Sari la conținut

delpy86

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre delpy86

delpy86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Vizitat, acum 2 saptamani, zona complex rasarit. Locuinta curata, chiar foarte, baie curata echipata cu toate ce. Fata frumoasa, dezinvolta, vorbareata cand trebuie, masajul de relaxare ok, cel erotic super, chiar se pricepe, o fost si ceva extra (experimentul nostru), gogosica dulce. Ai ce discuta la o tigara, si o plimbare pana la iris, desteapta fata. Mie unul mi-a placut. Clar, de revenit. Relaxare: 9 Erotic: 10 Curatenie: 10 Locatie: rasasit loc de parcare
  2. Buna seara. Din plictiseala, dupa o masa in centru am spus sa merg sa vad ai eu daca toate comentariile de aici sunt adevarate. Ajuns, erau vreo 6 fete, dragute, dar eu am ales-o pe cea mai trista... mi-a placut mie. Papusica de fata, 18-20 de ani, fata de ingeras, corp de sirena si sani bestiali, fermi cum le sta bine fetelor la varsta asta. In camera, masajul de relaxare ok,partea erotica mai are de invatat, dar are timp. Parea curat, dar mai greu cu discretia. Locatia: 7 Relaxare: 8 Erotic: 7 Curatenie: 8 Discretie: 4 Ps. De incercat doar odata. La 150 de lei cred ca gasesti ceva mai bun.
  3. Buna seara. Vizitat locatia acum 1 luna. Blocul exact din intersectie, o reclama coca cola la parter. Apartamentul curat, ok. Fetele sunt 2 una blonda si una bruneta Diana, eu am intrat cu a doua. La telefon masajul de relax era 100 la fata locului a mai pus 50 pt finalizare. Ca si corp, arata bestial, poti sa si schimbi cateva cuvinte cu ea, nu e tuta. Dar la capitolul masaj de relaxare slab, o nota 7. La capitolul finalizare se mai scoate un pic, dar cam atat. Doar prin masaj. Locatie: 9 Masaj relaxare: 5 Masaj erotic: 7 Concluzie: de vizitat doar odata.
  4. Neserioasa. Sunat ieri, facut programare pentru astazi ora 10, dat adresa. Azi nu a mai raspuns la telefon. Tipic.
  5. delpy86

    0730733289

    Din punctul meu de vedere al unui fun masaj, doamna face unul din cele mai bune testate de mine in bucuresti. Am lucrat la mall vitan, am descoperit-o fiind foarte aproape (langa u. Pimpieri). Locatia este curata, baia e ok, intotdeauna mi-a raspuns, daca nu a putut a dat sms cu scuze. Masajul de relaxare: 9 Madajul erotic: 9,5 Cel mai demential e atmosfera, acvariul face toti banii, imi place atmosfera si de 2-3 ani revin cu placere. Din pacate colega (testa acum 2 saptamani) este jalnica la prestatie, ok e la inceput, dar noi nu venim sa o invatam pe ea. Succes in continuare Riana (Sorin).
  6. delpy86

    0729738306

    Salutare all. Eu sunt fun masaj, am fost in vizita la domnisoara, s-au mutat undeva in colentina. Stradal, foarte usor de ajuns. Bloc vechi dar apartamentulbproaspat renovat (ea spunea ca sunt primul in noua locatie). Masajul foarte soft si o finalizare (laba), tinuta in chiloti, sani frumosi, medii, sunt permise atingeri in limita bunului simt, adica te duci la masaj nu la escorta. Masaj - 6 Fata - 8 Curatenie - 10 Locatie - 9 Bun odata dar eu unul nu mai revin. Multumesc
×
×
  • Creează nouă...