Sari la conținut

cristinel22

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cristinel22

  • Dată Naștere 10.05.1981

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    București
  • Interese
    Sex

Vizitatori Recenți Profil

1.464 citiri profil

cristinel22's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

100

Reputație

  1. Am vizitat-o și eu pe Irina când activa pe Cantemir... Ce nu mi-a plăcut a fost faptul că locația era un mic "cuib" unde mai activau inca doua fete, cu una dintre ele interacționând pe parcursul vizitei...bine că nu a fost un "coleguț":)). Acest aspect recunosc că m-a "stresat" întrucât nu-mi place ideea de a mă întâlnii cu "cunoscuți"... Trecând peste acest aspect, experiența cu Irina a fost buna...ca de obicei, eu nu caut gfe și alte tandreturi, ci doar futai, iar capitolul asta a fost reusit;). O mica excepție făcând analul, unde nu a stat decât capră și părea ușor chinuita, dar până la urmă a reușit să se relaxeze și eu să termin pompând in curul ei. Oralul, protejat, dar bun...încercări de deep, un ritm predominant lent cum îmi place, dar din când în când alternat cu mișcări mai rapide și ceva atenție prin jur.. La normal, merge ca unsa:)), am schimbat câteva poziții, se implica destul de mult as spune cu contre, gemete, îți dă senzația că e acolo cu tine. In concluzie, a fost o experiență plăcută, pe care as repeta o, dar sper că Irina își va schimba locația și își va alege cel mult o colega sau chiar singura ar fi ideal... Te pup Irina
  2. Salutare, Într-un final am reușit și eu să o vizitez pe aceasta minunată doamna. Nu o sa intru in detalii, că deja s-au scris romane pe aici despre dânsa, însă un lucru este cert, cel puțin și din partea mea..Trebuie vizitată!! Tot ce s-a scris frumos despre ea este total adevărat! Eliza este o MILFa adevărată, pentru cunoscători;), și arată minunat la vârsta dânsei, iar serviciile sunt într-adevăr de note maxime!!! Eu o voi revizita cu prima ocazie!!! Te pup Eliza!
  3. Salutări, Am "revizitat-o" și eu pe Corina săptămâna trecută...cu gândul la sânii aia mari și frumosi😊. Serviciile sunt ireproșabile din punctul meu de vedere, tocmai de aceea pentru mine rămâne în top 3 escorte de "revizitat". Atitudine pro-client de nota 10. Nu o sa intru in detalii despre acțiune, pot spune doar că am ales varianta de 1h "all inclusive" și nici nu am realizat că de fapt am depășit timpul cu 15m😊 Aspect Corina 9,5 Sex oral 9 Sex normal 10 Sex anal 10+++ Gfe 10 Locație 10 Te pup Corina și sper sa ne vedem curând!
  4. Manat de curiozitate, am vizitat-o si eu cu ceva timp in urma cand inca nu avea colega. Cred ca cel mai mult m a atras faptul ca la telefon si in anunt nu mentioneaza nimic de sex ci doar de masaj. Citisem pe aici cum stau lucrurile, asa ca la telefon am vb strict de masaj. Facut prog, ajuns la ora stabilita si atat...de cand am vazut-o mi-am dat seama ca nici nu se pune problema de altceva in afara de masaj... pur si simplu nu este pe gustul meu...femeia este destul de plinuta(cu burta mare vizibila), o fata cu trasaturi comune iar felul in care era imbracata o dezavantaja si mai mult(macar daca avea un halat sau o camasa din aia gen medicala/terapeut) s-ar fi pretat mult mai bine pt o sedinta de masaj. Cu toate astea am ales sa raman totusi pt masaj, ca doar pt aia sunasem..ðŸ˜. Am facut dus(primit prosop curat) dupa care m-am intins pe masa de masaj. Ce a urmat a fost un masaj bun, nu o sa intru in detalii, per total a fost ok, insa in orice caz nu profi. Pentru un masaj terapeutic l-as puncta maxim 8. La sfarsit am facut din nou dus sa dau jos cremele cu care ma mozolise, am achitat masajul si dus am fost. In drum spre masina primesc sms de la ea, ceva de genul "mai doreati si altceva, daca da ma puteti suna..". Intrucat nici nu se punea problema de "altceva" in cazul meu, i-am raspuns politicos ca timpul nu mai imi permite si ca poate cu alta ocazie.. Eu personal pentru masaj si "altceva" nu voi mai reveni. Probabil ca daca avea poze pe forum nu ma deranjam nici pt masaj. Parerea mea..
×
×
  • Creează nouă...