Sari la conținut

babujee

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    186
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre babujee

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

babujee's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

125

Reputație

  1. Spune-mi te rog frumos că stai cel puțin până luni 😂😂😂😂
  2. Mai coboară de la Oradea și la Timișoara 😂😂😂
  3. Daca ai de gând să modifici tarifele de la 150/250 cat era la Oradea, DOAR PENTRU CA VII IN TIMIȘOARA. Mai bine ramai la Oradea sincer!
  4. Mai poți atașa câteva poze mai relevante , te rog frumos?
  5. babujee

    Indisponibila

    Pai majoritatea nu știu de forum, si cei care știu nu verifică și celelalte topice.... interesant de la 150/250 la 200/350 că deh....e TIMIȘOARA
  6. Cat timp o sa stai in Timișoara?
  7. Hai sa spargem gheața cu prima recenzie pe acest topic Am vizitat-o ieri pe domnișoara Rebeka după mai multe tentative de încercare de programare, am reușit într-un final sa ne sincronizăm. Ajuns la locație mă întâmpină în camera unde mă dezechipez și primesc un prosop pentru duș, merg mă reîmprospătez și revin in camera de acțiune care începe după cum scrie și în meniu cu OP lucrat bine spre foarte bine și datorită priveliștii sânilor care sunt principala atracție turistică 🙂, după care am trecut la un LOT unde am și cedat fiindcă eram prea captivat de situație ca să mă fiu in stare sa schimb. Mers la duș reîmprospătat apoi am mai așteptat puțin în camera la o mică discuție despre ea, despre oraș, forum. Experiența buna spre foarte buna, eu unul personal voi mai incerca sa revin in funcție de programul meu, mai ales că din ce am înțeles nu vor sta foarte mult aici. Recomand in special celor care sunt amatori de sâni mari. Notele după cum bine știți eu nu le dau, le dau profesorii 😂😂😂.
  8. Înseamnă că fetele sunt foarte selective, iar noi nu ne încadrăm in criteriile lor 😂😂😂🍻🍻🍻
  9. Disponibilitate pe forum, pe WhatsApp niciun răspuns....
  10. Nu era "sora" cu Lore parca avea și un site special făcut sau confund eu ?
  11. Salutare fraților, proaspăt ieșit de la domnișoara trebuie să împărtășesc cu voi experiența avută. Programat de ieri pe wapp la ora de, ajuns la adresa binecunoscuta Rebreanu cu putina întârziere (anunțată de mine) primesc adresa și apt și urc. Ajuns sus, fiind puțin și pe viteza și să nu încurc mult fug la duș, fac refresh-ul și începem acțiunea cu ON foarte plăcut executat, NP și finalizare in balon. Am stat la o țigară, apoi o reîmprospătare rapida și am încercat tura 2 care și de data aceasta a fost fara succes din partea mea (din nou 😂😂😂) dar ea s-a chinuit sa rezolve situația și eu m-am strofocat atât de tare că aproape am plecat cu crampe la gamba . Note eu nu dau că nu sunt profesor, și aceia au fost până acum în grevă 😂😂😂 dar apreciez foarte tare faptul că nu a urcat tarifele pentru aceleași servicii lucru care o face pentru mine numărul 1 in lista preferințelor. Poate cu ocazia aceasta ajunge și la top. De recomandat o recomand 100% dar doar daca vă purtați frumos 😈😈😈😂😂😂. Spor la treabă și ciocane tari. P.S. daca nu am fost foarte coerent sau explicit, oboseala e de vină 😂😂😂
  12. Din câte știu acesta este un forum dedicat celor care merg la escorte, sau ar trebui sa dezbatem prețul la cireșe și al barilului de petrol aici ?
×
×
  • Creează nouă...