Sari la conținut

kiru2016

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre kiru2016

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

kiru2016's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

8

Reputație

  1. Bună! O încercare de a angaja ceva exotic ? Asiatice,mulatre. Cred că numărul clienților ar crește considerabil. Mulțumesc. Succes in continuare. Aveți grijă de voi! 😘
  2. La mulți ani Irina! Să fii sănătoasă și mereu fericită! Casă de piatră și vreo cinci copii veseli și frumoși că tine. Să ne vedem la o șampanie și un pișcoțel.
  3. La mulți ani fericiți Irina🥂🾠Multă sănătate și tot ce îți dorești, să ți se îndeplinească! Și dacă îți este dor de unii dintre clienții tăi,dă un semn,unde te putem găsi 😘
  4. Bătrânul George,Ema și Irina au lucrat împreună și încă mai păstrează legătura. Nu te mai agita,că faci riduri ðŸ˜
  5. Cerrone,eu sunt tâmpițel,tu poți să o sugi nițel. Dacă tot te bagi în seamă,ca,virgulă,chiloții-n pizdă.
  6. Irina, blonda de la Amazonia. Super fată. Pupici pișcoțel, dacă citești mesajul aceasta.
  7. O colaborare cu Irina? Ar fi ideală în echipa Fantasy. O zi frumoasă. Să fiți iubite și fericire, mereu 😘😘😘
  8. La mulți ani! Super salon, super fete, super Ema 😘😘😘. Succes în viitor, să fiți mereu fericite și mereu cu zâmbetul pe buze 😘😘😘
  9. Despre Irina, mai știe cineva ceva? Activează la un alt salon? Mulțumesc pentru o eventuală informație. O seară frumoasă!
  10. Orice maseuză este puțin mai reţinută ca atitudine la prima ta vizită la ea. La a doua, a treia întâlnire poate interveni acea descătuşare în funcție şi de comportamentul tău anterior.Aşa că orice ce atenție i aţi lăsa în prima vizită, nu vă așteptați să sară pe voi. Doar,dacă nu e dragoste la prima vedere.
  11. Nu am scris recenzii până acum, dar forumul ăsta e plin de tâmpiți, handicapați şi de labagii, aşa că o să le scriu câteva rânduri adresate lor. O maseuză dacă vrea să ofere şi altceva în afară de masajul oferit conform fişei postului, chiar dacă vrea să o facă de plăcere sau pentru un ban în plus nu o va face din cauza aşa zişilor mari masculi care vor începe să se laude pe forum, că au făcut cu ele tot ce le a trecut prin minte Mai rău e că tot ce scriu pe forum e scris în timpul unei labe triste, ne fiind nimic adevărat și ne gândidu se că le face un rău fetelor şi salonului. Să fiţi iubiţi.
  12. Bună! Ema fostă maseoză în Amazonia si-a deschis salon. Mă poate ajuta cineva cu o adresă sau cu numele salonului ? Vă mulțumesc. Vă pupă Silviu.
×
×
  • Creează nouă...