s-a mai spus, nu are nici o treaba cu BDSM iar ea arata obosita. Lotatie (atunci): Costin Georgian. La momentul respectiv am pus-o in categoria de evitat chiar daca am facut si sex (nasol de altfel)
  5. Sa ma bag si eu:1) Renumite Mona de pe AT 0751363392 :- am fost cam acum 1 an acolo. Locatie: undeva pe Dacia. Atitudine: 6/10; GFE: 5/10; Curatenie 6/10 ; (cam urata baia). Ca si review: televizorul mergea, ea cam plictisita -> nu m-am simtit bine deloc si abea steptam sa plec.2) MISTRES, stapana, 36 ani, dominatoare si exigenta, ofer sedinte de dominare soft sau hard celor care sunt motivati (facesitting, footfetish, umilire verbala, publica, strapon)noo sex; 11 Jan 11:00 0729478446Am fost la sfarsitul lui decembrie. Locatie: pe langa fostul Sherrifs (f nasol cu parcarea in centru. am lasat masina la parking unirii). Curatenie: 10/10; Atitudine: 8/10 (pentru ca m-a tinut destul de vorba inainte de actiune si am aflat toate ideile de preamarire ale ei). Ea este o tanti pe la 40-43 de ani care pare ca ii place ceea ce face (ea a zis ca face "for fun" nu pentru bani dar nu am crezut). Atitudine ok chiar daca nu am vazut outfit-uri specifice. Overall, a fost ok 3) STAPANA si asistenta oferim sedinte de dominare sclavilor supusi fanteziilor noastre , cunnilingus, annilingus, umilire vb si fizica, penetrare, calcat in picioare etc, te asteptam, sclavule, sa vii la picioarele noastre; 11 Jan 11:00 0764884368Locatie: o garsoniera jegoasa undeva pe langa Ramnicu Sarat. Fetele alea 2: Alyna avea bube pe fata si atitudine de manele, cealalta parea ca este o caprioara pierduta plictisita. Am facut 180 de grade si NU am ramas.
×
×
  • Creează nouă...